|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fleury ostatnio w formie wyborowej, jednak overowe Toronto mocno im nie leży, over bardzo prawdopodobny + Toronto Ja cały czas myślę nad SJ Sharks. Mogą "wywinąć" jakiś numer w Filadelfii. Potencjał jest i... historia, na którą nie zwykłem sie powoływać, też jest po ich stronie  ja już SJS pobrałem rano po 2,25 z AOT zobacz ich serię ostatnich meczów ....WLWLWLWL grzechem nie pograć na złamanie tego ciągu
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
ale jak oni mogli bramki nie strzelic (mam na mysli milan)  Milan to taka drużyna która musi chciać, dziś nie musieli to i chcieć się nie chciało.  Dobrze, że to nie moja ekipa  Jest kilka takich "kapryśnych" zespołów, co to, jak nie muszą, to nie chcą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale jak oni mogli bramki nie strzelic (mam na mysli milan)  Milan to taka drużyna która musi chciać, dziś nie musieli to i chcieć się nie chciało.  Dobrze, że to nie moja ekipa  Jest kilka takich "kapryśnych" zespołów, co to, jak nie muszą, to nie chcą. niestety jest to moja ekipa od czasów Baresiego. Choć ten sezon to jest super git majonez w porównaniu z poprzednimi sezonami 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Fleury ostatnio w formie wyborowej, jednak overowe Toronto mocno im nie leży, over bardzo prawdopodobny + Toronto Ja cały czas myślę nad SJ Sharks. Mogą "wywinąć" jakiś numer w Filadelfii. Potencjał jest i... historia, na którą nie zwykłem sie powoływać, też jest po ich stronie  ja już SJS pobrałem rano po 2,25 z AOT zobacz ich serię ostatnich meczów ....WLWLWLWL grzechem nie pograć na złamanie tego ciągu Remis za 4.50? Zresztą, nawet handi +1.5 jest za 1.4! Pogram "czysty" remis za drobne a handi, dorzucę do overa w Pitt.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ale nożyce ten gol Maccabi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SJS po wygranej z Czerwonymi skrzydłami dostaną takich skrzydeł że ot jest dla mnie za rydzykowne 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
ale jak oni mogli bramki nie strzelic (mam na mysli milan)  Milan to taka drużyna która musi chciać, dziś nie musieli to i chcieć się nie chciało.  Dobrze, że to nie moja ekipa  Jest kilka takich "kapryśnych" zespołów, co to, jak nie muszą, to nie chcą. niestety jest to moja ekipa od czasów Baresiego. Choć ten sezon to jest super git majonez w porównaniu z poprzednimi sezonami  Nie musisz mi tłumaczyć. Kibicuję Celtom z Glasgow od 21 lat... To co sie teraz wyprawia, jest ciężkie do przyjęcia. A mój zespół przy Twoim, g.ówno osiągnął w Europie i reprezentuje jedną z najbardziej "drewnianych" piłkarsko, lig... A mimo, to... To jest MÓJ zespół 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niestety jest to moja ekipa od czasów Baresiego. Choć ten sezon to jest super git majonez w porównaniu z poprzednimi sezonami  [/quote] Nie musisz mi tłumaczyć. Kibicuję Celtom z Glasgow od 21 lat... To co sie teraz wyprawia, jest ciężkie do przyjęcia. A mój zespół przy Twoim, g.ówno osiągnął w Europie i reprezentuje jedną z najbardziej "drewnianych" piłkarsko, lig... A mimo, to... To jest MÓJ zespół  [/quote] no proszę ja za Milanem od 1989 roku i finału PE  21 lat
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
niestety jest to moja ekipa od czasów Baresiego. Choć ten sezon to jest super git majonez w porównaniu z poprzednimi sezonami  Nie musisz mi tłumaczyć. Kibicuję Celtom z Glasgow od 21 lat... To co sie teraz wyprawia, jest ciężkie do przyjęcia. A mój zespół przy Twoim, g.ówno osiągnął w Europie i reprezentuje jedną z najbardziej "drewnianych" piłkarsko, lig... A mimo, to... To jest MÓJ zespół  [/quote] no proszę ja za Milanem od 1989 roku i finału PE  21 lat [/quote]  A ja od 21 lat, bo wtedy mój idol - Darek Dziekanowski przeszedł do Celticu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
też mi milan zajebał, jeszcze 1x dałem dla pewności, ako 12 zł postawione za 100 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Dobrej nocy, panowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
postawmy sprawe jasno sprzedali nas;]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to ja dziś, jak i wczoraj, z braku laku gram : Real Madryt - Auxerre - Liczba rzutów różnych - Nieparzysta 1.9 Arsenal - Partizan (+1) - 1 1.3 AKO 2.47  dziękuję, dobranoc 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|