jak sie nazywa taki film z Jay i Cichym Bobem z tej szkoly co mieli odegrac jakas scena aktorzy ale sie zakochali w sobie naprawde albo jak koles jakies video amatorskie na poczatku nakrecil i potem to sie stalo hitem youtube sorry ze tu pytam nie mam gdzie
Jay i Cichy Bob kontratakuja? taki kiedys ogladalem
Przypomina mi się sytuacja sprzed kilku lat. Ano byłem sobie w STSie w Kielcach i sobie jaką "taśmę" lepiłem. No i w tym momencie wszedł gość (z ruskopodobnym akcentem)i się pyta: Czy da radę pograć ruski hokej na dokładny wynik 2:2. Babka mówi ,że tylko remis co najwyżej ale bez dokładnego wyniku. Gość pomyślał i postawił X za dobrych kilka stówek. Siedzę więc w domku i podglądam wyniki i patrzę ruski hokej a tam .... heheh 2:2. Hehe tak że ruskich od tamtej porych gram tylko remisy
jak sie nazywa taki film z Jay i Cichym Bobem z tej szkoly co mieli odegrac jakas scena aktorzy ale sie zakochali w sobie naprawde albo jak koles jakies video amatorskie na poczatku nakrecil i potem to sie stalo hitem youtube sorry ze tu pytam nie mam gdzie
nie nie to nowszy film z takim obrzydliwcem i ladna laska potrzebuje na randke wiec pilne
nie nie to nowszy film z takim obrzydliwcem i ladna laska potrzebuje na randke wiec pilne
w kazdym razie dobrze macie najebane mozecie sobie też obejrzeć freddy got fingered. tam laskę na wózku podniecało jak ktoś ją bambusową pałą po nogach okładał.
czy moze mi kto wytłumaczyć o co chodzi z LIGA CZESKĄ a dokładnie o druzyny: Pilzen i Sparta praga? Obie druzyny sa koło siebie w tabeli (po 33 pkt.) ale bilans jakze odmienny ???
czy moze mi kto wytłumaczyć o co chodzi z LIGA CZESKĄ a dokładnie o druzyny: Pilzen i Sparta praga? Obie druzyny sa koło siebie w tabeli (po 33 pkt.) ale bilans jakze odmienny ???