Po pierwsze, wkurwia mnie kumpel, ktory to mial genialny pomysl rozpylenia gazu pieprzowego w pokoju u mnie. Nie dosc, ze przez 0,5h wszyscy kaszleli, mieli odruchy wymiotne, lzy lecialy ogolna masakra to jeszcze polecialo na sciane, ktora jest do odmalowania.
Po drugie, wkurwia mnie, ze ostatnio mam opcje poderwac fajne kobiety, ale mam glupia misje z cyklu zarwe zone zycia ; ) W ten oto sposob dzis poznalem taka zone z gatunku oczy Twoje serce moje haha po czym otrzymalem z grubsza sanki, a moglbym poznac 5 innych, ktore tez sa fajne, ale to nie to.
A po trzecie wkurwia mnie, ze ludzie szukaja zadym na bibach. Mam nastawienie- ide sie najebac, poznac kogos, a bije jak musze, dzis musialem i to nie jest spoko, bo koles organizator rozkrecil fajna bibe w zdechlym miejscu, a my ja czesciowo rozjebalismy. Wstyd.
Nie ma to jak sie wyzalic w temacie na mecz.org haha
Dla kolei wjeżdża na peron czwarty jest równoważny z odjeżdża z peronu drugiego. Dla mnie nie pociągu nie dogoniłem
Nie wspomnę o sprzedaży miejscówek na miejsca które nie istnieją. W wagonie numeracja do 98 miejsca, ale nie przeszkadza to nikomu sprzedać 113,114 czy 115
Dla kolei wjeżdża na peron czwarty jest równoważny z odjeżdża z peronu drugiego. Dla mnie nie pociągu nie dogoniłem
Nie wspomnę o sprzedaży miejscówek na miejsca które nie istnieją. W wagonie numeracja do 98 miejsca, ale nie przeszkadza to nikomu sprzedać 113,114 czy 115
Z tymi miejscówkami to się spotkałem w autobusie z Katowic do Mielna. W pewnym momencie wsiadły 2 osoby z biletami o takiej numeracji, że w autobusie nikt nie znalazł. Jakoś się upchali
różne są debilizmy kierowców, ale atakowanie lewym pasem przejścia dla pieszych przy zatrzymanym pojeździe na prawym pasie to chyba największe kurestwo
Mialem dzis uderzyc na Poznan, zobaczyc starych znajomych ze studiow i oczywiscie polazlem wczoraj na baskety i podkrecilem kostke czy jak to tam nazwac. Dzis wstalem i liipa, boli, w nocy usnac nie moglem zbytnio, utykam :/ W ogole to przejdzie? Czy lepiej uderzyc do lekarza? Nie boli jakos tak, ze umieram, ale czuje i ogolnie miejsce wokol obolale?
Jak nie boli tak, ze jakos mozesz chodzic to przejdzie po 2-3 dniach, ale jak masz tak ze nie mozesz w ogole nawet na piecie stanac to albo lez w domu (ew. nie chodz na tej nodze wcale, kula albo cos) albo idz do lekarza, ale wtedy na 90% bedzie decyzja, zeby na 2 lub 3 tyg. zalozyc gips. Ale jak mocno boli to lepiej isc, bo rzadko, ale moze uszkodzona byc torebka stawowa.
Jak nie boli tak, ze jakos mozesz chodzic to przejdzie po 2-3 dniach, ale jak masz tak ze nie mozesz w ogole nawet na piecie stanac to albo lez w domu (ew. nie chodz na tej nodze wcale, kula albo cos) albo idz do lekarza, ale wtedy na 90% bedzie decyzja, zeby na 2 lub 3 tyg. zalozyc gips. Ale jak mocno boli to lepiej isc, bo rzadko, ale moze uszkodzona byc torebka stawowa.
altacet, ketonal jak jest opuchlizna. jak nie ma to powinno samo przejść ale nie zaszkodzi lekarza odwiedzić rentgena zrobią czy jakichś mikropęknięć nie ma.
amerykaniasy dostaly netbooki od googla za free do testowania crome os, a juz sieznalezli cFFaniacy co chca je sprzedac po tauzenie dolców na ebayu :/ http://oschrome.pl/uwaga-na-podrobki-na-ebayu/
amerykaniasy dostaly netbooki od googla za free do testowania crome os, a juz sieznalezli cFFaniacy co chca je sprzedac po tauzenie dolców na ebayu :/ http://oschrome.pl/uwaga-na-podrobki-na-ebayu/