|
|
old hand
|
|
old hand
każdy bukmacher ma swój regulamin,więc chyba nie potrzebne jest porównywanie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nic dziwnego wg mnie, ja zaraz po rejestracji wysylam, zeby nie bylo spiec pozniej...chyba norma u bukow juz...
Tak na marginesie, wychwalam expekt, wychwalam betclic i jeszcze jedna firma, o czym nikt nie wspomnial... tez mi placa..(hahahaha)...
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokładnie  pod tym względem to wzór do naśladowania!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Swietnie... czyli Wy tez pracujecie dla BC 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Nie, tylko Ty. 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Fajni są  Wysłali niecały miesiąc temu do mnie maila z ofertą cashback. Ostatniego dnia oferty wg maila (20.12) przed wpłatą dobrze, że do nich napisałem. Poinformowali mnie, że ta promocja dla mnie skończyła się dzień wcześniej  Nie grałem u nich i nie wiem czy bede gral.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dostalem od nich maila promocyjnego 5 free spinow w Gonzo Quest i 10 euro 100% bonus od depozytu do kasyna. Wchodze, patrze i nic. Musialem pisac, chcieli print screena tego listu. Wyslalem, dali 0.5 euro do kasyna, ale jak juz wplacilem do kasyna swoja kase, nie dali 100% i znow do nich nabazgralem (czekam na odpowiedz). Chyba zmieniaja polityke na bardziej "Orwellowsko-radziecką", swiadcza chociazby o tym akcje z tymi skanami roznorakich dokumentow (na konkurencyjnym forum tez o tym pisza).
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zastanówcie się zanim wpłacicie do betclic za pomocą netellera. Potem już tylko w ten sposób można robić wypłaty, niezależnie od metody depozytu. Ja się naciąłem.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak to? To jesli nastepne 10 wplat bedziesz mial poprzez, dajmy na to karte, czy konto bankowe, to wyplata wylacznie na NETeller?
Moze to jest uzaleznione od ilosci wplat czy sumy jaka zdeponowales (tak ma ExpekT), wowczas tylko wyplaca na ta platnosc, ktora zostala uzyta do wplat najczesciej w ostatnim pol roku, zdaje sie...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jak to? To jesli nastepne 10 wplat bedziesz mial poprzez, dajmy na to karte, czy konto bankowe, to wyplata wylacznie na NETeller?
Moze to jest uzaleznione od ilosci wplat czy sumy jaka zdeponowales (tak ma ExpekT), wowczas tylko wyplaca na ta platnosc, ktora zostala uzyta do wplat najczesciej w ostatnim pol roku, zdaje sie... Niestety tak nie jest. Mają taki zapis który pojawia się w okienku gdy dokonujesz wpłatę poprzez netka: "Jeśli dokonasz wpłaty przez Neteller, w przyszłości wszelkie środki będziesz musiał wypłacać za pomocą tej metody." Depozytów dokonywałem setki za pomocą różnych metod, raz netellerem. I od tej pory już tylko na netka mogę robić wypłaty. Support niestety nic nie może poradzić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyplacal ktos od nich w ostatnich dniach? W piatek zlecilem wyplate na Mb i do dzis nie ma kasy. Jeeszcze nigdy to u nich nie trwalo tak dlugo..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja wypłacałem w piątek i miałem po 5 min 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zniknęła mi tabelka "last minute" czy tylko mnie ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Hejka Bombel, no ja tez nie mam...ale od ub tygodnia. Support twierdzi, ze to po aktyalizacji strony...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
u mnie jeszcze dzisiaj do południa było
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Napisalem jeszcze raz do supportu, podobno do konca dnia ma ponownie sie pojawic zakladka "last minute"..
Pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile sie czeka u nich na wyplate zlecilem wczoraj konto zweryfikowane i dostalem maila ze do 10 dni jak jest w praktyce na mbank
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
w praktyce kasa powinna być na koncie najpozniej w srode.
nigdy dłużej niz 3 dni robocze nie czekalem na przelew z betclic, konto tez mam w mbanku
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
w praktyce kasa powinna być na koncie najpozniej w srode.
nigdy dłużej niz 3 dni robocze nie czekalem na przelew z betclic, konto tez mam w mbanku ok dzieki za info
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|