Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 38 1 2 14 15 16 17 18 37 38
K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by Slaaawwek
KRAZBUD możesz napisać więcej o tej progresji w kosza, jaki minimalny kapitał początkowy trzeba mieć na 6 poziomów, jaki kurs tego singla, bo handi w bwin jest przeważnie 1,91, 1,85, czy to musi być inny buk który oferuje więcej handi?? rozpisz najgorszy przypadek gry powiedzmy w pierwszej progresji wchodzi dopiero 6 poziom smile , jak kształtują się stawki smile , zakładając stały kurs z handi powiedzmy 1,85 smile .

kapital to rzecz gustu i glownie zalezy od cioebie ile chcesz zaryzykowac i zarobic, ale zalozmy ze masz 2000 tys, na samym poczatku dzielisz je na 4 i robimy wtedy 4 mini banki po 500, na 4 proby....
odradzam buka w stylu bwin, bo to nie od dzis wiadomo ze gowno a kursy typu 1.85 to wioadomo dla ciebie wieksze stawki w progresji, osobiscie stawiam w pinnacle... kazdego ranka patrze w oferte bukow i wybiera,m z aleznosci od oferty od 3 do 5 spotkan kosza np dzis daje:
#1 Traiskirchen Lions o 19
#2 Charleroi o 20.30
#3 miami o 1.30
zasaada jest taka ze mecz musi byc po meczu i w zaleznosci od wyniku dajesz nastepny...oczywiscie spread:))
taka mala ciekawosta u mnie z probki ponad 400 spotkan nigdy nie mialem serii 6L prze skutecznoswci 53-55%

ok sam system masz mini bank 500
robimy 6 poziomow zaczynamy od pomnozenia banku 500 x 0.0127 = 6.35 stawka startowa i za tyle stawiasz 1 poziom
po kazdej kolejnej wtopie mnozesz stawke przez 2.11 czyli 6,35 x 2.11= 13,39 jak wtopa to znowu x 2.11 az do trafienia,
jak trafisz to czysty zysk dodajesz do banku starowego.... zalozmy ze masz zysk z progresji 6pln + 500 =506 twoj nastepny bank startowy
to 506 x 0.0127 = 6.43 - tak ciagle powtarzasz az potroisz bank z 500 startowego ma sie zrobic 1500, potrzebujesz na to w granicach 80 trafien, zajmie cio to od 1,5-2 miesiecy w zaleznosci od twojej skutecznosci.
minimalny kurs jaki musisz zagrac do tych wyliczen to 1.90.... zapomnij o BWIN:)
powodzenia

Bonus: Unibet
K
addict
addict
K Offline
jeszcze 1 wazna \rzecz:) to co grasz kazdego dnia ustalasz zanim jakikolwiek mecz sie rozpocznie, nie szukaj kolejnego typu po zakonczeniu biezacego, karte na dany dzien sobie ustalaj tak jak ja np rano:) tym sposobem nie nabijasz sobie glowy niepotrzebnie, z gory masz ustalone co grasz

Pooh-Bah
Pooh-Bah
KRAZBUD twoj system podobnie jak system bodescu_wampir przynosi na każdym poziomie progresji w miare stały zysk, jakoś do tego nie jestem przekonany, może to i dobry sytem, może inne podejście mam do ryzyka podejmowanego przy graniu stawką 10 zł, a graniu stawką 250 zł, ryzykuje stratą większej kasy więc i zysk powinien być większy, możecie mówić że lepiej mieć stały zysk na każdym poziomie i grać jak najdłużej, niż mieć wzrost zysku adekwatny do stawianej stawki. Musze to jeszcze przemyśleć smile

K
addict
addict
K Offline
KRAZBUD twoj system podobnie jak system bodescu_wampir przynosi na każdym poziomie progresji w miare stały zysk, jakoś do tego nie jestem przekonany, może to i dobry sytem, może inne podejście mam do ryzyka podejmowanego przy graniu stawką 10 zł, a graniu stawką 250 zł, ryzykuje stratą większej kasy więc i zysk powinien być większy, możecie mówić że lepiej mieć stały zysk na każdym poziomie i grać jak najdłużej, niż mieć wzrost zysku adekwatny do stawianej stawki. Musze to jeszcze przemyśleć smile

wszystko zalezy od ciebie:) tylko dodam, ze przetestowalem juz wiele sposobow stawkowania a ten jest naprawde dobry, zauwaz ze grajac na plasko aby potroic bank musialbys skonczyc ok 160 poziomow a akumulujac potrzeba ok 80 i to jest nasza przewaga, seria 6l zdarza sie rzadko, choc nawet wiem ze pro maja po 9l.... dyscyplina + cierpliwosc daje efekt, jedz mala lyzka a powoli:) teraz zastanow sie czemu zbankrutowales....

K
addict
addict
K Offline
zreszta tu nie tylko chodzi o progresje 6 stopni:)
to tylko element, wazne sa pozostale szczegoly, zasady postepowania...
1. rano ustalasz co grasz
2. akumulujesz bank
3. tylko single

Pooh-Bah
Pooh-Bah
no niby tak, wiem że dyscyplina jest ważna i może jakbym bardziej uważał w swojej progresji i ostatnich typów nie podawał pod wpływem emocji po przegranych poprzednich typach to kto wie może bym jeszcze grał dalej smile , twoj system bardzo ciekawy ale tak jak mowisz wymaga duzo dyscypliny i cierpliwosci (ale pewnie kazdy system tego wymaga), muszę spróbować twój system choćby na początku na kartce czysto teoretycznie smile . Narazie to są moje próby wyboru optymalnego systemu, więc cieżko powiedzieć że zbankrutowałem tongue

K
addict
addict
K Offline
no niby tak, wiem że dyscyplina jest ważna i może jakbym bardziej uważał w swojej progresji i ostatnich typów nie podawał pod wpływem emocji po przegranych poprzednich typach to kto wie może bym jeszcze grał dalej smile , twoj system bardzo ciekawy ale tak jak mowisz wymaga duzo dyscypliny i cierpliwosci (ale pewnie kazdy system tego wymaga), muszę spróbować twój system choćby na początku na kartce czysto teoretycznie smile . Narazie to są moje próby wyboru optymalnego systemu, więc cieżko powiedzieć że zbankrutowałem tongue

to moze powiem ci jak ja widze twoja gre:)
1. nie graj sklejek
2. nie probuj sie odegrac
3. tylko ako ok 2:)

wez sobiue to do serca a bedzie lepiej:)

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
i wg mnie 2 mecze to maksymalnie smile

K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by fiszo
i wg mnie 2 mecze to maksymalnie smile

jak kto woli smile preferuje single, zreszta najpiwrw trzeba zadac sobie pytanie po co gramy??? dla kasy czy dla zabawy?:)jak dla kasy to nie ma miejsca na sentymenty

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
a ile wg Ciebie powinno sie grac kuponow na dzień Czy np typ podawac rano (np koszykowka) i popoludniu znowu jakis typ ??
Czy trzymac sie zasady Nie wiecej jak jeden

K
addict
addict
K Offline
a ile wg Ciebie powinno sie grac kuponow na dzień Czy np typ podawac rano (np koszykowka) i popoludniu znowu jakis typ ??
Czy trzymac sie zasady Nie wiecej jak jeden

pisalem wyzej rano ustalkam co gram, w zaleznosci jaka ofertya od 3-5 meczy mecz po meczu zeby byl wyzej masz co dzis gram

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
czyli dzis grasz
Traiskirchen-Swans Gmunden handi na gospodarzy
Spirou Charleroi- Olympiakos Piraeus tez handi na gospodarzy ?? dobrze zrozumialem ??

Pooh-Bah
Pooh-Bah
ja w meczu Spirou Charleroi- Olympiakos Piraeus zagrałbym że Olimpiakos rzuci mniej niz 81,5 pkt smile , tak bez głębszej analizy smile

K
addict
addict
K Offline
czyli dzis grasz
Traiskirchen-Swans Gmunden handi na gospodarzy
Spirou Charleroi- Olympiakos Piraeus tez handi na gospodarzy ?? dobrze zrozumialem ??

tak i miami noca

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
i miami tez z handi ??

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Sławek widze powoli wracasz do gry smile

K
addict
addict
K Offline
Sławek widze powoli wracasz do gry smile
wszytko handi i tylko handi

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
a grasz undert/overy ??

K
addict
addict
K Offline
a grasz undert/overy ??

nie gram nie lubie loterii

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
31-33 smile nie jest źle

Strona 16 z 38 1 2 14 15 16 17 18 37 38

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (aker, Szuman, Sensei, burbon, $-man, latajaca_holenderka), 3,029 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,366
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025