Kilka razy widziałem na tym forum i na paru innych "forach" negatywne opinie na temat tego bukmachera. Cóż teraz mogę dopisać własna...
Dzis rano próbowałem zagrać ładnego dublecika za wcale nie wygórowaną stawkę. Wtedy pojawił się komunikat, że moja maksymalna wygrana na tego rodzaju kombinację wynosi max 25 $.
Na moje grzeczne prosby otrzymałem z B&W następujące rownie grzeczne odpowiedzi:
1)
Szanowny Panie Jakubie
Dziekujemy za nadeslanie emaila.
Poniewaz sprawdzilismy Pana konto zakladow oraz sposob, w jaki wnosil Pan zaklady, zdecydiwalismy sie na wyznaczenie limitu wnoszonej stawki na 25,00 Euro.
Naszym zdaniem limit ten jest w tej sytuacji odpowiedni.
Poniewaz konta naszych klientow sa regularnie sprawdzane, wyznaczone limity sa zwiekszane, zmniejszane lub pozostaja bez zmian.
W przypadku dodatkowych pytan prosimy o skontaktowanie sie z support team:
[email protected].
Z powazaniem,
Support Team z betandwin.com
2)
Szanowny Panie Jakubie
Przepraszamy za wszelkie niedogodnosci zwiazane z nasza decyzja, jednak w chwili obecnej niestety nie mozey jej zmienic.
Z powazaniem,
Support Team z betandwin.com
No cóż cisnie się na usta słowo "żenada", żaden poważny bukmacher w taki sposób się nie zachowuje.
Z czyms takim nie spotkałem sie w żadnej innej firmie z której usług korzystam.
Kończac moge jedynie ostrzec przed B&W. Wpłacajcie do tej firmy forsę tylko kiedy chcecie ją przegrać. W przeciwnym razie (nawet po wygranej rzędu kilkuset dolarów) musicie się liczyć z takim traktowaniem jakie mnie spotkało.