|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
i szacunek za typ wynik wypaczony i tyle, brawo Lech to fakt  teraz dawać im LFC   Mam do tego "kórnika" najbliżej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i szacunek za typ wynik wypaczony i tyle, brawo Lech to fakt  teraz dawać im LFC  jak odpadac to z najlepszymi  Gościu, w maju na finał do Monaco jadę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i szacunek za typ wynik wypaczony i tyle, brawo Lech to fakt  teraz dawać im LFC  jak odpadac to z najlepszymi  Gościu, w maju na finał do Monaco jadę  jedziemy 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
brytyjski... akurat zimowe dyscypliny cieniutko, no ale jutro rzuce okiem moze cos ciekawego wystawia i napisze PRIV a w ogole maja biathlon w ofercie ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
to na 2 poloweczke
aek strzeli debrecen strzeli
jazdaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
i szacunek za typ wynik wypaczony i tyle, brawo Lech to fakt  teraz dawać im LFC  jak odpadac to z najlepszymi  tak samo pisala wiekszosc po wylosowaniu Juve i MC
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zle odczytalem Twojego posta to sorki - dopiero wszedlem w ten temat.
Moze i wypaczony, liczy sie full time, nikt za pare dni nie bedzie pamietal o bledach. oczywiscie, ze tak - kiedys jakis sedzia oszolom pomoze w wygraniu mojego zakladu, po prostu smieszy mnie ze jest juz 5 sedziow i dalej daja dupy po calosci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brytyjski... akurat zimowe dyscypliny cieniutko, no ale jutro rzuce okiem moze cos ciekawego wystawia i napisze PRIV a w ogole maja biathlon w ofercie ? maja, maja - czasem babola walna, ale szybko z oferty usuwaja Jesli chodzi o biathlon to naziemne, betway,fonbet, tobet i inne gowna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pacyfista ja nie mowie, ze odpadna
ale jak juz wylosowac kogos i czasem odpasc to lepiej z LFC niz z jakimis cieniasami ( sa tacy do wylosowania ? )
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
brytyjski... akurat zimowe dyscypliny cieniutko, no ale jutro rzuce okiem moze cos ciekawego wystawia i napisze PRIV a w ogole maja biathlon w ofercie ? Nie ma, Ojro... Właśnie sprawdziłem. Dzięki za szczere chęci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brytyjski... akurat zimowe dyscypliny cieniutko, no ale jutro rzuce okiem moze cos ciekawego wystawia i napisze PRIV a w ogole maja biathlon w ofercie ? a z czym tam nie jest kiepsko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zle odczytalem Twojego posta to sorki - dopiero wszedlem w ten temat.
Moze i wypaczony, liczy sie full time, nikt za pare dni nie bedzie pamietal o bledach. oczywiscie, ze tak - kiedys jakis sedzia oszolom pomoze w wygraniu mojego zakladu, po prostu smieszy mnie ze jest juz 5 sedziow i dalej daja dupy po calosci piekno sportu, dobrze, ze powtorek nie wprowadzili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powtorek dobrze, ale wzrok by mogli lepszy sobie wprowadzic heh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brytyjski... akurat zimowe dyscypliny cieniutko, no ale jutro rzuce okiem moze cos ciekawego wystawia i napisze PRIV a w ogole maja biathlon w ofercie ? a z czym tam nie jest kiepsko  dobry buk, limitow nie nakladaja od razu, a jak walna wystarczy nie grac dluzszy czas i odblokowuja, a spia z kursami jak cholera...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
DEBRECEN 1111111111111111
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ojro oi brytyjski... akurat zimowe dyscypliny cieniutko, no ale jutro rzuce okiem moze cos ciekawego wystawia i napisze PRIV a w ogole maja biathlon w ofercie ? Nie ma, Ojro... Właśnie sprawdziłem. Dzięki za szczere chęci  sprinty dopiero w sobote takze spokojnie Dadza pare par w piatek pod wieczor.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
slyszalem o fajnych typach w fonbecie, ale ten buk to taka sama dla mnie zagadka jak cala Syberia
kiedy tam kurrr... zaklady wystawiaja ? czy ich layout jest fioletowo-szary ?
co do naziemnych w Polsce... dawnoooo nie bylem obstawiac, ale juz wyczailem toto i tipsport - bardzo ciekawe typy mozna zagrac
heh... Debreczyn 1=0 - mowilem... Sampa dawac po 1-1
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
brytyjski... akurat zimowe dyscypliny cieniutko, no ale jutro rzuce okiem moze cos ciekawego wystawia i napisze PRIV a w ogole maja biathlon w ofercie ? a z czym tam nie jest kiepsko  Wynoszę się stamtąd juz niedługo. Ale najpierw przeprpwadzka. Jak już zmienię adres, to wtedy zanistaluję się w innym buku 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
to na 2 poloweczke
aek strzeli debrecen strzeli
jazdaaaaaaaaaaaa debrecen raz myslicie ze grecy wcisna czy juz kontrowac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ojro fonbet wystawia bety krotko przed starem zawodow, fajny maja livebet - czasem potrafia bledy walic -- jesli chodzi o limity to roznie, zalezy czy grasz to na co jest duze parcie.
Co do naziemniakow nie jest zle, podatek moze duzy, ale sklejke czasem fajna mozna ulozyc glownie z faworytow i kursy szybko nie leca.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|