|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma sprawy, napiszę wam na priv bądź zgadamy się na gg. Jeśli chcecie na gg to podajcie mi na priv wasze namiary. Tyle, że nie dziś. Idę właśnie do sklepu kupić jakąś butelczynę whisky i spokojnie podelektować się finałem USO u kolegi  Wieczorkiem jutro jeśli będzie chwila to może po LM pogadamy  mi wystarczy, jak na priv skrobniesz swoje magiczne sztuczki  na gg rzadko bywam i ciezko mnie tam zlapac. Dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jaka jest roznica miedzy clearance i nie-clearance ? oczywiscie nie pytam tu o to, ze jedno to wyprzedaz a drugie normalna sprzedaz  chodzi mi o kwestie wysylki /techniczne/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No taka, ze towarow z clearance obecnie nie wysylaja na adresy poza USA i Kanada.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Wyślą  A ceny niektórych rzeczy na wyprzedaży to  Istne szaleństwo, tylko czasami jest kilka minut na zakup bo wszystko znika w mgnieniu oka .. Wszystko później bo jestem mega zmęczony a w dodatku teraz czasu nie mam :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini jak coś to mogłbyś mi też wysłać, ponieważ w najbliższym czasie chciałbym coś sprowadzić z USA. Mam pytanie czy zamawiał ktoś już np. sprzęt elektroniczny z amazona?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witaj Platini mam mały problem z zamówieniem z clearance A&F a widzę że się orientujesz w temacie więc jeśli mógłbyś pomóc to proszę o info na PW pozdrawiam
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Witaj Platini mam mały problem z zamówieniem z clearance A&F a widzę że się orientujesz w temacie więc jeśli mógłbyś pomóc to proszę o info na PW pozdrawiam a masz juz pw odblokowane po 1 poscie? 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
a w sumie to dziwna polityka tych firm że nie można kupować poza canadą oraz usa przecież to dla nich czysty zysk im więcej sprzedadzą tym więcej zarobią hmm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpadłem na taki pomysł aby kupić (sprowadzić do Polski) E39 M5 VT550 Supercharger System czyli kompresor do samochodu wart $8,495.00. Teraz tak ,podejrzewam że zamawiając to na stronce z opłatą przesyłkową 195 $ doliczą mi cło ,podatek itd nawet nie chce tego liczyć. Zestaw składa się z następujących elementów http://www.fotoszok.pl/show.php/335971_beastpower-ca-sc-m5-e39-18.jpg.htmlNie znalazłem danych ile to może ważyć na oko z 30 kg. Czy w takim przypadku nie lepiej wykupić bilet do USA przy okazji pościągać trochę ciuchów co tanie na wyprzedażach i wybrać się po to osobiście ? W firmach tuningowych w Niemczech koszt takiego kompresora z założeniem to około 15 k euro więc spora różnica a osiągi porównywalne. Uda się to jakoś przemycić ?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Znajomy sprowadzał jakiś wzmacniacz do gitary i wartość była podobna. Waga ok. 20-25kg. Zaryzykował i wysłał poprzez firmę wysyłkową, z której i ja korzystam (jakby co to PW) i wysłali mu drogą morską z wartością ok. 100$. Jak doszła przesyłka po ok. 4 tygodniach to zapłacił vatu i innych opłat ok. 400zł. Wiadomo, że jakieś jest ryzyko z zaniżeniem wartości, ale w jego przypadku wszystko poszło pomyślnie i sporo zaoszczędził.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam, czy udało Ci się uzyskac info jak obejść blokadę clearance A&F? Będę wdzięczny za info w tj sprawie pozdr
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Kolejny post z nowego konta, by uzyskać tylko niezbędne info  Wszystko da się zrobić jak jeszcze wspomniałem w ubiegłym roku. Tylko w tym wypadku nie wiem z kim mam do czynienia. Nie lubię osób, które chcą jeszcze zarobić na tym, że udało im się kupić coś z A&F czy Holli a później słono sobie za te rzeczy na allegro życzą ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kupowaliście kiedyś w NBA Store ?
chcę zamówić koszulkę, tylko nie wiem, jaki rozmiar, bo chyba amerykańska rozmiarówka jest nieco inna niż nasza..?
Wymiary: wzrost - 191 klatka - 108 pas - 105
Polecicie coś, pls ?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Oni chyba nie wysylaja do PL. ALbo sie cos zmienilo. PS Ty grubasie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oni chyba nie wysylaja do PL. ALbo sie cos zmienilo. PS Ty grubasie   kumpel jedzie, moze mi przywiezc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Lupus, a nie orietnujesz sie, jak tam rozmiarowka? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moge cos powiedziec o rozmiarowce. Ogolnie jak tam w USA przymierzalem L to bywalo za duze, mimo ze normalnie nosze L. Aczkolwiek bywaja czasem tez wyjatki, nie ma co generalizowac. Najlepiej by bylo dopasowac do wyamirow. Prechodzilem obok tego sklepu i naprawde robi wrazenie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja tak patrze na 'sizing chart' na stronie i tam L ma: 122 - klatka, 84 - dlugosc. Wiec na oko, wyglada calkiem spoko. A np. XL ma tylko 2 cm wiecej dlugosci, ale az 10 wiecej w klatce...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
NIe zamawialem nic z tego sklepu. Co do rozmiarowki, tam gdzies powinny byc podawane rozmiary w calach to sobie przeliczysz. Faktem jest to, ze amerykanskie grube czarne dupska to nie to co nasze smukle sylwetki. Prawda jest taka, jak wspomnial powyżej Self. Na mnie Lka tez wisi, a Mka jest idealna. Ale to też zalezy od producenta. Jakis czas temu kupilem sobie spodenki od innego producenta i ze mnie spadaja  Jak nie trafisz za 1szym razem z rozmiarem, to bedziesz wiedzial na przyszlosc, najwyzej bedziesz sprzedawal.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Nie wiem jak z tym sklepem ale mam nauczkę i nie sugeruję się podanymi ramkami, wymiarami bo mogą sobie je wsadzić  Uczyniłem raz tak ze spodniami Holli to razem z dziewczyną pewnie bym się w nie zmieścił. Rozmiar mały a spodnie mega - niektórzy chyba tą historię znają .. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|