|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Orientuje się ktoś w sprawach Poczty Polskiej? Ile teraz idzie przelew jeśli wpłace na Poczcie Polskiej do mbanku ? Lepiej idź do najbliższego banku i stamtąd wpłać bo kiedyś słyszałem jak gość chciał za prawko zapłacić to mu drugi odradzał że poczta trzyma kase 2-3 dni i dopiero zleca przelew, zresztą z reguły jakoś mi długo kiedyś szły przelewy z poczty, z banku do innego po 1 dniu dochodziło zazwyczaj
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
I się wtedy obudzisz  Za dużo marzeń Rzeszowiaku heehee Skry znowu nikt nie zatrzyma. heh..zoabczysz..nie widziales meczu z jastrzebiem..Groezer as za asem Akhrem konczy Cernic wraca do formy no i michał Baranowicz coraz lepiej sie rozumie z kolegami 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Pytanie do kolegów z branży - czy ktoś się olrientuje który buk poza bah wystawia oferte na ekstraligę grenlandii ? zainteresowala mnie ta liga kiedy swojego czasu na jeden z meczów był kurs 1,02- 12 i druzyna gości wygrala 3-0 w setach do 7,9, i 12. Jeśli takie pomyłki zdarzają si,ę im częściej to myślę ze bedzie to bardzo dochodowa liga... czy w związku z tym ktoś posiada jakiś livescore do tego, bo nie mogę trafić na stronę federacji, ale na pewno mają bo są zrzeszeni w cev, pamietam że grali mecze ze szkocją czy andorą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto wystawia punktowe handi oprocz unibetu (betsafe mnie nei interesuje bo za 40zl grac nei bede)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i cortese kto wystawil z netowych ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko na tacy podac krolewiczowi? Zalozyc konto i zagrac umiesz, ale samemu poszukac to sie nie chce? Sprawdzisz raz, zapamietasz/zapiszesz i bedziesz juz wiedzial. Z reszta w dobie porownywarek mamy ogromne ulatwienia.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
właśnie założyłem konto w Pinnacle. Ono mają zawsze takie śmieszne maksymalne stawki? czy mi limity na dzień dobry założyli? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No na siatke nie ma rewelacji. Ale zalezy od ligi. U gory w granatowej ramce masz limit wygranej. jesli przy kursach jest czerwone koleczko to znaczy, ze jeszcze jest duzo mniejszy limit. Ale po jakims czasie koleczko zniknie i bedziesz mogl pograc juz tak po tym wyzej podanym limicie. Z czasem moga sie tez pojawic inne opcje do wyboru oprocz handi, np ilosc setow, moneyline itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Scavolini Pesaro (N) v MC-Carnaghi typ 2 zamyka mi całkiem fajną sumkę. Tak się zastanawiam czy kontrować tylko delikatnie czy raczej bezpiecznie. Ktoś jest przekonany lub ma jakieś 'ale' do tego typu? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Scavolini Pesaro (N) v MC-Carnaghi typ 2 zamyka mi całkiem fajną sumkę. Tak się zastanawiam czy kontrować tylko delikatnie czy raczej bezpiecznie. Ktoś jest przekonany lub ma jakieś 'ale' do tego typu?  dobra kontra nie jest zla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kontruj chlopie, jak baby ci kupon koncza. Nawet sie nie namyslaj. Przeciez one nieobliczalne sa. A tu jeszcze wyjazd to juz calkiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to że ja bede kontrował to oczywista oczywistość.Kto by nie grał baby nie baby ale jak się chce wygrywać nie można być chciwym. Tylko kwestia tego jak kontrować  no nic nie ma się co rozczulać nad każdym kuponem,coś się wymyśli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siatkowka | Puchar Polski - M. wszystko mecz 1.set Gorzów-Kielce 2.7 1.35 22.12. 17:00 Na dzis widze świetny typ na 1 set dla Gorzowa po kursie 2.70!! Goscie z Kielc wyjechali we podroz ponad 600 km w fatalnych warunkach na północny zachód do Gorzowa by zmierzyć się tuż przed świetami z 1-ligowym GTPS-em Gorzów. 1 Trefl Gdańsk 13 28 2 Ślepsk Suwałki 13 27 3 GTPS Gorzów Wlkp.13 26 Gorzowianie po 13 seriach gier zahmuhą bardzo wysokie 3 miejsce prezentując na prawdę bardzo dobrą formę. GTPS ma w swoim skladzie znanych z Ekstraklasowych parkietów: Pawła Maciejewicza (Skra Bełchatów wczesniej) i Maćka Kordysza, którzy odpowiadają za zdobywanie punktów. Wsparci przez Kupisza, Grzesiowskiego są w stanie powalczyć spokojnie o wygraną z Fartem. Tym bardziej ,ze Kielczanie są po wyczerpujacych meczach w Plus Lidze. Trener po dlugiej podrozy w 1 secie da wyjsc rezerwowym, a gospodarze niesieni dopingiem mogą spokojnie wygrac pierwszą partię. Baa nawet jakby Fart wyszedl najmocniejszą szóstką, to i tak GTPs nie stoi na straconej pozycji..GTPS w lidze potrafił wygrywac naszpikowanym gwiazdami Treflem Gdansk, czy spadkowiczem z Ekstraklasy JAdarem Radom.. Obok kursy 2.70 za wygranie 1 seta nie moge przejść obojętnie!! http://www.66-400.pl/relacje/rajbud-gtps-fart-kielceTutaj tez live z meczu, ktory rozpocznie się o 18.00...Powodzenia!:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analiza takiego lokalnego patrioty bym powiedział 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i zastanawia mnie którędy jadą bo z kielc do gorzowa na pewno jest w granicach 500km.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analiza takiego lokalnego patrioty bym powiedział  Wlasnie, ze nie..Nigdy nie stawiam na zespoly z mojego miasta..Chyba, ze faktycznie zobacze, iz ten kurs jest mocno przeszacowany jak tym razem. - O tym, kto przejdzie do kolejnego etapu turnieju rozstrzygnie tylko jeden mecz. Zwycięzca środowego spotkania zagra więc w styczniu na warszawskim Torwarze. - Myślę, że większy problem z mobilizacją będzie miał zespół z Kielc. My zrealizowaliśmy już to, co założyliśmy. Zagramy na tzw. luzie i sądzę, że to będzie naprawdę dobre spotkanie - mówi przed meczem trener gorzowian Andrzej Stanulewicz. Taka jest moja sugestia by probowac 1 set dla gospodarzy, ale nie musi się kazdy zgadzać z tym  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym widział jakiś over może bo 3-0 to się imo nie skończy.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jedzie ktos do Belchatowa 30 grudnia popatrzec na przegrana Skry z Resovia??  Dzień wcześniej przegrana z Częstochową będzie !  A tak poważnie to myślę ,że Częstochowa seta ugra, może jak dopisze szczęście dwa sety ale o wygraną to raczej będzie ciężko 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Swoja droga 29.12 mecz Fart - Resovia, a 30.12 Skra - Resovia? Fajny ten terminarz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecz o superpuchar włoch grają na neutralnym terenie?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|