|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ostatnio byłem w kinie na 'Pogrzebanym' tyle że sala była dość 'wesoła' a taki film to myślę że trzeba by się wczuć. Ale ogólnie to nawet mi się podobało:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bourne?
Felon, Rise ot the footsoldier, Death Sentence, Mr. Brooks, Running Scared, Outlaw.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Braveheart,Wyspa tajemnic,Incepcja (mimo że nie jestem fanem gatunku) wszystkie świetne  a możecie coś z męskiego kina polecić tylko coś bliżej 'celda 211' , 'prawo zemsy', 'uprowadzona' niż Van Damme,Niepokonani,Maczeta itp? obejrzyj: Życie Carlita, Blow, Training day, nie zawiedziesz sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bourne?
Felon, Rise ot the footsoldier, Death Sentence, Mr. Brooks, Running Scared, Outlaw. oho widze że wiesz o co mi chodzi  Felon i Outlaw widziałem i bardzo mi się podobały.Wiec pozostałe napewno wsprawdze .Dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajnie Panowie ,zanotuję wszystko i ściągam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Unstoppable" 5/10 Kolejna produkcja Tony'ego Scotta z Denzelem Washingtonem w roli głównej. Film oparty na prawdziwych faktach ... jednak po słabym "Taking of Pelham 123" ... znowu się rozczarowałem ... wiem, że dużo z tej historii wycisnąć się nie dało ... ale mimo wszystko zabrakło mi większego dreszczyku emocji. Do obejrzenia i zapomnienia  nawet nie probowalem ogladać, wystarczylo ze zobaczyłem na plakacie pod Washingtonem tego lalusiowto wyglądającego aktora i juz to był znak ze ten film to kicz Tyson, kto się za tym kryje? [ Linked Image] perfekcjnie ładny anglosas mam uprzedzenia do takich aktorow bo kariere przewaznie budują na ładnej buźce a nie dzieki talentowi aktorskiemu, zasilając przeważnie jakieś 2go lub 3cio ligowe produkcje
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jutro 25.XII na polsacie o 20.00
"Kevin sam w domu"
kolejna okazja za rok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ktoś lubi filmy w stylu Guya Richiego to polecam "Dead man running". Dobre kino angielskie to także "The Bussines". Oba z Dannym Dyerem. Teraz zasysam "Bonded by blood" mianowany "brutal.... even better than Rise Of The Footsoldier" i "Cass" - "This is England meets Football Factory".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze jak ktoś lubi filmy zemsty to może obejrzeć "L'Immortel" z Jeanem Reno. Inny tytuł to "22 bullets"
Oglądał ktoś może "Takers"? Dobry czy tylko kolejny film o napadzie na bank? Bo pewnie do Bank Job czy Inside Man się chowa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przewidywalny ale da się oglądać
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Oglądał ktoś może "Takers"? Dobry czy tylko kolejny film o napadzie na bank? Ogladalem go 2 tygodnie temu i ... nie pamietam, o czym byl  Troche rozpierduchy, "ale to juz bylo ..."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oglądał ktoś może "Takers"? Dobry czy tylko kolejny film o napadzie na bank? Bo pewnie do Bank Job czy Inside Man się chowa. Aj, jasne że się chowa, zupełnie inna liga. Takers nastowione jest na ciągłą akcję nawet jeśli nie ma to najmniejszego sensu  Historia też oklepana. Wszystko jednak nieźle zrealizowane i wychodzi taki średniak 5.5/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś poratować jakimś sprawdzonym linkiem do ściągnięcia "The Next Three Days" ? Oczywiście w jakiejś dobrej kopii, o ile to możliwe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś na c+ megapremiera  SAGA ZMIERZCH: KSIĘŻYC W NOWIU W dniu 18. urodzin Bella Swan (Kristen Stewart) nie jest w nastroju do świętowania. Dziewczyna nie może pogodzić się z faktem, że się zestarzeje.Dramat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie, też nie znalazłem lepszej wersji. Widzę, że jeszcze w kinach leci, więc chyba jutro się wybiorę. Pozdr
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Obejrzałem Black Swan. Nie będę nic pisał bo muszę iść zbierać szczękę z podłogi. Natalie Portman  Clint Mansell  Mila Kunis  Darren Aronofsky  W tej kolejności  Film ma niesamowicie mroczny i magnetyczny klimat. Tworzą go znakomite aktorstwo, zdjęcia i muzyka. Black Swan wciąga i wypluwa dopiero na końcowych napisach (jak to ktoś ładnie na fw określił). Ode mnie 9/10Była by dyszka gdyby nie kilka zbyt czytelnych i łopatologicznych wątków.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obejrzałem Black Swan. Nie będę nic pisał bo muszę iść zbierać szczękę z podłogi. Natalie Portman  Clint Mansell  Mila Kunis  Darren Aronofsky  W tej kolejności  Film ma niesamowicie mroczny i magnetyczny klimat. Tworzą go znakomite aktorstwo, zdjęcia i muzyka. Black Swan wciąga i wypluwa dopiero na końcowych napisach (jak to ktoś ładnie na fw określił). Ode mnie 9/10Była by dyszka gdyby nie kilka zbyt czytelnych i łopatologicznych wątków. gdzie ogladales?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Właśnie wróciłem z kina na Broadway'u. Ale pytania zadajesz 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Widzę na FilmWeb'ie , że premiera 21 stycznia 11' u nas , po tym jak w JuEsEndEj 1 września 10'. Może , by tak wizy wprowadzić dla Hamburgerów przyjeżdżających do PL ??
Temat polityczny , ale szlak człowieka trafia.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|