Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 21 1 2 15 16 17 18 19 20 21
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
WLAZŁy blush czapa za czapą

Bonus: Unibet
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
scierwo zwane orange

kurwa mac w pizdu puke puke puke puke

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by codi
Originally Posted by Kerogh
Jak nie boli tak, ze jakos mozesz chodzic to przejdzie po 2-3 dniach, ale jak masz tak ze nie mozesz w ogole nawet na piecie stanac to albo lez w domu (ew. nie chodz na tej nodze wcale, kula albo cos) albo idz do lekarza, ale wtedy na 90% bedzie decyzja, zeby na 2 lub 3 tyg. zalozyc gips. Ale jak mocno boli to lepiej isc, bo rzadko, ale moze uszkodzona byc torebka stawowa.

Dzieki wielkie!

Cholera, myslalem, ze juz bedzie ok, praktycznie juz nic nie odczuwalem procz tego, iz mialem troche obolala noge nad kostka. Teraz jednak minal tydzien i czuje, ze cos jest jednak nie tak. Jak troche pokrece stopa, to boli kapke i czuje, ze jakbym znow zle stanal to byloby nieciekawie :/ Chyba trzeba sie bedzie wybrac na jakies zdjecie czy cos ehh

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Hmmmmmm w sumie chyba przejebalem fona tongue Cale szczescie, ze kumola zastepcza, wiec max 150 zeta laugh Moooooooooozna doooooooopic laugh Panowie, zdrowiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;P Maxxxxxxxxey robimy bifor w styczniu, wracaj z tych palm hehe

Io sono Interista
Io sono Interista
W domu zapieprz przed wigilią, a wczoraj za bogato było...
Będzie dzisiaj męczarnia frown

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
to samo mam :/ za bogato było... smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Czyli wczoraj wszyscy zyciowka laugh

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Chuj mi wjazd zastawił, mandacik ma, ale zdążył przyjść do auta zanim go odwieźli. Na darmo wjazdu do domu nie odśnieżam, zebym jak przyjezdzam do chaty stawal sasiadowi w bramie, bo mi zastawil ktos, kto poszedl sobie chuj wie gdzie. puke

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
moja ex, ja ciez pierdole... zachcialo jej sie zyczenia skladac na swieta. Sam myslalem o tym czy jej wyslac czy nie, ale kurwa no to nie to samo ;]

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline
Originally Posted by lelu
moja ex, ja ciez pierdole... zachcialo jej sie zyczenia skladac na swieta. Sam myslalem o tym czy jej wyslac czy nie, ale kurwa no to nie to samo ;]

lelu piwo
mam to samo...
i w końcu wysłałeś życzenia ? jako odpowiedź na życzenia od niej ?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Panowie, ZAWSZE wysyłamy życzenia.

Blade Runner
Blade Runner
Najlepsze są o treści "wzajemnie" wink

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Originally Posted by lupus

Panowie ZAWSZE wysyłają, gorzej z kobietami blush same nie wyślą, odpisać też nie łaska mad

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline
Originally Posted by lupus

Dlaczego ZAWSZE ? Bo tak wypada ? Bo są święta ? Bo kiedyś coś tam, gdzieś tam ? Bo mam kogoś wśród znajomych na nk, czy fb ?
I można powiedzieć, że właśnie to mnie wkurza...

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Nie napisalem w tym roku zyczen praktycznie nikomu - pomijajac doslownie 2-3 kolezanki, siostre cioteczna i dobrego kumpla.

uho, odpisalem jej.. rzecz w tym ze pozniej poszlo kilka smsow kolejnych. I niech beda te zyczenia... tak jak mowilem ja sam nad tym myslalem, jednak pewnie bym nie wyslal;P

Tak naprawde najbardziej jest irytujacy fakt, ze nie napisala nic przez jakies 4 miesiace moze nawet 5, a tu nagle ni stad ni zowad jej sms z zyczeniami, kurwa litosci. Druga sprawa, ze jak zapytalem wprost co sie stalo, ze sie odezwala- czy to kwestia tego ze sa swieta i wszyscy wchodza sobie w dupe, to napisala 'zachcialo mi sie' tez odpowiedza za miliard punktow. I na koniec, jak jej napisalem, ze to dziwne ze sie odezwala po tym jak nie bylo od niej kontaktu wlasnie prze tyle miesiecy, to juz chyba nasze pisanie sie skonczylo.
Wiec wychodzi na to, ze wkurwia mnie caloksztalt takiej sytuacji. Pojawia sie doslownie na dwa dni, po kilku miesiecznej przerwie, robi balagan, przestanie sie odzywac a jak sie skonczy wolne to pojedzie na studia kilkaset kilometrow dalej ;]

BKS Sparta
BKS Sparta
swieta cos sztucznego przeciez to jest jedna wielka patologia co to za swieta jak ludzie pracuja ...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by uho
Dlaczego ZAWSZE ? Bo tak wypada ? Bo są święta ? Bo kiedyś coś tam, gdzieś tam ? Bo mam kogoś wśród znajomych na nk, czy fb ?
I można powiedzieć, że właśnie to mnie wkurza...

Niezaleznie od tego czy byles z nią poł roku czy 3 lata należy składać zyczenia urodzinowe, imieninowe, z okazji dnia Kobiet, świateczne, ze względu na szacunek a nawet jeśli sie teraz nie znosicie i to do Ciebie nie trafia, to choćby z takiego powodu, żeby o Tobie nie zapomniała wink
Najlepiej oczywiście wysłać kartę, ale od biedy sms też może byc.

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
gówno zwane NBA
jak można za taki chłam na parkiecie płacić taka grubą kase smirk

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by AGASSI
gówno zwane NBA
jak można za taki chłam na parkiecie płacić taka grubą kase smirk

Nie pozostaje nic innego tylko się zgodzić. Skuteczność NY i Bulls w ostaniej kwarcie to żenada do sześcianu. puke na tych pseudo gwiazdorów

I see dead people
I see dead people
O kurwa, życzenia wysyłane sms-em, o ja pierdolę blush
O w dupe jebanego jeża laugh
Żadnych życzeń SMSem, na żadne takie nie odpowiadam, bo to wyraz braku szacunku do osoby!

Strona 17 z 21 1 2 15 16 17 18 19 20 21

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, poozon, 11kera11, bukma, latajaca_holenderka, betowiec, rymoholik, $-man, alfa), 327 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,527
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
08:56 AM