Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 22 1 2 14 15 16 17 18 21 22
O
addict
addict
O Offline
To wina polskich dystrybutorow... Jakby ruszyli dupska to premiera by byla tydzien po USA, tak to tylko filmy typu Shrek, Harry Potter itd maja premiery tego samego dnia, ba nawet czasem wczesniej bo 6 h roznicy jest:)

Bonus: Unibet
Ana <3
Ana <3
Originally Posted by Bzyku
Obejrzałem Black Swan. Nie będę nic pisał bo muszę iść zbierać szczękę z podłogi.

Natalie Portman piwo
Clint Mansell piwo
Mila Kunis piwo
Darren Aronofsky piwo

W tej kolejności smile

Film ma niesamowicie mroczny i magnetyczny klimat. Tworzą go znakomite aktorstwo, zdjęcia i muzyka. Black Swan wciąga i wypluwa dopiero na końcowych napisach (jak to ktoś ładnie na fw określił).

Ode mnie 9/10

Była by dyszka gdyby nie kilka zbyt czytelnych i łopatologicznych wątków.

ode mnie 2/10 -> przereklamowany gniot z 2 ładnymi buźkami i fajną sceną minety.
nyndza z bryndzom, jułesejskie próby opadkowania takiego tematu w ładne buźki/cipki -> gie jak zwykle. nominacji od zajebania, jak to jakieś poważne nagrody skasuje, to laugh po prostu FATALNE spłycenie.

ciekawszy jest:
Opętanie Żuławskiego. wersja, pełna, niecięta.

Ana <3
Ana <3
@Bzyku - jakie mroczne zdjęcia miałeś w tym filmie? komputerowe efekty błazenady? i o jakim aktorstwie mówisz? przestraszonych oczkach natalki?

daj spokój stop

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wlasnie obejrzalem, aktorstwo dobre ale nie podobalo mi sie, raczej dla wielbicieli takich dziwadel

Blade Runner
Blade Runner
No, ja lubię tego rodzaju filmy, dlatego mi pasował.

Oczywiście, fabularnie mogło być lepiej, ale nie ma co narzekać. Jak na twór a'la Hollywood jest nieźle. To nie egzystencjalne blubry dla krytyków z okularami jak Stępień z 13 posterunku.

@Llama - jeśli zauważyłeś tylko "przestraszone" oczka Natalki to nie mam więcej pytań.

Zresztą zauważam dziwną tendencję wśród ludzi którzy piszą o tym filmie. Albo im się podoba... albo dają 1/10 lub 2/10 przyczepiając się dosłownie do wszystkiego co tylko mogą wymyślić. Rzeczy, które w innych filmach uchodzą na sucho, tutaj są strasznym złem.

Chyba co niektórzy myśleli, że to będzie film na miarę Felliniego, Allena, Polańskiego i Hitchcocka razem wziętym, a Aronofsky ich wszystkich zeżre i wysra na śniadanie.

P.S. @Llama, skoro to oceniasz na 2/10, to chciałbym zobaczyć filmy którym dałeś np. 3/10 lub 4/10 smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Obejrzałem dzisiaj. Panienki fajniutkie i gra aktorska elegancka, ale nie zachwycił mnie, może dlatego, że nie dla mnie tego typu produkcje. Taki średniak, chociaż 2/10 jest raczej zarezerowane dla słabszych filmów. Można obejrzeć, żeby zająć te 1.5h. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A tam z gustami trzeba się pogodzić, no i wyrozumiale pisać o pewnych sprawach(w tym przypadku filmach). Wszyscy na przykład wychwalają pod niebiosa THE TOWN, nie powiem film nieźle zrobiona ale za to z bzdurną historyjką(nie chcę spoilerować więc nie napisze więcej).BLACK SWAN jest dobrym filmem,tylko dobrym bo sam spodziewałem się czegoś lepszego-bliskiego arcydziełu(rola Natalie Portman była tutaj wybitna)

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Dziś obejrzałem Przekręt i Czarnego łabędzia.
Pierwszy to ozywiscie swietne kino, nie ma chwili nudy, sa szybkie momenty bez niepotrzebnych akcji cala akcja w pigulce. Co tego dobre dialogi i najezdzanie na cyganow laugh

Drugi wypadl dla mnie bardzo slabo, pare osob go polecalo w tym temacie dlatego tylko go chcialem zobaczyc i niestety zaluje, ni to dramatyczne ni to smieszne, rzeczywisicie najlepsza akcja to akcja mineta. Ta druga dupa bardzo spoko smile

I od siebie dodam na koniec kto nie widzial filmu:"Sila i honor" http://www.filmweb.pl/film/Si%C5%82a+i+honor-2000-30585

Premega film, ktry daje takiego powera po zakonczeniu ze chce sie gory przenosisc smile Opowiada o tym jak czarny czlowiek daje rade w marynarce (jest nurkiem) mimo przesladowan. Goraco polecam smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
dla zainteresowanych na torrencie dostepne sa 2 pierwsze odcinki 4 sezonu Californication laugh Hank Moody is back laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dobre aktorstwo,
ale sam film mnie nudził tak że ze 4 razy jego oglądanie przerywałem bo już nie potrafiłem sie skupić

zalezy co kto lubi
jedni wolą coś bardziej wyrafinowanego/dziwnego/skomplikowanego jak Donie Darko czy tez wlasnie ten Labędz nie lubiąc jednoczesnie takich pompatycznych patosow jak Braveheart ale ja zaliczam sie raczej do tej wiekszosci która ma na odwrót

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Self-Confident
I od siebie dodam na koniec kto nie widzial filmu:"Sila i honor" http://www.filmweb.pl/film/Si%C5%82a+i+honor-2000-30585

Premega film, ktry daje takiego powera po zakonczeniu ze chce sie gory przenosisc smile Opowiada o tym jak czarny czlowiek daje rade w marynarce (jest nurkiem) mimo przesladowan. Goraco polecam smile
cuchnie poprawniactwem, jeszcze ten lalusiowaty Golding Jr.
chyba to kieyds ogladalem i nie zrobilo na mnie wrazenia bo niewiel pamietam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poszukuje torrenta do pobrania Zanim odejda wody/Due Date, pobralem juz 2 razy z torrentreactor i kaze mi instalowac jakiegos coralplayera zeby moc obejrzec calosc, a ja nie chce tego programu, i mam tylko jaks urywki po kilkadziesat sekund... wrrrr

I see dead people
I see dead people
A ten Black Swan to kiedy leciał? I na którym kanale? frown
Bo ja wczoraj Kewina obejrzałem (z nudów) laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by [T
-error]A ten Black Swan to kiedy leciał? I na którym kanale? frown
w Polsce jeszcze do kin nie wszedł :]

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Chyba nigdzie nie leciał w TV wink Musisz pościągać. tongue
Kewina też obejrzałem. ;-)

I see dead people
I see dead people
To lipa frown ale wy jesteście nieźli wink

Mi to generalnie podobają się filmy, które już gdzieś widziałem ...

Blade Runner
Blade Runner
Te które leciały w tv po 199375474 razy też?

I see dead people
I see dead people
Proszę Bzyka ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają filmy, które już raz widziałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się film, który pierwszy raz widzę.* laugh

* dla potrzeb mecz.pl cytat zmodyfikowany

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
panowie interesuje mnie dr house sezon 7 odcinki 1-8 z lektorem. linka do rapida ma ktos?? bo kurcze na hotline i filesonic sa ale nie mam tam konta. gdzies indziej idzie znalezc czy nie bardzo?

old hand
old hand
Originally Posted by [T
-error]
Bo ja wczoraj Kewina obejrzałem (z nudów) laugh

Eh ... czemu chociaz nie wlaczyes TVP1 wink
A tak utrzymujesz tych przyglupow z polszmatu w przekonaniu, ze akcja "ocal na swieta Kevina" byla na powaznie, a nie tylko glupim - jak sie potem okazalo - zartem. laugh

Strona 16 z 22 1 2 14 15 16 17 18 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, latajaca_holenderka, burbon, 11kera11, Lukasz111), 2,928 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,795
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025