Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 22 1 2 15 16 17 18 19 21 22
old hand
old hand
Originally Posted by dAnTeCh
A tam z gustami trzeba się pogodzić, no i wyrozumiale pisać o pewnych sprawach(w tym przypadku filmach). Wszyscy na przykład wychwalają pod niebiosa THE TOWN, nie powiem film nieźle zrobiona ale za to z bzdurną historyjką(nie chcę spoilerować więc nie napisze więcej).

Nie wszyscy Drogi Kolego, nie wszyscy smile

Bonus: Unibet
I see dead people
I see dead people
Originally Posted by Warka
Originally Posted by [T
-error]
Bo ja wczoraj Kewina obejrzałem (z nudów) laugh

Eh ... czemu chociaz nie wlaczyes TVP1 wink
A tak utrzymujesz tych przyglupow z polszmatu w przekonaniu, ze akcja "ocal na swieta Kevina" byla na powaznie, a nie tylko glupim - jak sie potem okazalo - zartem. laugh

A kiedy się "to" okazało? W ogóle się cokolwiek okazało? smirk

old hand
old hand
Originally Posted by [T
-error]
Originally Posted by Warka
Originally Posted by [T
-error]
Bo ja wczoraj Kewina obejrzałem (z nudów) laugh

Eh ... czemu chociaz nie wlaczyes TVP1 wink
A tak utrzymujesz tych przyglupow z polszmatu w przekonaniu, ze akcja "ocal na swieta Kevina" byla na powaznie, a nie tylko glupim - jak sie potem okazalo - zartem. laugh

A kiedy się "to" okazało? W ogóle się cokolwiek okazało? smirk

Okazalo sie, ze ludzie - dzieki n-klasom, fejsbukom czy innym gownem - dogadali sie, ze zrobia zart polszmatowi piszac maile o niemoznosci istnienia swiat bez Kevina na ichniej antenie. Debile to kupili i ... miales okazje po raz tysiac pincet sto dziwiencet-ny obejrzec go.

I see dead people
I see dead people
No nie wiem, masz wyniki oglądalności? Masz pewność, że nikt (poza mną laugh ) nie oglądał Kewina? hue hue
Równie dobrze można dopierdzielać się, że ludzie piją Warkę czy Lecha (nawet zimnego) - piwka z reklam, a nie Ciechana czy Noteckie ...

old hand
old hand
Ale ja tej historii sobie nie wymyslilem grin
Bylo o niej glosno, gdy polszmat oglosil program tv na swieta, w ktorym to postanowil umiscic Kevina w ramowce.

I see dead people
I see dead people
Ja cie ... dokładnie wiem, że była taka akcja i wcale bym się nie zdziwił, gdyby Polsat sam to zaplanował; nie ma już przypadków kiedy w grę wchodzą zaje pieniądze.

Generalnie od samego początku mojej wizyty w tym topicu - przy okazji Black Swan - chodziło mi zupełnie o co innego, ale co tam ... laugh

old hand
old hand
Originally Posted by [T
-error]Ja cie ... dokładnie wiem, że była taka akcja

Pozostawie to bez komentarza.
I na tym zakonczmy dyskusje ... frown
Radze tez cleniej dobierac emoty na przyszlosc.
Pozdrawiam.

Olimpijczyk
Olimpijczyk
"Niezniszczalni" - fajna obsada Stallone i Statham w roli glownej. Moze to juz nie te lata Stallone, ale film calkiem niezly jak dla mnie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by termii
"Niezniszczalni" - fajna obsada Stallone i Statham w roli glownej. Moze to juz nie te lata Stallone, ale film calkiem niezly jak dla mnie wink
laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ty mi powiedz lepiej kiedy byly lata stallone

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by tyson
ty mi powiedz lepiej kiedy byly lata stallone

To były jego najlepsze lata smile

Olimpijczyk
Olimpijczyk
Kiey byly szwedy..

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by tyson
Originally Posted by termii
laugh

czego szczerzysz jape tongue
film fajny i tyle w temacie grin
na pewno lepszy od wczoraj obejrzanego "Uprowadzona Alice Creed" .....cienki jak siki pająka wg Mnie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

old hand
old hand
Myślałam, że coś znajdę ciekawego w moim ulubionym temacie.

Odniosę się do kilku pozycji.
Pogrzebany - gdybym ten film zapuściła w domu, to po 15 minutach byłoby pooglądane. W kinie - klimatyczny, z braku laku - można zobaczyć, ale w moim mniemaniu - właśnie w kinie.

Dla niej wszystko - dzięki za opinie, bo zostało mi zaproszenie do kina do końca roku i tylko to u mnie grają, ale chyba i tak odstąpię rodzicom. W każdym razie oglądałam francuskie 'Pour elle', ale po waszych opiniach i filmwebowych wydaje mi się, że jak ktoś francuskiej wersji nie widział, to może się podobać.

Black swan - dla mnie na plus, trochę nieścisłości (o których ja bym sobie podyskutowała), ale w obliczu krytyków, dla których w filmie wszystko na 'nie' nie będę przyjmować polemiki ;-)

Social Network - oglądałam, był ok. Ale właśnie - ok. Nie rozumiem za bardzo fenomenu nagradzania tego filmu przez tylu krytyków, na tą chwilę to chyba największy kandydat do Oscara za film roku...

Pozdrawiam :-)

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Dead Man Running - brytyjska produkcja. Film opowiada o kolesiu (Tamer Hassan) zadłużonym u lichwiarza (Curtis Jackson aka 50 Cent). W 24 godziny ma zdobyć 100k GBP.
Lekki i przyjemny. Typowy brytyjski klimat. Polecam.

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by Bzyku
Chyba co niektórzy myśleli, że to będzie film na miarę Felliniego, Allena, Polańskiego i Hitchcocka razem wziętym, a Aronofsky ich wszystkich zeżre i wysra na śniadanie.

)

dokładnie tego oczekiwałem. ale się zesrało. dajesz 9/10 hmm, za co? bo właśnie POSTAWIŁEŚ ten film obok POWYŻSZYCH grin

3/10 -> w imię ojca, naszej komuny im trzeba
4/10 -> jakiś izraelski szit, co koleś jeździ autem i nagabuje ekipę na brudną robotę.
---
nie lubię tandetnego efekciarstwa, a tak było w tym filmie. jedyna dobra scena -> zaciukanie koleżanki i zaciągnięcie do kibla.

pzdr

T-error, ja miałem wejściówkę na pokazach gdzieś pod Paryżem, no ale nie chciałem się chwalić smirk

old hand
old hand
Kiedys zaczalem ogladac pewien film w polowie. Wydaje mi sie, ze glowna role gral Tim Roth - ale nawet tego nie jestem pewny. Glowny bohater ma dlugi, pozycza kase u goscia, ktory tej kasy ma w huj - jest gruba ryba w swiadku obstawiajacych, sam wyklada na zaklady setki tysiecy i ma biuro jakby na poddaszu jakiegos magazyny (zreszta zajebiscie urzedzonego). Nasz bohater wygrywa i przychodzi do pubu na kielicha. Wpada na genialny pomysl, aby ta wygrana kase jeszcze bardziej pomzozyc. Obstawia bodaj mecz NBA ... i przegrywa. Jest udupiony na maksa, bo cena za ta kase jest jego jeszcze nienarodzone dziecko. Ostatecznie uprasza kredytodawce o ostatni zaklad. Tym razem wygrana jest tak naprawde jego wlasna smierc - i tutaj sie wstrzymam, bo zakonczenie znam, a nie chcialbym psuc tego innym.
Czy ktos zna tytul tego filmu ?

old hand
old hand
*swiatku

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
może to http://www.filmweb.pl/film/W%C5%82adza+pieni%C4%85dza-2006-152836
Even money

Strona 17 z 22 1 2 15 16 17 18 19 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, $-man, Lukasz111, burbon, Akhu, Sensei, poozon, rymoholik, alfa, JelineK), 3,333 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,952
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025