|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz jedno wielkie pytanie
Atom 3-0 czy Atom -1,5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakim skladem zagrały Atomówki w pierwszym spotkaniu ? holenderki mialy wiecej czasu na regeneracje a kurs @3 ciekawy, i jeśli sopocianki pierwszego wygrają to potem kurs jeszcze urośnie podobnie jak zmeczenie.. bez leny dziękiewicz a świeniewicz i bełcik tylko chwilę pograły.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakim skladem zagrały Atomówki w pierwszym spotkaniu ? holenderki mialy wiecej czasu na regeneracje a kurs @3 ciekawy, i jeśli sopocianki pierwszego wygrają to potem kurs jeszcze urośnie podobnie jak zmeczenie.. w pierwszym grały: Śliwa, Sieczka,Maculewicz, Fernandez, Konieczna, Maj w 4 secie weszły Bełcik i Świeniewicz Atom wygra!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
rusza ktos dutch all stars
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
rywalki atomówek takie słabe ?
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Przyznawac sie, kto juz ksiegowal?  Zabaaawka bedzie zobaczysz :), zaraz seria i 3:0! Ja juz odptaszkowalem na Tobecie 2k  Jeszcze tam nie gralem, jest sens? Nie daja szybko limitow? W temacie o tym buku sa niezbyt ciekawe opinie  mozna grac izi. Ja gram siatkowke po 1-3k i nie mam limitow, a jak zlimituja to zatwierdzaja pozniej po pozniejszej analizie wiec nie ma problemu. Dodatkowo jak sie gra to co miesiac przysylaja rozne gadzety za obrot...Ja juz mam z 3 koszulki, kubek, kurtke, jakies plakietki i pare tali kart. Live czat po Polsku i jest spokoj. Wyplata do pko bp lub mbanku na drugi dzien.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mozna grac izi. Ja gram siatkowke po 1-3k i nie mam limitow, a jak zlimituja to zatwierdzaja pozniej po pozniejszej analizie wiec nie ma problemu. Dodatkowo jak sie gra to co miesiac przysylaja rozne gadzety za obrot...Ja juz mam z 3 koszulki, kubek, kurtke, jakies plakietki i pare tali kart. Live czat po Polsku i jest spokoj. Wyplata do pko bp lub mbanku na drugi dzien. Dzieki za opinie, trzeba bedzie sprobowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rywalki atomówek takie słabe ? Pierwszy mecz Holenderek z Perugiom to była parodia siatkówki. Holenderki bez ataku, non stop kiwki za blok i nic wiecej, jedyna silna stronna to atak z jednej nogi środkowej po prostej. Mało popełniały błędów na serwisie ale myśle ze na takim procencie 2go nie zagrają. ja gra, Atom -1,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rusza ktos dutch all stars ja próbuje 
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Po 1-3k a babce 50PLN z lady w toto mixie zabrałeś i dzida?  Po 1-3k a kolesiowi za zlot 20 zł nie oddałeś? 
|
|
|
|
|
|
|
rywalki atomówek takie słabe ? Pierwszy mecz Holenderek z Perugiom to była parodia siatkówki. Holenderki bez ataku, non stop kiwki za blok i nic wiecej, jedyna silna stronna to atak z jednej nogi środkowej po prostej. Mało popełniały błędów na serwisie ale myśle ze na takim procencie 2go nie zagrają. ja gra, Atom -1,5  a gra tam ktos z 1 kadry oranje czy raczej zbieranina ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rywalki atomówek takie słabe ? Pierwszy mecz Holenderek z Perugiom to była parodia siatkówki. Holenderki bez ataku, non stop kiwki za blok i nic wiecej, jedyna silna stronna to atak z jednej nogi środkowej po prostej. Mało popełniały błędów na serwisie ale myśle ze na takim procencie 2go nie zagrają. ja gra, Atom -1,5  a gra tam ktos z 1 kadry oranje czy raczej zbieranina ? Nie dopatrzyłem sie żadnej zawodniczki z pierwszej szustki Holandii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przepraszam za błąd ort 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakim skladem zagrały Atomówki w pierwszym spotkaniu ? holenderki mialy wiecej czasu na regeneracje a kurs @3 ciekawy, i jeśli sopocianki pierwszego wygrają to potem kurs jeszcze urośnie podobnie jak zmeczenie.. w pierwszym grały: Śliwa, Sieczka,Maculewicz, Fernandez, Konieczna, Maj w 4 secie weszły Bełcik i Świeniewicz Atom wygra! dzięki, czyli teraz pewnie zagrają Ozsoy i Rinieri, Bełcik ma rozegraniu od początku, wiec teoretycznie silniejszy skład niż w pierwszym meczu.
|
|
|
|
|
|
|
zaczekam jak sie rozwinie 1 set bo przed meczem nie ruszam tego spotkania, dzieki kropa za opinie.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Po 1-3k a babce 50PLN z lady w toto mixie zabrałeś i dzida?  Po 1-3k a kolesiowi za zlot 20 zł nie oddałeś?  wow. Szacunek dla Ciebie. Koles ze zlotu raczej bez glowy. Zapomnial o zlocie, a pozniej o swoich dokumentach ktorych nie zabral. Jakbym mu nie przyslal to by stracil dowod i karty, wiec jak nie jestes w temacie to nie siej popeliny pastuchu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też jeszcze czekam na składy
|
|