|
|
addict
|
|
addict
Oscary mecz.pl 2010 juz jest Oscar na bank za objawienie sezonu. Dzizas powiedz mi gdzie byles jak Cie nie bylo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przypominasz mi innego użytkownika
też był tak samo pewien siebie , grał za duże kwoty
nie słuchał innych
pisał podobnie
chciał się zakładać
A potem pisał nawet że jest bezdomnym już ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oglądajcie gorączke na polsacie  powalilo mi sie ze kolega zapraszal na ten nowy program Ibisza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mogę przechować kasę 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
mlody zaden tam poziom... mnie na wiecej nie stac a Ty tez 10 k to miesieczny obrot pewnie robisz... i nie oszukuj!  no jasne  jak ja bym obrót miesięczny na 10k zamykał to bym teraz na Hawajach jakieś panienki obracał, a nie tutaj siedział z Wami, przy całym szacunku i sympatii oczywiście 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a co ty myslisz ze ja ja jak w sielance mialem
po 5 % tego ca ja przezylem kazdy by sie na klamce powiesił
najwazniejsza jest banaia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie słuchał innych
pisał podobnie
chciał się zakładać
A potem pisał nawet że jest bezdomnym już ... Przecież dziziaś to jest prowokacja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie słuchał innych
pisał podobnie
chciał się zakładać
A potem pisał nawet że jest bezdomnym już ... a to nie ten sam kolega ktory wrocil ostatnio i wklejal kuponiki? 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Bzyku a szczerze powiedz - wierzysz w to? kolega zawinie zagle i tyle go widzielismy... i pozostanie na zawsze tylko legenda w swej miejscowosci...
ale jak cos jestem gotowy - nie to zebym byl taki kozak, ale nie lubie jak ktos wysmiewa innych za swe typy i twierdzi kim to on nie jest... Boubson  Jak coś to jestem chętny by u mnie $ byla. Dominikana czeka, macki bazyla tam raczej nie sięgają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mlody zaden tam poziom... mnie na wiecej nie stac a Ty tez 10 k to miesieczny obrot pewnie robisz... i nie oszukuj!  no jasne  jak ja bym obrót miesięczny na 10k zamykał to bym teraz na Hawajach jakieś panienki obracał, a nie tutaj siedział z Wami, przy całym szacunku i sympatii oczywiście  to jak juz bedziesz lecial to pamietaj o partnerze deblowym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini - a to Ty jestes z Deblina czy Piostar? bo kiedys z ktoryms z Was gadalem ze moja Babcia stamtad pochodzi i sie przeprowadzila do Celestynowa... ale zna swe rodzinne strony wiec mi bazyl nie bedzie potrzebny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini - a to Ty jestes z Deblina czy Piostar? bo kiedys z ktoryms z Was gadalem ze moja Babcia stamtad pochodzi i sie przeprowadzila do Celestynowa... ale zna swe rodzinne strony wiec mi bazyl nie bedzie potrzebny  temu chlejusowi z Deblina to nie ufaj 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Nie, nie ja. Wiem, że Don Fifone stamtąd jest  Ze mną kiedyś o Bieszczadach wspominaleś 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zawsze mnie zastanawialo co maja z tego pisania glupot ludzie tacy jak Dzizas. Pewnie dobra zabawe, moze lubia byc w centrum uwagi lub moze sa niedowartosciowani. Dzizas typuj dalej chlopaku, stawiaj za swoje wirtualne tauzeny, opowiadaj jak to siedziales w wiezieniu i nie tylko. Jak kiedys bede w gorszym humorze to bede wiedzial ktory temat poczytac:) pozdrawiam Cie serdecznie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co ty myslisz ze ja ja jak w sielance mialem
po 5 % tego ca ja przezylem kazdy by sie na klamce powiesił
najwazniejsza jest banaia a co to sa "jaja w sielance"?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może w solance jakoś w formie leczniczej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pamietam, pamietam - ja mam kumpla policjanta ktory pochodzi z Twych okolic, lecz okazalo sie ze nasz kumpel to dwie rozne osoby 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini - a to Ty jestes z Deblina czy Piostar? bo kiedys z ktoryms z Was gadalem ze moja Babcia stamtad pochodzi i sie przeprowadzila do Celestynowa... ale zna swe rodzinne strony wiec mi bazyl nie bedzie potrzebny  temu chlejusowi z Deblina to nie ufaj  uzywajac jezyka Dzisasowskiego - moja Babcia jest tam legenda wiec nawet bazyla nie bede potrzebowal 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
O dokładnie, super masz pamięć bo teraz sobie przypomnialem, że rzeczywiście o policjanta chodziło po części 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ej wkurza mnie troche ten nowy uklad... kiedys przynajmniej sie widzalo jak ktos jakis typ wrzucal w tematach, a cale quasi bylo ponizej... a teraz? gdzie nie spojrzec tam quasi,quasi,quasi... i w dodatku play off tenisowe gdzies wywialo 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|