|
|
Krecik
|
|
Krecik
Warto dorzucić myśle kto wiecej punktów Boozer - Deng 1 za 1.35 gdzie takie opcje do gry są ?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
opowiedziec wam jak kiedys zalatwilem pewnego lichwiarza? nawijaj swiezak on taki swiezak jak Maja po weekendzie  Gartki Cendruś za siatkę dziś 
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
pierwszy co wkleja kupon przed a nie po meczach...  Baqu  , ja zawsze pisze co gram przed meczem, a pozniej jak wchodzi wklejam !  Tak jak dzisiejsza Perugia?  . Nawijaj dalej śmieszny człowieczku.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
chyba był luty cos około, godziny przed zamknieciem 17-18 wchodze do pewnego lombardu a tam siedzi pewien chamek(jak dla mnie) pije wóde z koleszkami 2-3 kompanow,oczywiscie pochowali jak tam wszedlem,ale ledwo co gadają, zastawiam sprzet pokazuje paragony,dał mi dobra cene najwieksza jaka mi gdzie kolwiek proponowali a bylem w 4-5 miejscach, odczuwam duza potrzebe zagrania, hu.. mnie obchodzilo ale chcialem obleciec wszytskie pobliskie miejsca,a rece sie trzesly aby nba zdazyc obstawic a kasy nie było, koles mi pozyczył 60 % wartosci było to 2000 pln, nie dawał mi zadnego potwierdzenia umowy, tylko jakis swistek ze swoja pieczątką i ze mam oddac 10 % za tydzien od dej sumy (lichwa), no dobra se mysle ze nie sprubuje ze na mnie zarobi  wyszedlem z tego punktu zadowolony czemu? dał mi najwieksza kase(pozyczył)  sa najebani i nie podpisalem zadnego dokumentu, ulicą zachwile przejezdzał patrol policji,(bus) samo mi do bani to wpadło zatrzymałem go i powiedzialem ze bylem w lobardzie zabrano mi sprzet i grozono a ludzie i wlasciciel sa pijani i ucieklem jak sie to skonczylo  koles zalowal ze chcial mnie oskubac bardzo !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Warto dorzucić myśle kto wiecej punktów Boozer - Deng 1 za 1.35 gdzie takie opcje do gry są ? unibet
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Opowieści drzewa sandałowego cz I Bos Orl i Chico - co ja bede szukał dziury w całym  tripel za milion
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
opowiedziec wam jak kiedys zalatwilem pewnego lichwiarza? nawijaj swiezak on taki swiezak jak Maja po weekendzie   Platini, dobry tekst  Zdradź kto to jest, bo widać, że wiedzę nawet ma i tylko pod kontem prowokacji szuka 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zreszta jak sie okazalo nigdy nikt mi nie pozyczal na 10 % zawsze na 20-30 % na okolo 30 dni tez lichwa no po ile tj w stosunku rocznym, ale wiem na co ide nikt mi nie karze a inaczej nie zagram 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Warto dorzucić myśle kto wiecej punktów Boozer - Deng 1 za 1.35 gdzie takie opcje do gry są ? unibet o widzisz, dzięki. Tam też ciekawa oferta jest, mam tam konto i może warto coś tam przelać w razie czego.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
młody  Jeszcze trochę i sam ujawni prawdziwe oblicze, gdyż tylko mam przypuszczenia ale nie poparte na stówkę 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak to przelac, przelewasz jak chcesz zagrac a nie chomikowac kase wplaty sa online gadasz jak dzieciak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś bedzie sara w nocy jak i wczoraj! 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
to bizmesmeni prowadzi ktos z was lombard bo che otworzyc taka dzialalnosc ????
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
opowiedziec wam jak kiedys zalatwilem pewnego lichwiarza? nawijaj swiezak on taki swiezak jak Maja po weekendzie  Gartki Cendruś za siatkę dziś  No ladnie weszlo  . Jutro jest plus liga i ten turniej jeszcze. Na pewno pograna zostanie Muszyna i Futuro w finale te 2 bety izi  . A Ty na dzisiaj cos ciekawego masz z NBA? Postanwilem posiedziec troszke dzisiaj, bo kupilem sobie NHL2011 na xboxa 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zagladalem tu pare lat temu wczesniej niz te wasze loginy
i zawsze jest tak ze sa tu studenci zarabiajacy na batony na lekcje
2-3 kolesi jak m gniewny co nie wiedza jakie sa konsekwencje hazardu !!! czy z was ktos ma pojecie, chyba nie
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Tak jak dzisiejsza Perugia?  . Nawijaj dalej śmieszny człowieczku. Idz spac, bo jutro na 5 musisz wstac i z lopata odsniezanie chodnikow Cie czeka  . Zazdrośc rzecz ludzka, szkoda mi Ciebie  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak jak dzisiejsza Perugia?  . Nawijaj dalej śmieszny człowieczku. Idz spac, bo jutro na 5 musisz wstac i z lopata odsniezanie chodnikow Cie czeka  . Zazdrośc rzecz ludzka, szkoda mi Ciebie  . widziałem 5 postów kolesia i w kazdym poscie do kogos sie dopierdalał 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
2-3 kolesi jak m gniewny co nie wiedza jakie sa konsekwencje hazardu !!! czy z was ktos ma pojecie, chyba nie O jakich konsekwencjach hazardu mówisz? Jedni potrafią grać z głową całe życie, a inny w ciągu pół roku przegra cały majątek. Do wszystkiego potrzebna jest głowa...a niestety nie każdemu służy do tego do czego powinna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba był luty cos około, godziny przed zamknieciem 17-18 wchodze do pewnego lombardu a tam siedzi pewien chamek(jak dla mnie) pije wóde z koleszkami 2-3 kompanow,oczywiscie pochowali jak tam wszedlem,ale ledwo co gadają, zastawiam sprzet pokazuje paragony,dał mi dobra cene najwieksza jaka mi gdzie kolwiek proponowali a bylem w 4-5 miejscach, odczuwam duza potrzebe zagrania, hu.. mnie obchodzilo ale chcialem obleciec wszytskie pobliskie miejsca,a rece sie trzesly aby nba zdazyc obstawic a kasy nie było, koles mi pozyczył 60 % wartosci było to 2000 pln, nie dawał mi zadnego potwierdzenia umowy, tylko jakis swistek ze swoja pieczątką i ze mam oddac 10 % za tydzien od dej sumy (lichwa), no dobra se mysle ze nie sprubuje ze na mnie zarobi  wyszedlem z tego punktu zadowolony czemu? dał mi najwieksza kase(pozyczył)  sa najebani i nie podpisalem zadnego dokumentu, ulicą zachwile przejezdzał patrol policji,(bus) samo mi do bani to wpadło zatrzymałem go i powiedzialem ze bylem w lobardzie zabrano mi sprzet i grozono a ludzie i wlasciciel sa pijani i ucieklem jak sie to skonczylo  koles zalowal ze chcial mnie oskubac bardzo !!! w którym numerze "rozmów w toku" była podana przez ciebie historia ??? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|