|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis laleczki pogonią ostrogi a kurs wysmienity 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Orlando -7.5 ? Ostatnio sporo graja, ale dla takiej nowej druzyny to chyba na + powinno wyjsc? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak sobie przeczytałem ta historyjke o lombardzie. Pasuje jak ulał do Raftera, tyle ze on zawsze pisał pod jednym nickiem, ale kto wie moze mu sie znudziło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wierze co on pisze  ja tam się domyślam kim on jest.. Zresztą już o tym pisałem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zgadzam sie dzis LA darmowe nie liczyłbym na podkoszowy Ostróg nie maja szans na skrzydłach Jeferson Budinger i ten afrykaczyk czy jak on tam??? nie widze szans z Odomem barnsem artestem Kobe Parker i Manu ( z ławki Neal ) a na przeciwko Fisher Blake, Brown La zamiecie Sanatonio Marka Lakersów zabardzo ucierpiala i chlopaki oddawali zwyciestwa dzisiaj graja jak o wszstko chca zagrac mistrzowski basket, a ponadto jutro poprawią Orlean, jakos zaczynam znowu wierzyc na La choc gralem przeciwko nim, jackson zapowiada zniszczenie ostróg i tak bedzie, podobno Luke Walton jest w formie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
młody i pw odesłane 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
*** You are ignoring this user *** Toggle the display of this post 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@młody gniewny jakieś typy na dzis? Miami Heat+Dallas Mavericks ( w triplu z City ) Over Howarda Tyle  Ja już tak patrzę ofertę na dzisiaj, myślę, że jutro będzie o wiele ciekawiej do gry. dallas dziś słaby kurs, wczoraj ich ładnie złapałem, no chyba, ze jakieś handi złapać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadzam sie dzis LA darmowe nie liczyłbym na podkoszowy Ostróg nie maja szans na skrzydłach Jeferson Budinger i ten afrykaczyk czy jak on tam??? nie widze szans z Odomem barnsem artestem Kobe Parker i Manu ( z ławki Neal ) a na przeciwko Fisher Blake, Brown La zamiecie Sanatonio Marka Lakersów zabardzo ucierpiala i chlopaki oddawali zwyciestwa dzisiaj graja jak o wszstko chca zagrac mistrzowski basket, a ponadto jutro poprawią Orlean, jakos zaczynam znowu wierzyc na La choc gralem przeciwko nim, jackson zapowiada zniszczenie ostróg i tak bedzie, podobno Luke Walton jest w formie  zamiast pieprzyć jak pajac w tym temacie,to byś chociaż oglądał ostatni mecz Lakersów,widać,że teraz nie jest najlepszy okres dla nich,a ty tu z nich robisz mega pewniaka... nie mówię,że nie wygrają,ale należy mieć na uwadze,że w formie są kiepskiej
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
pare lat temu jak pisalem takze pisaliscie ze jestem Rafterem,
pamietam korzystalem z forum tylko czytalem pamietam te czasy jak on tu byl
ale ten koles nie mial pojecia o sporcie, nie pamietacie ku....
Rafter to prosty koleszka co gral grubo bo myslal ze to takie proste nie majac nawet pojecia o sporcie
a ja inaczej trafilem w hazard, zamilowanie do sportu przygoda z basketem,zakonczenie kariery,posiadalem duza wiedzie i posiadam, jaralem sie sportem cale zycie wiedz widzialem tu swoja szanse
ale wy jestescie ciency zero czytania psychologicznego
ps
rafter jest w kryminale:(
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
dallas dziś słaby kurs, wczoraj ich ładnie złapałem, no chyba, ze jakieś handi złapać... Mozna handi, ale mi to co mam wystarczy. Dla mnie powinny być spokojne jedynki, spodziewam się wygranych z hc, ale nie ruszam. Może najwyżej jakiegoś combosa ułożę.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Miami Heat - NY Knicks powyżej 204.5 punkty 1.91 Indiana Pacers - Boston Celtics : 2 1.41 Vancouver Canucks - Philadelphia Flyers powyżej 5.5 bramki 1.85 Cleveland Cavaliers - Orlando Magic Handicap ( 7.5 : 0 ) : 2 1.9
rzuci ktoś okiem ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zgadzam sie dzis LA darmowe nie liczyłbym na podkoszowy Ostróg nie maja szans na skrzydłach Jeferson Budinger i ten afrykaczyk czy jak on tam??? nie widze szans z Odomem barnsem artestem Kobe Parker i Manu ( z ławki Neal ) a na przeciwko Fisher Blake, Brown La zamiecie Sanatonio Marka Lakersów zabardzo ucierpiala i chlopaki oddawali zwyciestwa dzisiaj graja jak o wszstko chca zagrac mistrzowski basket, a ponadto jutro poprawią Orlean, jakos zaczynam znowu wierzyc na La choc gralem przeciwko nim, jackson zapowiada zniszczenie ostróg i tak bedzie, podobno Luke Walton jest w formie  zamiast pieprzyć jak pajac w tym temacie,to byś chociaż oglądał ostatni mecz Lakersów,widać,że teraz nie jest najlepszy okres dla nich,a ty tu z nich robisz mega pewniaka... nie mówię,że nie wygrają,ale należy mieć na uwadze,że w formie są kiepskiej koleszko jestes asz tak tempy nie widzisz ze gralem przeciwko la ostatnio przeczytaj se moja analize z dzialu nba la-miami pisalem o tym la w samych-----, i tu tez, ale dzisiaj marka la sie obudzi a czemu zagraja dobrze, bo ostrogi na to pozwola, oczywiscie jak bys wiedzial o co chodzi,
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzisas, tak wg Ciebie, wejdzie czy nie wejdzie linia 204,5 ? Jeśli powiesz tak, postawię 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Rondo juz gra czy dalej pauza?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
w meczu La, uwazam ze bedzie under cchesz wiedziec czemu? zastanow sie co Sanantonio musi zrobic aby myslec o zwyciestwie a jak la przeprowadzi spotkanie ja to wiem 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
pauza, na piątek ma byc gotowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z punktu widzenia psychologicznego to Ty Dzisas jestes dyslektykiem i laikiem o ile wiesz co to znaczy. A skoro nie pamietasz hasla do staregoo konta to przy okazji sklerotykiem, ale wybaczamy Ci, kazdy wiek ma swoje prawa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w meczu La, uwazam ze bedzie under cchesz wiedziec czemu? zastanow sie co Sanantonio musi zrobic aby myslec o zwyciestwie a jak la przeprowadzi spotkanie ja to wiem  przecież rano sie do mnie prułeś że byś nie grał undera w LA.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|