Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 27 1 2 10 11 12 13 14 26 27
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Trentino, Polibuda, Muszyna. takie coś wymóżdżyłem smile

jeszcze podoba mi się +12,5 na Czewę ew. o160,5. Wielunia chyba nie będę ruszał.

ktoś coś się wypowie? bo na 14 muszę spadać na halę to pewnie się nie załapię na PLS o 17.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_
Originally Posted by craax
u grajusa tego nie widzialem, ale sporo oszolomow z czarnymi listami i z "nigdy wiecej babskich sportow" na forum sie znajduje, zawsze jak to czytam to mi sie morda cieszy

mam podobnie wink

ludzie zupełnie nie nadający się do bukmacherki, którzy odpowiedzialność za swoje błędy próbują zrzucić na innych, bo to przecież tępe kobiety i wszystko ich wina. tongue

oooot cooo - istota rzeczy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to warto ten Atom grac ???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nosz cholera, wszystko o tym meczu zostalo napisane, kazdy tutaj jest pelnoletni i chyba sam powinien zdecydowac czy warto czy nie warto ten mecz przy tych okolicznosciach ruszac

naprawde Korver,Wojtas lub kto inny musi napisac : TAK WARTO GRAC ATOM i dopiero wtedy Boss zainwestujesz SWOJA WLASNA KASE zupelnie nie biorac pod uwage SWOJEGO WLASNEGO ZDANIA I ROZUMU ?

czasem idzie sie poczuc na forum jak w ... ( cos przed podstawowka )

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
po tym co widziałem, to rezerwy Futuro pojadą nasze gwiazdki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by The Boss

wkleję co napisałem jednemu ze znajomych na PRIV:

sprawa jest prosta, jak podejdzie do tego trener Brazylijek. Wczoraj w I secie w I spotkaniu z Volero wystawił rezerwy. Efekt? Miazga, 12-25 w tyłek !! Na pozostałe sety wyszedł wzmocniony skład i izi wygrały spotkanie 3-1...

Jeżeli dzisiaj na mecz z Sopotem wyjdzie podobnym ustawieniem i nie będzie go zmieniał podczas meczu to Atomówki powinny dać spokojnie radę. Tym bardziej, że dla nich to ostatni mecz o honor i fajnie by było zakończyć zwycięstwem z renomowanym rywalem.

Więcej nie pomogę, bo po prostu nie jestem w stanie przewidzieć jak to będzie. Pozostaje jeszcze opcja na live, ale wtedy może być już trudniej o kurs jaki teraz jest.

Czy kurs @6,00 jest warty ryzyka? Bez wątpienia.
Czy Atomówki wygrają? Tego nie wiem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by wojbest1987
po tym co widziałem, to rezerwy Futuro pojadą nasze gwiazdki

mówisz rezerwy, mi się wydawało, że po I secie skład Brazylijek został wzmocniony, ale kurcze nie mogę znaleźć żadnego potwierdzenia. I teraz pytanie jak to było, bo ręki sobie uciąć nie dam. Zatem to ja się mylę, czy po prostu nie zwracałeś uwagi kto gra w drużynie brazylijskiej w poszczególnych setach?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
nosz cholera, wszystko o tym meczu zostalo napisane, kazdy tutaj jest pelnoletni i chyba sam powinien zdecydowac czy warto czy nie warto ten mecz przy tych okolicznosciach ruszac

naprawde Korver,Wojtas lub kto inny musi napisac : TAK WARTO GRAC ATOM i dopiero wtedy Boss zainwestujesz SWOJA WLASNA KASE zupelnie nie biorac pod uwage SWOJEGO WLASNEGO ZDANIA I ROZUMU ?

czasem idzie sie poczuc na forum jak w ... ( cos przed podstawowka )

nie mam czasu ogladac meczy, sledze tylko cyferki, siatka malo sie interesuje dlatego pytam

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
dla mnie Sopot to najgorszy zespół na turnieju, a zapewne gra w obronie smirk wszystkie drużyny dośc dobrze bronią, asekurują, podbijają u nas tego nie ma i kontr mało

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
o której Atomófki grają?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by The Boss

wkleję co napisałem jednemu ze znajomych na PRIV:

sprawa jest prosta, jak podejdzie do tego trener Brazylijek. Wczoraj w I secie w I spotkaniu z Volero wystawił rezerwy. Efekt? Miazga, 12-25 w tyłek !! Na pozostałe sety wyszedł wzmocniony skład i izi wygrały spotkanie 3-1...

Jeżeli dzisiaj na mecz z Sopotem wyjdzie podobnym ustawieniem i nie będzie go zmieniał podczas meczu to Atomówki powinny dać spokojnie radę. Tym bardziej, że dla nich to ostatni mecz o honor i fajnie by było zakończyć zwycięstwem z renomowanym rywalem.

Więcej nie pomogę, bo po prostu nie jestem w stanie przewidzieć jak to będzie. Pozostaje jeszcze opcja na live, ale wtedy może być już trudniej o kurs jaki teraz jest.

Czy kurs @6,00 jest warty ryzyka? Bez wątpienia.
Czy Atomówki wygrają? Tego nie wiem.

Korver niestety nie mogłem oglądać 1 seta tego spotkania. To były w pierwszym secie rezerwy całościowe? Bo włączyłem na pierwsze piłki 2 seta i na boisku były już zawodniczki z 1 seta. Któraś z nich grała w 1?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
spoko Boss spoko piwo wiem, ze Ty nie nalezysz do tych "natretow" ktorym trzeba drukowanymi czasem hehe

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
acha juz napisałeś wcześniej frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak wogóle to Dzień Dobry

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kurde mam kase tylko na BF, a tam cos dziadowski kurs poki co

B
veteran
veteran
B Offline
witamsmile

wczoraj tragedia tylko przez moje szwedzkie wynalazkilaugh

na dzis poszlo Trento Malaga Evensen-Prevc 1 Bielsko stake 9/10

i singielek Olsztyn 7/10boks

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Futuro było po 1.20 w Tobecie, teraz zdjęli mecz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kkkrrrooopppaaa
Korver niestety nie mogłem oglądać 1 seta tego spotkania. To były w pierwszym secie rezerwy całościowe? Bo włączyłem na pierwsze piłki 2 seta i na boisku były już zawodniczki z 1 seta. Któraś z nich grała w 1?

no właśnie tutaj sobie ręki uciąć nie dam, bo nie analizowałem tego dogłębnie, tylko takie luźne spostrzeżenia ze znajomym podczas oglądania tego meczu.

Dlatego szukałem statystyk pomeczowych, gdzie można by było wyciągnąć wnioski jak było naprawdę, ale kurcze nie znalazłem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Anfalast
Trentino, Polibuda, Muszyna. takie coś wymóżdżyłem smile

jeszcze podoba mi się +12,5 na Czewę ew. o160,5. Wielunia chyba nie będę ruszał.

ktoś coś się wypowie? bo na 14 muszę spadać na halę to pewnie się nie załapię na PLS o 17.

według mnie trzy pierwsze pozycje okej smile

Jeśli chodzi o Czewę to wolałbym opcję +12,5 moim zdaniem będzie tam 3-0 .

B
veteran
veteran
B Offline
Originally Posted by kkkrrrooopppaaa

no właśnie tutaj sobie ręki uciąć nie dam, bo nie analizowałem tego dogłębnie, tylko takie luźne spostrzeżenia ze znajomym podczas oglądania tego meczu.

Dlatego szukałem statystyk pomeczowych, gdzie można by było wyciągnąć wnioski jak było naprawdę, ale kurcze nie znalazłem.

co do wczorajszego meczu..ogladalem od 1 setasmile
Futoro gralo z 3 podtaswowymi w 1 seciesmile

od 2 seta weszly 2 i graly prawie cala pełna szostka efekt byl jak widacsmile
co do Atomu niestety nie jest to druzyna w tej chwili do wygrania..pokazal sklad z nazwiskami ale Dziekiewicz Bełcik i Swieniewicz w tej chwili kompletnie pod formąsmile
odpuscił bym ten mecz i trzeba cos na live zagrac

Strona 12 z 27 1 2 10 11 12 13 14 26 27

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (alfa, Sensei, burbon), 3,212 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,309
Posty5,841,183
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026