Organika bez sypy. Jest jakas swiezynka na wystawie zamiast kontuzjowanej. Steelens nie udalo sie zakontraktowac i Łodz jest w czarnej dupie . Wiadomo, jak nie ma solidnej rozgrywajacej to nawet z najlepszymi zawodniczkami ciezko cos osiagnac.
Muszyna w formie, pelen sklad. Kursy leca, ale z hc -1.5 w singlu za grubo mozna.
a jak pojawia sie kursy na final w tym smiesznym turnieju to zagra sie dubla: Futuro (w finale) + Muszyna
Pierwszy set od samego początku układał się źle, dla polskiego klubu. Dzięki skutecznej grze blokiem Sirio bardzo szybko wypracowało sobie wysoką przewagę 6:0. Podopieczne Alessandro Chiappiniego próbowały zniwelować straty, ale rywalki utrzymywały wysoką skuteczność w ataku i jeszcze powiększyły swoją przewagę (14:21). Wtedy doszło do kolejnej nieszczęśliwej sytuacji dla Atomu. Na boisko pechowo upadła Neriman Ozsoy, która z usztywniaczem na kostce musiała opuścić parkiet. Seta do 17 wygrały siatkarki z Perugii.
- Ponieważ gramy dzień po dniu, a jedno spotkanie jest trudniejsze od drugiego, mam w planie wystawienie dwóch drużyn - jedna zagra przeciwko Fartowi, a druga stawi czoła Skrze - mówił przed wyjazdem do Kielc portalowi nowiny24.pl trener Asseco Resovii, Ljubomir Travica.
Tak jakoś dziwnie się zdarzyło że oglądałem bardzo dużo meczy JsW w tym sezonie i jest to naprawde masakrycznie na tą chwile grający zespół. Dla mnie tutaj piękne kursiwo na Koźle wchodzi, ale z betem poczekam jak sie dzisiaj ułoży dzień...