Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 18 1 2 5 6 7 8 9 17 18
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Kaznodzieja
od dawna wiadomo bylo ze l-karnityna praktycznie nie ma wplywu na odchudzanie

branie samych tabsow na odchudzanie to nie jest rozwiazanie problemu, a jedynie zwiekszenie i przyspieszenie efektow, ktore uzyskuje sie przez ruch + odpowiednia diete, branie tylko spalacza tluszczu przynosi znikome korzysci

dokladnie smile

Bonus: Unibet
M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Originally Posted by Piostar
Originally Posted by croydoncabman
Ktos stosuje/owal kiedys diete dukana?

Jakies opinie?

Tak, moja koleżanka która siedzi obok mnie.
Owszem schudła, ba nawet sporo - ale na koniec powiedziała jedno. Wrogowi nie życzę. Fatalnie i źle to zniosła.
Dokładnie. Schudnąć dzięki tej diecie można sporo i to w miarę nie długim czasie. Ale prawda jest taka, że jak w każdej diecie efekt jojo jest murowany. Na dodatek, tak jak napisał Piostar, nie każdy organizm dobrze znosi tą dietę.
Mój znajomy stosował tą dietę przez ponad 5 miesięcy, schudł ponad 15 kg, ale nie wytrzymał. Teraz mimo iż się nie obżera (tak twierdzi), to w ciągu 3 miesięcy wrócił do starej wagi, a stąd już tylko krok do przybierania kolejnych kg. Dodam, że nie ćwiczył w ogóle, stosował samą dietę. Psychicznie wykańczało go to, że chudnął, a z brzucha mu praktycznie nic nie spadało laugh

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
edit... wink

Ćwiczył ktoś z was może na bieżni lub rowerku Infrared ? Czy faktycznie warto płacić wyższą cenę za ćwiczenia na takim sprzęcie ?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Czy same brzuszki w pokoiku domowym sprawią, że spadnie tkanka tłuszczowa, czy potrzebna też regularna siłownia?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Przydalyby sie jakies inne aeroby, mmozesz plywac biegac itp. Niekoniecznie silownia.
Plus oczywisce dieta, dieta najwazniejsza.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Skull
Czy same brzuszki w pokoiku domowym sprawią, że spadnie tkanka tłuszczowa, czy potrzebna też regularna siłownia?
Ja sobie zacząłem ćwiczyć 6 Weidera, bez żadnych innych ćwiczeń. W miesiąc czasu z 80 na 72 kg.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Próbowałem kiedyś tej "6" tydzień wytrzymałem smile ...cięzko mi było ją stosować pracując w turnusie... cóż spróbuje raz jeszcze, aczkolwiek z dietą jest zawsze kaszana i raczej wychodze z założenia, żebym mniejsze porcje jesć, ale to samo plus więcej warzyw i owoców.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Prosta dieta na odchudzanie to MŻ no i + ćwiczenia wink

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Nie wiem jak Was, ale mnie po "6" plecy mocno bolaly, troche te cwiczenia mocno je obciazaja. Do tego Skull lepiej wczesniej spalic tkanke, bo i tak efektow nie bedzie widac. ;-) Od samych brzuszkow tez wydaje mi sie, ze jej nie spalisz. Lepiej jakies bieganie + silownia i basen. No i dieta. ;-)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Na rozgrzewek stosowałem rower stcjonarny. 6 weidiera - dałem sobie spokój po 5 tygodniu czyli w sumie został ostatni do kompletu, ale tak jak piszecie plecy w końcu zaczynają boleć i się odechciewa

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
ja wczesniej robilem cos pomieszanego z inych cwiczen i 6 weidera wiec zaczalem ja cwiczyc nie od poczatku a od 14 dnia chyba jakos i ta ciagnalem z 2 tyg, ale wkurzajace jest to ze ze musisz to robic codziennie. Miesien musi miec czas zeby odpoczac.

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
na brzuch najlepszy drazek, a przy 6W trzeba robic dodatkowo na grzbiety cos, aby rownowazyc miesnie, zreszta przy kazdych cwiczeniach na brzuch trzeba rowniez wzmacniac miesnie plecow, bo nie moze byc zbyt duzej dysproporcji miedzy nimi

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
hehehe mam drążek w futrynie zamocowany, tyle że mój rekord to 5 podciągnięć laugh ...bieganie napewno odpada, nie teraz, na basen... hmmm już za późno wszystkie karnety wykupione.
Padne chyba na glebe i będę bawił sie w tą 6W.

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
hehehe mam drążek w futrynie zamocowany, tyle że mój rekord to 5 podciągnięć laugh

Tak dla 100 % pewności napiszę, że chodzi o podciąganie kolan do klatki piersiowej trzymając drążek w nachwycie smile

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by majner
hehehe mam drążek w futrynie zamocowany, tyle że mój rekord to 5 podciągnięć laugh

Tak dla 100 % pewności napiszę, że chodzi o podciąganie kolan do klatki piersiowej trzymając drążek w nachwycie smile
laugh laugh laugh szczerze to nawet o tym nie pomyślałem, coś chyba z mysleniem ostatnio nie tak i kojarzeniem, dzięki tongue

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Jeszcze kilka słów odnośnie A6W. To nie jest program treningowy dla początkujących. Stąd właśnie bóle pleców, karku, ogólnie okolic kręgosłupa. Tak na prawdę są to bóle mięśni. Bóle te pojawiają się przy nieprawidłowym wykonywaniu ćwiczeń, a błędy pojawiają przede wszystkim w momencie, gdy "na siłę" wykonujemy kolejne powtórzenie i "pomagamy" sobie wykonać je właśnie tymi mięśniami. To tak na chłopski rozum napisałem smile

Dla początkujących można polecić np. ćwiczenia ABS II:
http://www.sfd.pl/Legendarny_ABS_II-t180570.html

Tu oczywiście również będą bolały "plecy" i "kark" przy nieprawidłowym wykonywaniu ćwiczeń.

Poza tym bez aerobów i diety efekt samych ćwiczeń nie będzie zadowalający. Chociaż to też zależy od tego, ile tego fatu ze sobą nosimy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Polecacie Panowie jakiś spalacz tłuszczu? najlepiej z autopsji. Czy taka używka jest nieszkodliwa? Chciałbym wspomóc swoje ćwiczenia na siłowni i nie wiem czy się w to pchać, bo trochę sadełka się odłożyło.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by damianki
Polecacie Panowie jakiś spalacz tłuszczu? najlepiej z autopsji. Czy taka używka jest nieszkodliwa? Chciałbym wspomóc swoje ćwiczenia na siłowni i nie wiem czy się w to pchać, bo trochę sadełka się odłożyło.

Dieta + aeroby to jest najlepszy spalacz tłuszczu... Jak tych dwóch elementów układanki nie będzie to Ci, nic nie pomoże

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Robak1984
Originally Posted by damianki

Dieta + aeroby to jest najlepszy spalacz tłuszczu... Jak tych dwóch elementów układanki nie będzie to Ci, nic nie pomoże

Dokładnie. Dietanabol i treningopolon wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To inaczej zapytam wink czy np. przed treningiem np. 1h jazdy na rowerku warto używać spalaczy tłuszczu? Czy ich pomoc jest minimalna i ta 1h na rowerku i tak zrobi swoje wink . Dziękuję za pomoc.
Ps. Walka z brzuchem jest taka cieżka tongue tym bardziej jak przez długi czas efektów nie widać laugh

Strona 7 z 18 1 2 5 6 7 8 9 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, $-man, Sensei, rymoholik, aker, rafal08, Szuman, betowiec, 11kera11, Akhu), 2,951 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,324
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025