|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konsola Playstation 3 razem z Playstation Move, pilotem i 6 grami Konsola PS3 [ allegro.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do zaawansowanych allegrowiczów.
Dzisiaj dostałem przesyłkę nie z tym towarem który tam być powinien. Czy sprzedający powinien pokryć koszty przesyłki złego towaru ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj dostałem przesyłkę nie z tym towarem który tam być powinien. Czy sprzedający powinien pokryć koszty przesyłki złego towaru ? nie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym sie klocil, zeby pokryl koszty wysylki do niego, i pozniej wysylki prawidlowej paczki dla Ciebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym sie klocil, zeby pokryl koszty wysylki do niego, i pozniej wysylki prawidlowej paczki dla Ciebie uważam, że jest to ewidentny błąd sprzedawcy i bez dyskusji powinien pokryć wszystkie koszty z dostawą wylicytowanego towaru 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj dostałem przesyłkę nie z tym towarem który tam być powinien. Czy sprzedający powinien pokryć koszty przesyłki złego towaru ? nie glupoty gadasz. Wystarczy napisac do allegro z cala sytuacja, sprzedajacy pokrywa koszty przesylki - nie raz juz tak mialem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj dostałem przesyłkę nie z tym towarem który tam być powinien. Czy sprzedający powinien pokryć koszty przesyłki złego towaru ? paczka przyszla kurierem?? jesli tak to powinienes paczke otworzyc przy kurierze, w przypadku jak cos sie nie zgadza to odmawiasz przyjecia paczki, kurier zwraca kase, piszecie protokol nic wiecej Cie nie obchodzi, zadnych kosztow nie ponosisz, jesli paczka przyszla poczta to nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pocztą.
Dałem szansę sprzedawcy żeby sam zaproponował rozwiązanie i przedstawił dwa wyjścia : Wysyła prawidłowy towar na swój koszt i pokrywa przesyłkę do niego z "pomyłką" lub "Pomyłkę" zaproponował za promocyjną cenę, a prawidłowy na jego koszt, także zachowanie sprzedawcy na wysokim poziomie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
2 koszuleczki XL nowe niestety przysłano mi nie te rozmiary co chciałem, wszystko opakowane z metkami 79 zł sztuka [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam do sprzedania konsole Nintendo Wii, przerobiona systemowo, pełny komplet + 10 gier. Stan BDB. Cena - do uzgodnienia..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czesc, mam do sprzedania nowiutka (dzisiaj odebralem przesylke) Nokie N97 mini z zestawem nawigacyjnym. Jutro pojawi sie na Allegro. Cena jaka proponuje to 1100. Jestem otwarty na negocjacje. Odbior osobisty na terenie Warszawy lub 24.12 w Kielcach  [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do allegrowiczów.. Mogę allegro traktować jako "reklame"? Wystawiać wyłącznie licytacje, z długim terminem, w cenie takiej, jaka od razu satysfakcjonuje mnie, gdyby ktoś kupił. Ktoś podbije to super, ale raczej w to wątpię. Płace normalnie za wystawienie, a przed końcem aukcję kasuje lub (jeśli tak można) przedłużam termin.
Możliwe to bez narażania się na jakieś blokady?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do allegrowiczów.. Mogę allegro traktować jako "reklame"? Wystawiać wyłącznie licytacje, z długim terminem, w cenie takiej, jaka od razu satysfakcjonuje mnie, gdyby ktoś kupił. Ktoś podbije to super, ale raczej w to wątpię. Płace normalnie za wystawienie, a przed końcem aukcję kasuje lub (jeśli tak można) przedłużam termin.
Możliwe to bez narażania się na jakieś blokady? wwwujek jak sam mówisz wystawiasz aukcję od razu z ceną jaka Cię interesuje. Ktoś kupuje- jesteś zadowolony, nie kupuje- aukcja się kończy i wystawiasz ponownie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem  Pytanie z założenia głupie, ale nie mam kompletnie nic wspólnego z allegro.. Taka sama zasada w przypadku, kiedy wystawię tanio, ale założę "cenę minimalna", tak? Chciałbym allegro traktować jako "wystawkę", wiele osób szuka w necie, ale zakłada jakąś lokalizację.. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam do sprzedania Nintendo Wii. Stan bardzo dobry, wręcz celujący.. Konsola jest przerobiona systemowo, do tego około 10 gier. Dogadamy się co do ceny na 100% 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|