|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to teraz Bolton nie przegrac wiecej jak jedna bramka.....i bedzie ladny dzionek...chociaz za oknem caly czas pada....
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Myślę nad Nottingham win lub BTS  Jakieś propozycje ? Ja bym powiedział away win, na przekór statom, ale Derby słabiutkie na wyjazdach. Obie ekipiy pauzowały i pewnie są "głodne" gry. BTS... Kto wie? jakby nie patrzeć małe derby to są  Forest u siebie rzadko rozczarowuje. niepokoi mnie jedynie ich skłonność do remisów Z Wysp mam jak na razie, Chelsea OVER 2.5. Co Ty na to, Bezdomny? To jest według mnie "typ dnia" dla mnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i Kortrijk nie poprawi statow z Anderlechtem....szkoda troche ze nie moga strzelic...bo wynik 1-2 bylby dla mnie idealny...
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
spróbujemy coś na live : Anderlecht bramka w 2 połowie + Vicenza - Chievo under 2.5  jednak izi 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Myślę nad Nottingham win lub BTS  Jakieś propozycje ? Ja bym powiedział away win, na przekór statom, ale Derby słabiutkie na wyjazdach. Obie ekipiy pauzowały i pewnie są "głodne" gry. BTS... Kto wie? jakby nie patrzeć małe derby to są  Forest u siebie rzadko rozczarowuje. niepokoi mnie jedynie ich skłonność do remisów Z Wysp mam jak na razie, Chelsea OVER 2.5. Co Ty na to, Bezdomny? To jest według mnie "typ dnia" dla mnie. ja mam + 1.5 Bolton Niech Carlo znika z Londynu Ja typu dnia nie mam  Mam nadzieję,że Arsenal pozamiata Wigan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anderlecht -1.5 3.10  dziekuje
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
@ Bezdomny, Twoje życzenie odnośnie Arsenalu jest również moim. Mój ulubiony zespół w Anglii walczy o majstra. Po latach posuchy jest duuuża szansa  1.53 nie wygląda źle  Może pogram to w dublu?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Arsenal do grania dzisiaj?
over w meczu Chelsea? Bolton typowo underowa druzyna gospodarze zupelnie bez formy czy akurat dzis bedzie to przelamanie wg mnie raczej nie
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Iiiihhaaaaa!!!! Freddie Ljungberg podpisze dla nas!  Celtic wita kolejnego Szweda 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Iiiihhaaaaa!!!! Freddie Ljungberg podpisze dla nas!  Celtic wita kolejnego Szweda  a w ktorej lidze graja oldboje Celtic?
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
@ Bezdomny, Twoje życzenie odnośnie Arsenalu jest również moim. Mój ulubiony zespół w Anglii walczy o majstra. Po latach posuchy jest duuuża szansa  1.53 nie wygląda źle  Może pogram to w dublu? szczerze to na majstra zasługuje na dzień dzisiejszy Tottenham czytałem,że dziadzio Redknapp niebawem emerytura
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Iiiihhaaaaa!!!! Freddie Ljungberg podpisze dla nas!  Celtic wita kolejnego Szweda  a w ktorej lidze graja oldboje Celtic?  W najwyższej Siemanko, Pacyfista 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlugo beda rozliczac ten mecz anderlechtu:  takie cos to powinno byc od razu robione
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
jest szansa że dziś zagram coś normalnego 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Arsenal już po 1.73 zna ktoś powód?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
@ Bezdomny, Twoje życzenie odnośnie Arsenalu jest również moim. Mój ulubiony zespół w Anglii walczy o majstra. Po latach posuchy jest duuuża szansa  1.53 nie wygląda źle  Może pogram to w dublu? szczerze to na majstra zasługuje na dzień dzisiejszy Tottenham czytałem,że dziadzio Redknapp niebawem emerytura A Jamie nie chce iść w ślady ojca. Taki "warsztat" na wyciągnięcie ręki. Tyle mółgby się nauczyć od ojca, to on jemu, udziela rad siedząc na sofie.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Arsenal już po 1.73 zna ktoś powód? masz powód : Wigan: Al Habsi, Stam, Gary Caldwell, Alcaraz, Gohouri, Thomas, Diame, Cleverley, Watson, N'Zogbia, Rodallega. Subs: Pollitt, Boselli, Steven Caldwell, Gomez, McArthur, Figueroa, McManaman. Arsenal: Fabianski, Eboue, Squillaci, Koscielny, Sagna, Diaby, Rosicky, Denilson, Bendtner, Chamakh, Arshavin. Subs: Szczesny, Nasri, Vela, Walcott, Wilshere, Djourou, Clichy. Walcott ława,Nasri ława 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dzieki  wiesz może przy okazji jaka strona najszybciej podaje oficjalne składy przed spotkaniami?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ten Chamakh to totalna porazka nasmarowal sobie wlosy jakims gownem i pałeta sie po boisku.
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Myślę nad Nottingham win lub BTS  Jakieś propozycje ? Ja bym powiedział away win, na przekór statom, ale Derby słabiutkie na wyjazdach. Obie ekipiy pauzowały i pewnie są "głodne" gry. BTS... Kto wie? jakby nie patrzeć małe derby to są  Forest u siebie rzadko rozczarowuje. niepokoi mnie jedynie ich skłonność do remisów Moze i rzadko ale mnie rozczarowali w najwazniejszym meczu sezonu z Blackpool u siebie, dostali pare bramek w niedlugim czasie  milo by bylo powitac Maje w Premiership
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|