Chennai i Brisbane w przyszłym tygodniu na Sportklubie od ćwierćfinałów. Najpierw od 2-3 w nocy Brisbane, potem codziennie od 12:30 Chennai. Oglądać !
To jakaś jednorazowa akcja, czy Sportklub się wziął za pokazywanie tenisa. Pamiętam, że 2 lata temu sporo turniejów transmitowali, a w ubiegłym sezonie chyba ani jednego.
z kim gra soda jutro? jak z fedem i fed bedzie bez formy to soda ma szanse, bo naprawde bardzo dobrze dzis grał, przez pierwsze dwa sety ani razu nie oddał w swoim gemie wiecej niż punktu
Chennai i Brisbane w przyszłym tygodniu na Sportklubie od ćwierćfinałów. Najpierw od 2-3 w nocy Brisbane, potem codziennie od 12:30 Chennai. Oglądać !
To jakaś jednorazowa akcja, czy Sportklub się wziął za pokazywanie tenisa. Pamiętam, że 2 lata temu sporo turniejów transmitowali, a w ubiegłym sezonie chyba ani jednego.
niestety te transmisje były slabej jakosci - zarowno wizualnej (jakas niska rozdzielczosc i jaskrawe kolory) jak i beznadziejhny komentarz, ale zawsze coś
z kim gra soda jutro? jak z fedem i fed bedzie bez formy to soda ma szanse, bo naprawde bardzo dobrze dzis grał, przez pierwsze dwa sety ani razu nie oddał w swoim gemie wiecej niż punktu
rok temu , lub dwa lata temu też chyba pokazywali mecze z Australii
Pamiętam mecz Stepanka z Verdasco chyba
ja pamietam mecz verdasco z ciliciem na jakims turnieju ceglanym, verdasco wtedy jeszcze mocno himeryczny na korcie, adał sam ze sobą , wydzierał sie itd. a komentarz pamietam mi sie mocno nie podobał ale to nie było Pio , inny glos, zreszta komentator podkręcal na chama atmofsfere i sprawial wrazenie jakby kompletnie sie nie znal na tenisie, bo samymi ogolnikami rzucał
Sam byłem zaskoczony, ale jak się dowiedziałem wiele wszystko wskazuje na to, że tenis wraca do łask Sportklubu. Można więc spodziewać się regularnych transmisji.
W drugim tygodniu stycznia na SK będzie także od ćwierćfinałów pokazywany turniej w Sydney jeśli dobrze pamiętam.
@Akhu w pierwszym tygodniu robię tylko Chennai. Jechanie od drugiej w nocy do 16 w dzień z meczami byłoby wykonalne, ale na pewno przekładałoby się na jakość przekazu. Pasmo nocne będzie robił były tenisista, nazwisko wypadło mi teraz z głowy.
PIO napisałbyś coś o Brahmer - Shumenov (2.6. - 1.4) brehmer jest sporo lepszy od przecietniaka shumenova, buki wziely mocną poprawke na kursy ze walka w kazachstanie
PIO napisałbyś coś o Brahmer - Shumenov (2.6. - 1.4) brehmer jest sporo lepszy od przecietniaka shumenova, buki wziely mocną poprawke na kursy ze walka w kazachstanie