|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
PIO napisałbyś coś o Brahmer - Shumenov (2.6. - 1.4) brehmer jest sporo lepszy od przecietniaka shumenova, buki wziely mocną poprawke na kursy ze walka w kazachstanie Skąd masz te kursy ? Grubo. Dla mnie Brahmer przez KO. Szumenow ma bogatych sponsorów, ale umiejętności i talentu nie kupi. Można psioczyć na niemieckich mistrzów, ale Brahmer to kawał boksera. To co mnie jednak zastanawia to nieaktywność Brahmera - ostatni raz walczył w kwietniu, a po drugie jego dwa ostatnie występy były słabe. Na punkty może nie mieć szansy wygrać, chociaż Kohl to też mocny promotor. Ciekawa walka, ale stawiam na KO dla Niemca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten od piłki jest bardzo żywiołowy  Mi tam się podoba jego komentarz . Tylko szkoda że już nie ma Bundesligi , tylko 2 Angielska
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PIO napisałbyś coś o Brahmer - Shumenov (2.6. - 1.4) brehmer jest sporo lepszy od przecietniaka shumenova, buki wziely mocną poprawke na kursy ze walka w kazachstanie Skąd masz te kursy ? Grubo. Dla mnie Brahmer przez KO. Szumenow ma bogatych sponsorów, ale umiejętności i talentu nie kupi. Można psioczyć na niemieckich mistrzów, ale Brahmer to kawał boksera. To co mnie jednak zastanawia to nieaktywność Brahmera - ostatni raz walczył w kwietniu, a po drugie jego dwa ostatnie występy były słabe. Na punkty może nie mieć szansy wygrać, chociaż Kohl to też mocny promotor. Ciekawa walka, ale stawiam na KO dla Niemca. walka w Kazachstanie stąd takie kursy , po ostatnim mega wałku w walce Shumenova buki aż przegieły, Brahmer to klasa wyżej Shumenov to dziwoląg, kompletny przecietniak w ktorego magnat naftowy łąduje forse, nawet biorąc pod uwage mozliwosci wałka kursy i tak fajne
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
ten od piłki jest bardzo żywiołowy  Mi tam się podoba jego komentarz . Tylko szkoda że już nie ma Bundesligi , tylko 2 Angielska Najlepszego przy okazji  Mój osobisty faworyt do Bartek Rabij - komentuje ligi południowe, Argentynę i Brazylię. Profesjonalista, pasjonat i fachowiec w jednym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pio trzeba brac tez pod uwage że stajnia kohla juz nie taka mocna jak kiedys, inna sprawa czy kohl wysął,laby ostatniego prawdziwego niemckiego boksera z krwi i kości na przewałkowanie do kazachstanu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki  a często mi się zdarzało te ligi podglądać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pio trzeba brac tez pod uwage że stajnia kohla juz nie taka mocna jak kiedys, inna sprawa czy kohl wysął,laby ostatniego prawdziwego niemckiego boksera z krwi i kości na przewałkowanie do kazachstanu brahmer to chyba ostatnia nadzieja stajni kohla na wyjście z kryzysu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak fed sie prezentował w poprzednich latach wpierwszych meczach sezonu?
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
jak fed sie prezentował w poprzednich latach wpierwszych meczach sezonu? miał je w 4 literach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak fed sie prezentował w poprzednich latach wpierwszych meczach sezonu? miał je w 4 literach. podoba mnie sie twoja opinia, oby była prawdziwa
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tenis czas zacząć  Kwale WTA Brisbane
Last edited by Piostar; 31/12/2010 15:33.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Kiedy można się spodziewać drabinek do męskich kwali?
|
|
|
Link skopiowany do schowka