|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Spoko, ale musisz pocisnąć na gapę nocnym do mnie na Kijewo grin ja już 1,5 roku na gapę jeżdżę, więc dla mnie normalka statystyki mam 2/3, więc nie jest najgorzej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta, a ja siedzę w Szczecinie, nie wziąłem portfela z domu, brak totalnie kasy, sylwek w domu..no pięknie po prostu kończy się stary rok i zaczyna nowy  ma ktoś kromkę chleba na zbyciu?  ja mam aż za dużo chleba ale troche daleko masz 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Stawiam na wstrzemieźliwosc. moze radyjka ojca bekarta zaczął słuchać gramy na pełnej 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
ta, a ja siedzę w Szczecinie, nie wziąłem portfela z domu, brak totalnie kasy, sylwek w domu..no pięknie po prostu kończy się stary rok i zaczyna nowy  ma ktoś kromkę chleba na zbyciu?  ja mam aż za dużo chleba ale troche daleko masz  Kumpel do mnie wczoraj dzwoni i prosi żebym dokumenty wziął od niego i dał jego Ojcu dzień później, bo jechał do Szczecina i namówił mnie w 5 minut na wyjazd (miałem jechać w sobotę, więc i tak mi w miarę pasowało) w domu 5 minut na spakowanie się (ręcznika nie wziąłem, portfela, nic do jedzenia), popiliśmy wczoraj, rano wstaję a tutaj brak portfela, kart, a banki u mnie w mieścinie do 12:00 (miało iść do znajomej na konto), wstałem o 11:30 więc zanim ogarnąłem wszystko to 13 była i do niedzieli o suchym pysku  tzn, mam dwa opakowania ryżu, na masę będzie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Trenuje ktos z was u Baginskiego?
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
ta, a ja siedzę w Szczecinie, nie wziąłem portfela z domu, brak totalnie kasy, sylwek w domu..no pięknie po prostu kończy się stary rok i zaczyna nowy  ma ktoś kromkę chleba na zbyciu?  ja mam aż za dużo chleba ale troche daleko masz  angielski chleb chcesz spróbować  ''guma do żucia '' 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Roxette na 2  klasyka z dziecinstwa
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Stawiam na wstrzemieźliwosc. To uważaj jak przyjdzie po koledzie, trzymaj sie  w pon mam : D
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Roxette na 2  klasyka z dziecinstwa Sorry Polsat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta, a ja siedzę w Szczecinie, nie wziąłem portfela z domu, brak totalnie kasy, sylwek w domu..no pięknie po prostu kończy się stary rok i zaczyna nowy  ma ktoś kromkę chleba na zbyciu?  ja mam aż za dużo chleba ale troche daleko masz  Kumpel do mnie wczoraj dzwoni i prosi żebym dokumenty wziął od niego i dał jego Ojcu dzień później, bo jechał do Szczecina i namówił mnie w 5 minut na wyjazd (miałem jechać w sobotę, więc i tak mi w miarę pasowało) w domu 5 minut na spakowanie się (ręcznika nie wziąłem, portfela, nic do jedzenia), popiliśmy wczoraj, rano wstaję a tutaj brak portfela, kart, a banki u mnie w mieścinie do 12:00 (miało iść do znajomej na konto), wstałem o 11:30 więc zanim ogarnąłem wszystko to 13 była i do niedzieli o suchym pysku  tzn, mam dwa opakowania ryżu, na masę będzie  to znajomego tam nie masz żeby poratował ??
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Trenuje ktos z was u Baginskiego? u Kociao jeden znajomy, drugi w Spartakusie, trzeci w Top Teamie żaden z forum, znajomi Jun nie trenuje na pewno niczego (oprócz hazardu  ), chociaż warunki ma 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ta, a ja siedzę w Szczecinie, nie wziąłem portfela z domu, brak totalnie kasy, sylwek w domu..no pięknie po prostu kończy się stary rok i zaczyna nowy  ma ktoś kromkę chleba na zbyciu?  Gdzie mieszkasz. Bo jak na Prawym brzegu to podrzucę Ci pół bochenka  Kasy Ci nie dam bo przepijesz  Wezmę pół bochenka i dzidaaaaaaaaaaaaaaaa  zaufasz mi?  ja Turzyn i okolice  wbij do akadema, zjesc dadza i nawet napoja 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
to znajomego tam nie masz żeby poratował ?? mam, w pracy jest. Kasy 0, ostatnia kasa na alkohol poszła, jego siostra była na zakupach i 0. Kasa wydana na alkohol i duperele typu chipsy na sylwka. Reszty znajomych w rodzinnych stronach, bo ja niestety student, z poza Szczecina. Jest laptop, jest mecz.pl, niczego więcej mi nie trzeba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zawsze możesz iść śniegu się najeść 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to znajomego tam nie masz żeby poratował ?? mam, w pracy jest. Kasy 0, ostatnia kasa na alkohol poszła, jego siostra była na zakupach i 0. Kasa wydana na alkohol i duperele typu chipsy na sylwka. Reszty znajomych w rodzinnych stronach, bo ja niestety student, z poza Szczecina. Jest laptop, jest mecz.pl, niczego więcej mi nie trzeba  w razie czego do poniedziałku wyżyjesz z wody z kranu ludzki organizm podbno na samej wodzie długo potrafi pociągnąć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
edytka na dwojce 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
to znajomego tam nie masz żeby poratował ?? mam, w pracy jest. Kasy 0, ostatnia kasa na alkohol poszła, jego siostra była na zakupach i 0. Kasa wydana na alkohol i duperele typu chipsy na sylwka. Reszty znajomych w rodzinnych stronach, bo ja niestety student, z poza Szczecina. Jest laptop, jest mecz.pl, niczego więcej mi nie trzeba  Java coś zaczynasz kręcić  Mówisz, że masz tylko ryż, a tu nagle chipsy się znalazły  Chyba nie chcesz nikogo naciągnąć na ten nr z portfelem co? Ostatnio ludzie wyczuleni są na forum Tak na poważnie to ten koleś co jest w pracy Cie poratuje jak wróci czy nie?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Zawsze możesz iść śniegu się najeść  no jak dobry snieżek to głodu nie powinien czuć 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|