jak pobrac to w formacie mp3?? probowalemn jakiejs stronki to mi kaza jakies smsy czy cos wysylac, jest ktos w stanie to pobrac i wrzucic na jakiegos rs? z gory dzieki
jak pobrac to w formacie mp3?? probowalemn jakiejs stronki to mi kaza jakies smsy czy cos wysylac, jest ktos w stanie to pobrac i wrzucic na jakiegos rs? z gory dzieki
sprobuj wrzucic link z youtuba na jedna z tych stronek:
Wiem ze to nie piosenka ale bardziej sluchowisko radiowe, ja je sluchalem w latach 80-tych ale mozliwe ze bylo wczesniej. Wiem ze czytala Irena Kwiatkowska i historia byla o Pieścu (takie zwierze Piesiec), wiem ze byly tam imiona i nazwiska rosyjskie wiec pewnie i cale sluchowisko bylo ruskie. Moze ktos wie jak to sie nazywalo, a moze gdzies to mozna w sieci znalesc.
Poszukuje kawałka , jakby go tu opisać: cięższe brzmienie, teledysk animowany . Ukazane są różne plemienia ludzi, elfów, innych istot które idą z różnych stron świata na jakąś bitwe . Na początku z tego co kojarze idzie wielki gość , obrośnięty długa broda, podobny do wikinga a towaarzyszy mu z boku niedźwiedź.Będe wdzięczny za podpowiedź.
Poszukuje kawałka , jakby go tu opisać: cięższe brzmienie, teledysk animowany . Ukazane są różne plemienia ludzi, elfów, innych istot które idą z różnych stron świata na jakąś bitwe . Na początku z tego co kojarze idzie wielki gość , obrośnięty długa broda, podobny do wikinga a towaarzyszy mu z boku niedźwiedź.Będe wdzięczny za podpowiedź.
kiedyś cos takiego mozna było zobaczyć w teledysku Manowar-warriors of the world. Teraz tego nie ma już na youtubie i jest orginał ale sprawdz czy to nie ta nuta