|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no dobra jest po 22:00, gdzie jest ten pacjent który miał mnie rozliczać z meczu Napoli-Juve 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Nieeee... Burdele mi nie w głowie. "Jestem zbyt młody i zbyt przystojny, żeby za to płacić" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Jestem zbyt piekny i zbyt mlody zeby za to placic, iha"
Jaki to film?? ;> poranek kojota, a potem za darmo mial robienie loda  ale to juz ktos inny omylkowo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki to film?? ;> Chłopaki nie płaczą.Bolec  Tylko tam sie gorzej ta historia ,dla Pana Zabki skonczyła. "heh... Zapomniał pan zaplacic" 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Jaki to film?? ;> Przed chwilą zacytowałem: Poranek Kojota - Joker
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jose, Ty wiesz, że "z babą źle, ale bez baby, jeszcze gorzej"... Przytuliłby sie człowiek do jakiegoś młodego cycuszka a tu nic... Kolejna samotna noc. Czasem się nudzi bez baby, w szczególności jak takie dni chore jak teraz, wszyscy znajomi gdzieś po rodzinach siedzą z babami, jeszcze inni pod kocem film z kobitą oglądają a Ty łazisz po tej szarufie... OM na ładnym klepisku gra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose, Ty wiesz, że "z babą źle, ale bez baby, jeszcze gorzej"... Przytuliłby sie człowiek do jakiegoś młodego cycuszka a tu nic... Kolejna samotna noc. Czasem się nudzi bez baby, w szczególności jak takie dni chore jak teraz, wszyscy znajomi gdzieś po rodzinach siedzą z babami, jeszcze inni pod kocem film z kobitą oglądają a Ty łazisz po tej szarufie... OM na ładnym klepisku gra  No ta,ale czy to nasza wina ze baby wszystko psuja ?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Patrzcie jak wiele osób ta sytuację, od razu skojarzyło z filmem. I cytat odpowiedni sie znalazł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose, Ty wiesz, że "z babą źle, ale bez baby, jeszcze gorzej"... Przytuliłby sie człowiek do jakiegoś młodego cycuszka a tu nic... Kolejna samotna noc. Czasem się nudzi bez baby, w szczególności jak takie dni chore jak teraz, wszyscy znajomi gdzieś po rodzinach siedzą z babami, jeszcze inni pod kocem film z kobitą oglądają a Ty łazisz po tej szarufie... OM na ładnym klepisku gra  Jose bez urayz ale pamietam chyba sam pisałes ze to ze tak wczesnie wziałes slub to był bład...powiem szczerze i tak respect nie iwem czy bym ise tak szybko mogl hajtnac.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Koleszka jak pamiętał, że jakiś gość mu cos "nawrzucał" rano  Przejrzyj sobie wczesne stronki, Koleszka, ale raczej go już nie ma...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jose, Ty wiesz, że "z babą źle, ale bez baby, jeszcze gorzej"... Przytuliłby sie człowiek do jakiegoś młodego cycuszka a tu nic... Kolejna samotna noc. Czasem się nudzi bez baby, w szczególności jak takie dni chore jak teraz, wszyscy znajomi gdzieś po rodzinach siedzą z babami, jeszcze inni pod kocem film z kobitą oglądają a Ty łazisz po tej szarufie... OM na ładnym klepisku gra  Jose bez urayz ale pamietam chyba sam pisałes ze to ze tak wczesnie wziałes slub to był bład...powiem szczerze i tak respect nie iwem czy bym ise tak szybko mogl hajtnac. Czy ja się z kimś hajtnąłem, chyba nie ? A z tego co pamiętam to Ty też kiedyś miałeś problemy w sprawach sercowych, no chyba że Cię z kimś pomyliłem  (po avku kojarzę)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose miałem miałem...no cóż takie są kobiety ale na szczęście wyciągnąłem odpowiednie wnioski:) a To wybacz nie wiem czemu ale kojarzy mi się coś że się rozwodziłes czy cos takiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napoli 10 minut trzymać to czyste konto !!
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jose miałem miałem...no cóż takie są kobiety ale na szczęście wyciągnąłem odpowiednie wnioski:) a To wybacz nie wiem czemu ale kojarzy mi się coś że się rozwodziłes czy cos takiego  Rozwodzić się rozwodziłem - z Twojego posty jednak wynikało jakbym się drugi raz hajtnął, aaaaaa mniejsza o to, może ja coś źle zrozumiałem. W każdym bądź razie życzę więcej szczęścia w doborze kolejnej partnerki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koleszka jak pamiętał, że jakiś gość mu cos "nawrzucał" rano  Przejrzyj sobie wczesne stronki, Koleszka, ale raczej go już nie ma...  no cóż, szkoda że go nie ma, bym go trochę pomęczył, chociaż jakby był inny wynik to by pewnie był 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Coś mi sie wydaje, że gdyby za tydzień odbywał się zlot forum, to atmosfera byłaby "a la Testosteron" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mógłby ktoś sprawdzić czy działa mu pinnaclesports.com ? Od pół godziny stronka mi się nie chce wczytać 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|