|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
przeciez ten jebany prowadzacy nie ma pojęcia o czym mówi
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Nie wiem nie wygląda to za wesoło najgorsze że KE dała tym frajerom wolna rękę.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czyli będą wstrzynać postępowania prokuratorskie na podst. informacji od providerów netu, że ktoś łączy się ze stroną bukmacherską nie mającą w rozszerzeniu ".pl" (licencja polska) , tylko nie zrozumiałem troche - w jaki niby sposób? wystarczy że wbije pinnaclesports.com i już pójdzie cynk? Kurwa jakaś utopia i straszak, ogólnie  kapica
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
czyli masowej emigracji ciąg dalszy tylko teraz w szerszym zakresie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to od kiedy to wchodzi w życie?  czy już można zbierac na kaucję 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bzdura ... dziennie są setki tysięcy takich połączeń a tak poza tym to jest cenzura internetu , nadzór z kim się łączę i kiedy a to że wszedłem na stronę bukmachera internetowego nie oznacza że grałem ... Kapica tego nie powiedział ale jemu i rządowi zależy na tym żeby internetowi bukmacherzy przestali przyjmować Polaków w swoich serwisach ...
Bardzo mądry email ktoś przysłał do trójki na po wywiadzie z Kapicą ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mozecie w skrocie napisac co powiedzial bo nie sluchalem
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hehe najpierw tu mówi o złym wpływie hazardu przytaczając jakieś dane pani która przebadała 118 osób i mówiąc że 2/3 polaków są za ograniczeniem hazardu i jeszcze dorzuca, że to unia finansowała badania a później, że wychodząc oczekiwaniom stowarzyszniu pokera w Polsce myślą o usportowieniu tej formy gry i na końcu i tak twierdzi, że poker będzie poza kasynem zabroniony  a co do zakładów wzajemnych ciekawi mnie jak to netowi teraz jak panny sznurem ustawiają się w kolejce po licencje u Kapicy na organizowanie zakładów wzajemnych z domeną .pl
|
|
|
|
|
|
|
kolo napisał coś w stylu,że możnaby tak samo zalegalizowac narkotyki z polskich fabryk a pozostałe dalej byłyby nielegalne czyli tak samo z hazardem ten z końcówką .pl nie uzaleznia ale ten z .com już tak i dlatego jest nielegalny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a zobaczycie ze ktos sie wkurwi i te rzadowe cymbaly kiedys tego pozaluja bo przeciez to nie mozliwe zeby tak sqrwysynsko golic.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jest jakis link do zapisu tej rozmowy ?
|
|
|
|
|
|
|
to od kiedy to wchodzi w życie?  czy już można zbierac na kaucję  w zeszłym roku ta kaplicowska menda wskazywała na maj lub czerwiec jeśli KE odpowie do 15 grudnia , teraz to raczej po wakacjach.......oby
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest jakis link do zapisu tej rozmowy ? Wywiad wysłuchałem. Właśnie kończę jego transkrypcję. Zaraz będzie na mojej stronie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czyli będą wstrzynać postępowania prokuratorskie na podst. informacji od providerów netu, że ktoś łączy się ze stroną bukmacherską nie mającą w rozszerzeniu ".pl" (licencja polska) , tylko nie zrozumiałem troche - w jaki niby sposób? wystarczy że wbije pinnaclesports.com i już pójdzie cynk? Kurwa jakaś utopia i straszak, ogólnie  kapica ale jak bede chcial wejsc na pinnaclesports strone ( nie grajac )to tez bede za to scigany ? niedozwolona bedzie gra ale przeciez pinnacle nie beda mieli obowiazku podac polskim urzedasom ze polski gracz u nich gra
|
|
|
|
|
|
|
Bzdura ... dziennie są setki tysięcy takich połączeń a tak poza tym to jest cenzura internetu , nadzór z kim się łączę i kiedy a to że wszedłem na stronę bukmachera internetowego nie oznacza że grałem ... Kapica tego nie powiedział ale jemu i rządowi zależy na tym żeby internetowi bukmacherzy przestali przyjmować Polaków w swoich serwisach ...
Bardzo mądry email ktoś przysłał do trójki na po wywiadzie z Kapicą ... dobra puenta  ta Kaplicowska menda na to liczy,ze buki zbanują polskie ip bo On sam gówno może zrobic.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No własnie nie wiem jak to sobie kapica wyobraza, utopia jakas. W ogole jakie narzedzia beda informowac samego providera ze ktos wlazl na takiego bukmachera? Musieliby zrobic ten nieszczesny indeks stron zakazanych a przeciez jak wiemy nie bedzie tego.Po za tym wejsc moge gdzie chce, nawet zalogowac sie moge, bo czemu niby mialbym lamac wtedy prawo - dalej - skad mieliby wiedziec czy gram? No chyba, ze wlazles - dochodzenie, czyli sprawdzanie kont bankowych (a jak nie mam to co?) idioci 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Miejmy tylko nadzieje że poważne firmy nie dadzą nam BANA.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mowicie o kontach bankowych?? sa przeciez karty MB skad mozna kase wyplacac z bankomatow i nie bedzie trzeba wyplacac kasy poprzez konta bankowe, przeceiz MB chyba nie poda historii naszych wplat i wyplat ot tak sobie panu kapicy wiec panowie zamawiajmy karty MB
|
|
|
Link skopiowany do schowka