|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak w temacie...
Czy istnieje jakaś strona (miejsce w sieci) gdzie po zalogowaniu się mogę umieścić swój wpis, który będzie widoczny dla innych logujących się? na te same lub inne dane?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak w temacie...
Czy istnieje jakaś strona (miejsce w sieci) gdzie po zalogowaniu się mogę umieścić swój wpis, który będzie widoczny dla innych logujących się? na te same lub inne dane? www.mecz.pl/forum - tutaj jak cos napiszesz to inni moga to zobaczyc
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
facebook 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak w temacie...
Czy istnieje jakaś strona (miejsce w sieci) gdzie po zalogowaniu się mogę umieścić swój wpis, który będzie widoczny dla innych logujących się? na te same lub inne dane? www.mecz.pl/forum - tutaj jak cos napiszesz to inni moga to zobaczyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak w temacie...
Czy istnieje jakaś strona (miejsce w sieci) gdzie po zalogowaniu się mogę umieścić swój wpis, który będzie widoczny dla innych logujących się? na te same lub inne dane? www.mecz.pl/forum - tutaj jak cos napiszesz to inni moga to zobaczyc tam też taki mONdry byłeś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zwykla skrzynka pocztowa moze? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już mam... można bloga ustawić tak aby dostęp miały tylko osoby których adresy mejlowe podam w ustawieniach...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podziel się tym.. W pierwszym poście tak opisałeś o co Ci chodzi, że.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No pierwszy post jakiś niejasny. Na Facebooku możesz chyba ustawić, że Twoje wiadomości będą widoczne dla znajomych, to zapraszasz kogo chcesz i wsio.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodziło o to aby stworzyć stronę czy tez bloga do którego dostęp miała by tylko pewna wybrana przeze mnie grupa czytelników... takie coś można zrobić w ustawieniach bloga w zakladce uprawnienia dodając lub odejmujac uprawnione do wejścia na stronę adresy mejlowe. Ograniczenie takie, ze adresy mejlowe muszą być z google. Do logowania uzywa się własnych danych mejlowych, nie ma potrzeby rejestracji. Bloga założyłem na blogspot.com.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cały czas szukasz jeleni do składek na płatne typy? Czy tam oferujesz płatne typy itd.? Zapewne po to Ci ten blog  Takie blogi zakładają dzieci co mają 12-18 lat i chcą naciągnąć frajerów na kasę bo kieszonkowego nie mają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masz rację, a ja już kilku frajerów znalazłem i mam większe kieszonkowe niż Ty kiedykolwiek będziesz miał wypłatę...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O moją wypłatę to się nie bój, nie powinno Ciebie to interesować - to raz. Dwa to ja przynajmniej debila nie robię z siebie i nie spamuje jakimiś gównami po forach. Bo nie potrzebuje  
|
|
|
Link skopiowany do schowka