|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Korver, jak nie będzie nowych debili yyyyy, tzn. nowych userów, to nie będzie kolejnych profitów z programów partnerskich  wwwujek, można zablokować dostęp do TiO. Można było to zrobić również dla QC, ale odkąd QC jest rozsypane po działach tematycznych, to takiej możliwości nie ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to można wrócić do starego układu. Ten nowy przecież i tak nie przypadł do gustu..
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
W chwili obecnej nowi i tak na QC nie poszaleją bo w pierwszym etapie tuż po rejestracji muszą odczekać pełne 5 minut pomiędzy postami. I nie dotyczy to tylko jednego tematu tylko ogólnie całego konta usera, czyli gdziekolwiek na forum chcieliby wysłać nowego posta to muszą odczekać te 5 minut.
Idziemy po kolei ze zmianami, kończymy zmiany w turniejach (przed chwilą jeden z najstarszych turnieje - Konkurs tenisowy - otrzymał miejsca w swoim dziale tuż pod 'Playoff mecz.pl'.
Niebawem też pojawi się ciekawy temat z typami.
A później po kolei będziemy dalej coś robić/zmieniać i niebawem wyjdzie też nowa wersja naszego softu tak więc zrobimy od razu update i zobaczymy jakie nowe funkcję nam przyniesie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nie widzę okna odpowiedzi to znaczy, dostałem bana na pewien dział? jak tak to dzięki Conrad 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gorzej, uraziłem kolegę partyjnego
|
|
|
|
|
|
|
Coz, w polityce juz sie nie bedziesz mogl udzielac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecz.pl » Forum » Bukmacherzy i Obstawianie » Świat Bukmacherstwa przypięty temat "Arena Kibica" nie wiem po co on jest zrobiony jeżeli nawet w niego "wejść" się nie da ? UBB Message Access denied.
Kliknij tutaj aby wrócić do poprzedniej strony.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
To Baqu chyba jesteś kilka dni wstecz  gdyż Arena została jakiś czas temu usunięta z tego co zauważyłem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ktoś tak "umiejętnie" usunął tą Arenę, że została...
dlatego informuję... grzecznie :-)
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
A ja grzecznie informuję, że tego nigdzie nie ma  No chyba, że Ty widzisz coś czego ja nie widzę..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W dziale 'Świat Bukmacherstwa' tez to widze 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
też to widzę, chochlik mały 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gratulacje = zrobione  druga sprawa, już tak nie męcząca, ale widziałem, że mase userów ma podobny "problem" "problem" - dlatego w sumie, że to kompletnie nie przeszkadza, tylko troche dziwi, do rzeczy... jeżeli wejdę na forum i np tak jak teraz mam przeglądnięte wszystkie typy w dziale "Świat Bukmacherstwa" - pojawia mi coś takiego: [ Linked Image] pewnie coś z softem... nie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
też tak mam i zawsze mnie to zastanawia, da się to jakoś usunąć?
oraz drugie pytanie, czy przeniesienie QC do działów tematycznych jest na próbę na jakiś czas, czy jest to już na stałe?
|
|
|
|
|
|
|
Tak, czasami wkrada się temat QC jako niby najświeższy i w ten sposób wyświetla się w danej rybryce w pierwszym dziale forum (choć jak się kliknie to przekierowuje do właściwego działu i tematu). Zgłosiliśmy to już do autora softu, czekamy aż coś z tym zrobi.
Natomiast jeśli chodzi o QC to chcemy by temat o danej dyscyplinie sportowej znajdował się we właściwym dziale. Tak więc zostaje tak jak jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie czasami wystepuje inny problem, mianowicie: wchodze np w dzial sporty zimowe, widze podzial na rozne dyscypliny i autorow ostatnich postow w poczczegolnych dzialach, np biathlon post @rivy, wchodzac w konkretny dzial i nie widze postu w/w autora...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|