|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witamy nowego usera. Czarniawy gra po północy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widziałem tylko ferrera, więc Ci nie pomogę w temacie. ja praktycznie tylko live gram.. poza wytrzymałością, zapierdala jak króliczek DURACELA, jak zawsze zresztą, to nic wielkiego ferrer nie pokazał, a Giraldo ma bardzo dobty return i może być ciekawy meczyk  Return pierwszego, agresywnego serwisu to akurat chyba najsłabsza strona Santiego  z twoją oceną nie dyskutuje  , utkwił mi w pamięci meczyk w którym zniszczył LLodre, a Ferrer miszczem serwisu to nie jest 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
to co nalbi i ferrer na noc??  te kursy, to chyba za nazwiska  mamy jednak 2011, nie 2005.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
MATTEK-SANDS Bethanie/SHAUGHNESSY Meghann USA PEERS Sally/ROGOWSKA Olivia AUS o której ma grać ten debel?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ferrer z kolba tragicznie sie zaprezentowali ale chyba grali w poludnie ? w pilce noznej mecze o 12 też nie są najlepsze ;p
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
ferrer z kolba tragicznie sie zaprezentowali ale chyba grali w poludnie ? w pilce noznej mecze o 12 też nie są najlepsze ;p sf również są od południa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zakopalova-Groth 1 @ 2.5 tu z kursem zaszaleli  jak dla mnie faworytką jest Klara, Jarmila gra tennis ładny dla oka ale mało efektywny, a do tego jeszcze słaba psychika Groth i mamy piękne value 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mattek - Peng ... Amerykanka powinna dosc pewnie odprawic skosna do domu ...  a kursik @1.8 ladny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zakopalova-Groth 1 @ 2.5 tu z kursem zaszaleli  jak dla mnie faworytką jest Klara, Jarmila gra tennis ładny dla oka ale mało efektywny, a do tego jeszcze słaba psychika Groth i mamy piękne value  argument z cyklu maslo maslane bo Zakopalova tez nigdy nie grzeszyla psychika
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Może ktoś podać termin Tsongi z Melzerem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zakopalova-Groth 1 @ 2.5 tu z kursem zaszaleli  jak dla mnie faworytką jest Klara, Jarmila gra tennis ładny dla oka ale mało efektywny, a do tego jeszcze słaba psychika Groth i mamy piękne value  argument z cyklu maslo maslane bo Zakopalova tez nigdy nie grzeszyla psychika ja pamiętam jak oddała macz ze stanu 5:1 i mi to wystarczy, Klara jak ma dzień to potrafi zagrać po profesorsku, i po takim kursie na pewno zagram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zakopalova-Groth 1 @ 2.5 tu z kursem zaszaleli  jak dla mnie faworytką jest Klara, Jarmila gra tennis ładny dla oka ale mało efektywny, a do tego jeszcze słaba psychika Groth i mamy piękne value  argument z cyklu maslo maslane bo Zakopalova tez nigdy nie grzeszyla psychika j a pamiętam jak oddała macz ze stanu 5:1 i mi to wystarczy, Klara jak ma dzień to potrafi zagrać po profesorsku, i po takim kursie na pewno zagram  pisanie o kims na podstawie jednego zapamietanego meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podyskutujemy po spotkaniu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podyskutujemy po spotkaniu  po spotkaniu to bedzie ksiegarnia albo nie, ale pisanie o Groth ze ma slaba psychike w porownaniu do kogos takiego jak Zakopalova i nie wspomnienie o tym, dla mnie jest to wprowadzanie ludzi w blad lub szukanie na sile argumentow za Klara aby ja zagrac ale argumenty te sa slabe. Faktem jest ze value jest na Czeszke (2.50) bo Groth jest zbyt nieregularna zawodniczka aby stawiac ja w roli az takiej faworytki. Btw sam postawilem na Klare 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podyskutujemy po spotkaniu  po spotkaniu to bedzie ksiegarnia albo nie, ale pisanie o Groth ze ma slaba psychike w porownaniu do kogos takiego jak Zakopalova i nie wspomnienie o tym, dla mnie jest to wprowadzanie ludzi w blad lub szukanie na sile argumentow za Klara aby ja zagrac ale argumenty te sa slabe. Faktem jest ze value jest na Czeszke (2.50) bo Groth jest zbyt nieregularna zawodniczka aby stawiac ja w roli az takiej faworytki. Btw sam postawilem na Klare  dobrze że twoje argumenty są przekonujące  , zamiast krytykować, napisz swoją ocenę, ja tylko wyszukałem ciekawy kurs, więc się nim podzieliłem z gawiedzią, jak bedzę chciał opisywać spotkanie to w innym dziale a nie na qc, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podyskutujemy po spotkaniu  po spotkaniu to bedzie ksiegarnia albo nie, ale pisanie o Groth ze ma slaba psychike w porownaniu do kogos takiego jak Zakopalova i nie wspomnienie o tym, dla mnie jest to wprowadzanie ludzi w blad lub szukanie na sile argumentow za Klara aby ja zagrac ale argumenty te sa slabe. Faktem jest ze value jest na Czeszke (2.50) bo Groth jest zbyt nieregularna zawodniczka aby stawiac ja w roli az takiej faworytki. Btw sam postawilem na Klare  dobrze że twoje argumenty są przekonujące  , zamiast krytykować, napisz swoją ocenę, ja tylko wyszukałem ciekawy kurs, więc się nim podzieliłem z gawiedzią, jak bedzę chciał opisywać spotkanie to w innym dziale a nie na qc,  ze tak powiem palnij sie w leb, wprowadzasz innych w blad i jeszcze piszesz ze ciebie krytykuje  , masz tupet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co Ty koleś brałeś  rozkręcasz jakąś bezsensowną polemikę i jeszcze masz pretensje,  udaj się lepiej do psychologa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Radwanska U.-Tatishvili A. typ: 1 kurs: 1.75 Schoorel T.-Koubek S. typ: 2 kurs: 1.89
jakieś komentarze do takiego dubelka proszę?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|