|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niebieska na frejma i Szonnnnnnnnnnnnnnnnn trafiaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Kurwa jakbym widział siebie i kumpla jak gramy w bilarda  Taki słaby jesteś? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa jakbym widział siebie i kumpla jak gramy w bilarda  Taki słaby jesteś?  Nie no, aż tak źle nie jest 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dobra zdenerwowałem się, brak słów co gość gra.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
taki tu poziom chlopaki dają, a przed meczem 1.9 dawali że nie będzie century break
@ Piostar - widziales mecz Dinga?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cope  Czerwona jedna mu została na frejma to sobie sam snookera postawił 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Obaj słabi obojętnie kto wygra w następnej rundzie out 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A prosiak tradycyjnie pudło w miarę łatwej na środkowej 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Co oni obaj grają :|
mogli by ich zdjąć z anteny już
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Podsumowując 8 meczy pierwszej rundy i 7 dogów. Jedynie Robertson wyrwał się z czołówki. Rzadko kiedy usprawiedliwiam wpadki takimi rzeczami, ale śmiem twierdzić że o tym meczu usłyszymy jeszcze za jakiś czas. Murphy nawet jak dostawał baty to nie grał tak źle w swojej karierze i nie pudłował takich bil. Moim zdaniem dwóch ostatnich frejmach mieliśmy dramatyczne próby dwóch nieudolnych graczy na ustawienie odpowiedniego wyniku. Cope był szalenie wkurwiony mimo prowadzenia 2-3 frejmami i nie wierzę że trema gościa z powodu występu w Masters. Masz rywala na łopatkach prowadzisz, prosta droga do wygranej i jesteś nerwus? W pewnej chwili mimo świetnej odstawnej walnął taki teatr że sędziny kijem omal nie uderzył Nerwy bo nie szło tak jaki miał być wynik  a miało być 6-3 dla Cope  Ostatni frejm to już żałosne wbijanie na siłę Murphyego czego nigdy nie robi aby rywal mógł skończyć, niestety rywal był tak słaby że musiał kończyć na raty, a każdy prezent jaki dostawał Shaun w tym frejmie na siłę i bezmyślnie starał się psuć. Dla mnie wielce śmierdzący mecz.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Co do pierwszego, dzisiejszego spotkania uważam, że Ding ma spore szanse na zwycięstwo. Ładnie prezentował się w meczu z Williamsem, mało błędów. Może w końcówce się troszkę rozluźnił (miał 5:2, wygrał 6:4). Dott natomiast cały czas równo z Higginsem ale nic szczególnego w jego grze nie widziałem. W końcówce Higgins dał ciała, potem po meczu narzekał, że Wembley Arena jest dla niego za duża  Wiem, że to turniej niespodzianek, ale dzisiaj raczej jej nie powinno być. Ding Junhui @1.67 9/10 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Czytałem, że komentatorzy angielscy chwalili Dotta za mecz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam podobne zdanie do Piostara, dziwny ten wczorajszy mecz był strasznie. Ja rozumiem, każdemu może przytrafić się słabszy dzień, ale bez jaj. To są niby zawodowcy, a wczoraj grali jakby trzymali kija pierwszy raz w ręce. Szczególnie prym wiódł Murphy: proste błędy na wbiciach, złe pozycjonowanie, nieskuteczne odstawne. Chociaż Cope też nie zachwycał i rzeczywiście wyglądało to tak, że wynik jest już z gry ustalony...
No nic... co do dzisiejszych spotkań:
Ding - Dott - tutaj wstrzymam się do rozpoczęcia meczu i może obstawię coś na live
King - Cope - po tym co zobaczyłem wczoraj gram tego pierwszego, Cope to momentami taki jeździec bez głowy, jeżeli nie będzie mu dopisywało szczęście to King go powinien pokonać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ding  King  macie linka gdzie można obejżeć pierwszy mecz?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Podsumowując 8 meczy pierwszej rundy i 7 dogów. Jedynie Robertson wyrwał się z czołówki. Rzadko kiedy usprawiedliwiam wpadki takimi rzeczami, ale śmiem twierdzić że o tym meczu usłyszymy jeszcze za jakiś czas. Murphy nawet jak dostawał baty to nie grał tak źle w swojej karierze i nie pudłował takich bil. Moim zdaniem dwóch ostatnich frejmach mieliśmy dramatyczne próby dwóch nieudolnych graczy na ustawienie odpowiedniego wyniku. Cope był szalenie wkurwiony mimo prowadzenia 2-3 frejmami i nie wierzę że trema gościa z powodu występu w Masters. Masz rywala na łopatkach prowadzisz, prosta droga do wygranej i jesteś nerwus? W pewnej chwili mimo świetnej odstawnej walnął taki teatr że sędziny kijem omal nie uderzył Nerwy bo nie szło tak jaki miał być wynik  a miało być 6-3 dla Cope  Ostatni frejm to już żałosne wbijanie na siłę Murphyego czego nigdy nie robi aby rywal mógł skończyć, niestety rywal był tak słaby że musiał kończyć na raty, a każdy prezent jaki dostawał Shaun w tym frejmie na siłę i bezmyślnie starał się psuć. Dla mnie wielce śmierdzący mecz. Mam nieodparte wrazenie, ze ten show jaki mamy w tym roku w Mastersie jest wynikiem sponsora - Ladbrokes. Odkad zauwazylem ich reklame w trakcie jakiegos meczu na poczatku nie moge oprzec sie wrazeniu, ze to tylko jakas marna komedia
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|