|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy Tsonga w końcu dziś zagra z Melzerem...Jak myślicie? o nie chyba od wczoraj się o to pytasz czy tam od dziś rana... sprawdz sobie pogode i zobacz.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ten holender to dopiero pierwsze kroki na hardzie stawia z tego co widzę po jego statach, w qwalach do Doha pokonał gostków z trzeciej setki, wcześniej w tamtym roku na hali kilka meczów zagrał i właściwie pokonał tylko Granollers z wyżej rozstawionych. A Koubek mimo wszystko ogórków przechodzi co pokazał w ubiegłym roku na AO przechodząc qwale doczołgał się nawet do 3 rundy. Co do Uli to Radwańskie już wcześniej zapowiadały, że nie będą występować nigdzie przed AO skupiając się na treningach pod kątem tego turnieju - wydaje mi się, że turniej główny w zasięgu dla Uli. Tym się sugerowałem. Ula malo trenowala ostatnio.Najpierw zapalenie okostnej nastepnie grypa.Mam zagrana Tati bo to dziewczyna wychowana na amerykanskich betonach i w rytmie meczowym.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ciekawe czy Tsonga w końcu dziś zagra z Melzerem...Jak myślicie? o nie chyba od wczoraj się o to pytasz czy tam od dziś rana... sprawdz sobie pogode i zobacz. Nie chcesz odpowiadać po co się udzielasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy Tsonga w końcu dziś zagra z Melzerem...Jak myślicie? o nie chyba od wczoraj się o to pytasz czy tam od dziś rana... sprawdz sobie pogode i zobacz. Nie chcesz odpowiadać po co się udzielasz? www.google.pl [ google.pl] wchodzisz, wpisujesz" melbourne pogoda" otwierasz stronę , patrzysz na pogodę, wiesz, nie zadajesz durnych pytan, nie bedzie lało zagraja, bedzie lało nie będa grac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty wpisujesz Sydney czy gdzie tam Tsonga gra 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Melisy więcej chłopaki pić:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty wpisujesz Sydney czy gdzie tam Tsonga gra  melbern 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no tak,ale ta wiadomość już została zdyskontowana przez buków bo to jest informacja z 11.01, a oni ustalali kursy po tym i mimo wszystko Polce dali jednak więcej szans na wygranie tego meczu, mimo że nie grała w tym roku jeszcze i mimo że ranking niższy Radwański dmucha na zimne, zauważcie że dla niego najważniejsza w tym wszystkim to to że one się wyprowadziły z rodzinnego domu tym samym w jego mniemaniu już źle się odżywiają+ nie ma kto zapanować nad dyscypliną, do tego jakieś ściemy że muszą grać w hali gdzie 15stopni - nie brał bym tego poważnie, i buki też tego nie łyknęły a jak będzie to się okaże jutro chyba że znów deszcz w tym przeszkodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wreszcie w domu  można poboksować potem 
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Ciekawe czy Tsonga w końcu dziś zagra z Melzerem...Jak myślicie? o nie chyba od wczoraj się o to pytasz czy tam od dziś rana... sprawdz sobie pogode i zobacz. Nie chcesz odpowiadać po co się udzielasz? www.google.pl [ google.pl] wchodzisz, wpisujesz" melbourne pogoda" otwierasz stronę , patrzysz na pogodę, wiesz, nie zadajesz durnych pytan, nie bedzie lało zagraja, bedzie lało nie będa grac  Taki cwaniak jesteś, a sam myślałeś , że AO grają w Sydney  Pyta się chłopak , pada tutaj dużo więcej głupszych postów ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak,ale ta wiadomość już została zdyskontowana przez buków bo to jest informacja z 11.01, a oni ustalali kursy po tym i mimo wszystko Polce dali jednak więcej szans na wygranie tego meczu, mimo że nie grała w tym roku jeszcze i mimo że ranking niższy argument nie do odparcia. Nie wiem, moze i Radwanska wygra, ale przy takim podejsciu wypada tylko zyczyc powodzenia w starciach z bukmacherami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co tak kursy na Simona lecą ? ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak,ale ta wiadomość już została zdyskontowana przez buków bo to jest informacja z 11.01, a oni ustalali kursy po tym i mimo wszystko Polce dali jednak więcej szans na wygranie tego meczu, mimo że nie grała w tym roku jeszcze i mimo że ranking niższy Radwański dmucha na zimne, zauważcie że dla niego najważniejsza w tym wszystkim to to że one się wyprowadziły z rodzinnego domu tym samym w jego mniemaniu już źle się odżywiają+ nie ma kto zapanować nad dyscypliną, do tego jakieś ściemy że muszą grać w hali gdzie 15stopni - nie brał bym tego poważnie, i buki też tego nie łyknęły a jak będzie to się okaże jutro chyba że znów deszcz w tym przeszkodzi Heh ziutek, jak dla mnie to nie informacja o wadze jest tam najwazniejsza. To po pierwsze, a po drugie- to, ze buki wystawily taki kurs nie znaczy, ze trzeba grac Radwanska  Jak dla mnie to wybranie z oferty 100 spotkan 2giej rundy kwali akurat tego meczu i w dodatku zagrania na Ule to jest bardzo kiepski pomysl, ale powodzenia 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Codi dostales mojego priva ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostalem. Dobrze, ze spytales teraz. Wczoraj mialem taka tube, ze w dzis w ogole nie pamietam o tym privie haha Potem sie odezwe.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Mahut  Kozak  Mam nadzieję, że dziś zagrają, bo mam wolny wieczór 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
trzeba dzisiaj boksować przede wszystkim pogodę na AO aby cos pograli!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
typ na dzisiaj: Klara Zakopalova wygra przynajmniej 1 seta 1.60
|
|