|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax spokojnie, druga fotka w googlach walnij se na tapętę  mam cos popierd... w googlach i nawet to zdjecie mi nie wyskakuje, ale fakt koncze 0.7 cytrynowki juz fantastyczna budowa ciala, fantastyczna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest CUDO NATURY, tak szczupla a tak wyposazona  ale w kolo jest wesolo  poczekaj poczekaj  Dokić też miała piękne jeszcze jako Serbka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
po prostu nie odpisujemy na jego zaczepki i bedzie spokoj a potem dureń będzie płakał, ze jaki to on nie jest służbista banują go za nic, on same merytoryczne posty, same typy i analizy  dureń to twój stary bo Cię spłodził ale tak naprawdę,to z Ciebie miał być naleśnik tylko twój stary spuścił się na zimną patelnię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax spokojnie, druga fotka w googlach walnij se na tapętę  mam cos popierd... w googlach i nawet to zdjecie mi nie wyskakuje, ale fakt koncze 0.7 cytrynowki juz fantastyczna budowa ciala, fantastyczna wlasnie. przesłodziłem porterówkę ale nieważne. juz jej robić nie będę przyszedłem do domu po większym piciu (jej też) z lodówki chciałem na głoda coś złapać i wziąłem UWAGA! serek wiejski... przypomniałem sobie, ze go jem już jak skonczyłem. mysle może nic nie będzie... 20minut nie minęło i spaw. także sam sobie porterówkę obrzydziłem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po prostu nie odpisujemy na jego zaczepki i bedzie spokoj a potem dureń będzie płakał, ze jaki to on nie jest służbista banują go za nic, on same merytoryczne posty, same typy i analizy  dureń to twój stary bo Cię spłodził ale tak naprawdę,to z Ciebie miał być naleśnik tylko twój stary spuścił się na zimną patelnię   w gimnazjum lepsze teksty znałem.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kolego w życiu też jesteś taki odważny ? czy tylko na forum się napinasz ? nie jesteśmy kolegami toruńska CIPO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cud,miod,malina ta Chorwatka  a my po Gruzji szukalismy  też daleko, wystarczy po Polsce poszukać  wystarczy pierwsza lepsza galeria  apropo kiedys bylem na kafejce internetowej,i wchodza dwie dzagi,wymalowane,wypudrowane,kozaczki,bluzeczki,solarka normalnie jak z reklamy  siadaja i przegladaja neta ,zasiedzialy sie chwile i po chwili wychodza i ida zaplacic do goscia co prowadzi kafejke,gosc krzyczy cale 1,50zl i nagle problem  we dwie maja zlotowke w kieszeni  mysle sobie glupie dupy ostatnie pieniadze na kozaczki czy inne duperele wydaly i nie maja za co zyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax spokojnie, druga fotka w googlach walnij se na tapętę  mam cos popierd... w googlach i nawet to zdjecie mi nie wyskakuje, ale fakt koncze 0.7 cytrynowki juz fantastyczna budowa ciala, fantastyczna wlasnie. przesłodziłem porterówkę ale nieważne. juz jej robić nie będę przyszedłem do domu po większym piciu (jej też) z lodówki chciałem na głoda coś złapać i wziąłem UWAGA! serek wiejski... przypomniałem sobie, ze go jem już jak skonczyłem. mysle może nic nie będzie... 20minut nie minęło i spaw. także sam sobie porterówkę obrzydziłem. z pol roku i minie - bywalo i tak http://ifotos.pl/img/0908e6030_npqhen.jpeg ulalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajny cycuś 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
na miejscu faceta, resztę kazał bym sobie spłacić na zapleczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolego w życiu też jesteś taki odważny ? czy tylko na forum się napinasz ? nie jesteśmy kolegami toruńska CIPO  no właśnie tak mi się zdawało że Cie napierdalaj.. ostro w szkole i jestes bezbronny i tylko tutaj umiesz szastać tekstami cfaniaku. I wybacz , ale takich ziomów to ja bym nie chciał mieć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajny cycuś  cialo cialem - fenomenalne ale oczy... jakie oczy... moglbym ja wielbic 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kolego w życiu też jesteś taki odważny ? czy tylko na forum się napinasz ? nie jesteśmy kolegami toruńska CIPO  no właśnie tak mi się zdawało że Cie napierdalaj.. ostro w szkole i jestes bezbronny i tylko tutaj umiesz szastać tekstami cfaniaku. I wybacz , ale takich ziomów to ja bym nie chciał mieć  naucz się pisać "cfaniaku" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajny cycuś  cialo cialem - fenomenalne ale oczy... jakie oczy... moglbym ja wielbic  cycuś , oczy , usta bajaaaa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajny cycuś  cialo cialem - fenomenalne ale oczy... jakie oczy... moglbym ja wielbic  oczy to mogą być na tym zdjęciu podrasowane, cycuś wygląda na naturalny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A żeście się - rozmarzyli. I to na piłce ręcznej. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolego w życiu też jesteś taki odważny ? czy tylko na forum się napinasz ? nie jesteśmy kolegami toruńska CIPO  no właśnie tak mi się zdawało że Cie napierdalaj.. ostro w szkole i jestes bezbronny i tylko tutaj umiesz szastać tekstami cfaniaku. I wybacz , ale takich ziomów to ja bym nie chciał mieć  naucz się pisać "cfaniaku"  widać że zabolało nara
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
widzieliscie to?  http://wiadomosci.onet.pl/swiat/powodz-w-australii-rekiny-plywajace-po-ulicach,1,4110855,wiadomosc.html
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|