|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
co to za afera z bolo? napisze mi ktos w skrocie?  ja ci napisze jedno Wojtas i lepiej byśmy się dobrze zrozumieli JASTRZĘBIE !!!!  lepiej mi opisz w skrocie sytuacje bo nie chce mi sie przegladac a i tak sie dowiem  a co ja Ci Jastrzebie polecałem? nie przypominam sobie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfi ją pewnie tak rozsadził że trzeba by było pierw do Ula z osami zajrzeć  teraz sam zaglada do ula czarnej mamby tenisa 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
na forum napisałeś i wystarczyło  ostatni raz tak bolało jak mi Włochy remisując z Nową Zelandią zabrali 6 kafli. Trudno, wybaczam Ci. Nikt nie jest doskonały, nawet ja. a sytuacjie nie znam, bo cyckami byłem zajęty
|
|
|
|
|
member
|
|
member
co to za afera z bolo? napisze mi ktos w skrocie?  ja ci wyjaśnię. Prawda wygląda tak:Ja naprawdę mam dzisiaj urodziny 36-te tyle że pokłóciłem się z żoną i ona wzięła dzieciaka i pojechała do rodziców,a ja siedzę przy 0,7 i po obrażałem paru uczestników forum NIESŁUSZNIE!!! Teraz próbuję to wszystko odkręcić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlochy z Zelandia... pewniak 10-lecia  SKUR..SYNY
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na forum napisałeś i wystarczyło  ostatni raz tak bolało jak mi Włochy remisując z Nową Zelandią zabrali 6 kafli. Trudno, wybaczam Ci. Nikt nie jest doskonały, nawet ja. a sytuacjie nie znam, bo cyckami byłem zajęty mlody pierwszy raz Cie widze takiego podlamanego,musiales ostro pojechac ze stawka...
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a bo życie mnie kopie w dupę na wszystkich frontach, a jak już u buków nie idzie, to już tylko zostaje pić na umór.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
na forum napisałeś i wystarczyło  ostatni raz tak bolało jak mi Włochy remisując z Nową Zelandią zabrali 6 kafli. Trudno, wybaczam Ci. Nikt nie jest doskonały, nawet ja. a sytuacjie nie znam, bo cyckami byłem zajęty dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a bo życie mnie kopie w dupę na wszystkich frontach, a jak już u buków nie idzie, to już tylko zostaje pić na umór. wczoraj poszlo, dzisiaj nie idzie, raz na wozie raz pod wozem  picie to zadne rozwiazanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a bo życie mnie kopie w dupę na wszystkich frontach, a jak już u buków nie idzie, to już tylko zostaje pić na umór. wczoraj poszlo, dzisiaj nie idzie, raz na wozie raz pod wozem picie to zadne rozwiazanie  nie dostales jeszcze dobrze w dupe od zycia
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
na forum napisałeś i wystarczyło  ostatni raz tak bolało jak mi Włochy remisując z Nową Zelandią zabrali 6 kafli. Trudno, wybaczam Ci. Nikt nie jest doskonały, nawet ja. a sytuacjie nie znam, bo cyckami byłem zajęty dzięki to wybaczam było Chyba do mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a bo życie mnie kopie w dupę na wszystkich frontach, a jak już u buków nie idzie, to już tylko zostaje pić na umór. wczoraj poszlo, dzisiaj nie idzie, raz na wozie raz pod wozem picie to zadne rozwiazanie  nie dostales jeszcze dobrze w dupe od zycia dostales, nie raz i nie dwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a bo życie mnie kopie w dupę na wszystkich frontach, a jak już u buków nie idzie, to już tylko zostaje pić na umór. wczoraj poszlo, dzisiaj nie idzie, raz na wozie raz pod wozem picie to zadne rozwiazanie  nie dostales jeszcze dobrze w dupe od zycia dostales, nie raz i nie dwa to pogratulowac jak nigdy nie wziales w takiej sytuacji butelki 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na forum napisałeś i wystarczyło  ostatni raz tak bolało jak mi Włochy remisując z Nową Zelandią zabrali 6 kafli. Trudno, wybaczam Ci. Nikt nie jest doskonały, nawet ja. a sytuacjie nie znam, bo cyckami byłem zajęty dzięki to wybaczam było Chyba do mnie  tez tak mysle ,ale zle zrobiles ze to napisales bo bolo myslal ze to do niego ,a po tej aferze bolo szuka wybaczenia,i jak zobaczyl ze ktos mu wybacza to napewno sie lepiej poczul a Ty teraz to zawaliles 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
chyba do tych postanowień noworocznych powinienem sobie dopisać, mniej pić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak faktycznie pisze prawde to raczej trzeba go zrozumiec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostales, nie raz i nie dwa to pogratulowac jak nigdy nie wziales w takiej sytuacji butelki  [/quote] tego nie powiedzialem  , napisalem tylko ze to nie jest zadne rozwiazanie
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dobra Panowie. Jeszcze raz BARDZO PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRYCH OBRAZIŁEM. Naprawdę taki nie jestem. Mam nadzieję,że dacie Mi jeszcze jedną szansę,żebym mógł Wam pokazać jaki naprawdę jestem.
A teraz wybaczcie muszę się już położyć.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|