|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zawaliłem jak nie wejdzie over :/ , bo jednak seattle weszło  , no cóż mogłem nie zakładać że seattle nie wejdzie, teraz pozostało mi trzymac kciuki żeby over wszedł 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ginebra Kings 86:89  Arminia Bielefeld - FSV Frankfurt 1:1  Lazio Rzym 1:0  Buducnost 68:75  Seattle 24:35  niestety zagrałem over w meczu lakers - clippers na kolejnym poziomie czyli 209zł  czyli straciłem cały wypracowany zysk przez 4 tygodnie :/ seria: W-L-W-L-W-W-L-W-L-W-W-L-L-W-L-W-L-W-W-W-W-W-L-W-W-L-L-W-W-L-W-L-W-W-W-W-L-W-W-L-L-L-L-W-W-L-W-W-W-W-L-W-L-L-W-L-L-W-L-L-W-L-W-W-W-L-W-W-W-W-W-L-L-W-W-L-W-W-W-W-L-L-L-W-W-W-W-L-W-W-L-L-L-L-W-L-W-L-L-W-W-L-W-W-L-L-W-L-L-L-L-W-L-robie sobie przerwe, bo po tym niefortynnym obstwieniu jestem w sytuacji początkowej  , system jest dobry ale lepiej czekać do końca każdego meczu i dopiero grać kolejny poziom. powodzenia i mam nadzieje że do kolejnej mojej próbu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ginebra Kings 86:89  Arminia Bielefeld - FSV Frankfurt 1:1  Lazio Rzym 1:0  Buducnost 68:75  Seattle 24:35  niestety zagrałem over w meczu lakers - clippers na kolejnym poziomie czyli 209zł  czyli straciłem cały wypracowany zysk przez 4 tygodnie :/ seria: W-L-W-L-W-W-L-W-L-W-W-L-L-W-L-W-L-W-W-W-W-W-L-W-W-L-L-W-W-L-W-L-W-W-W-W-L-W-W-L-L-L-L-W-W-L-W-W-W-W-L-W-L-L-W-L-L-W-L-L-W-L-W-W-W-L-W-W-W-W-W-L-L-W-W-L-W-W-W-W-L-L-L-W-W-W-W-L-W-W-L-L-L-L-W-L-W-L-L-W-W-L-W-W-L-L-W-L-L-L-L-W-L-robie sobie przerwe, bo po tym niefortynnym obstwieniu jestem w sytuacji początkowej  , system jest dobry ale lepiej czekać do końca każdego meczu i dopiero grać kolejny poziom. powodzenia i mam nadzieje że do kolejnej mojej próbu  POWIEM TO WPROST DALES DUPY NA CALEJ LINII..... DOBRZE TYPUJESZ, ALE TO NIE WYSTARCZY, ZGUBIL CIE BRAK DYSCYPLINY I PAZERNOSC... ZAZWYCZAJ NA POTROJENIE BANKU POTRZEBA 6-7 TYGODNI W ZALEZNOSCI OD SKUTECZNOSCI. PODAJAC TYP PO TYPIE JESLI JEST NIETRAFNY DUZA ROLE ODGRYWAJA EMOCJE, DLATEGO TAK JAK PISALEM W OPISIE ZASADY DZIALANIA STRATEGII - USTAL SOBIE KAZDEGO RANKA CO GRASZ NA DANY DZIEN 3-4 ZDARZENIA TAK ABYS ZDAZYL DAC JEDNO PO DRUGIM... BEZ NAPALANIA SIE I EMOCJI A REZULTATY PRZYJDA SAME, POWIEM WIECEJ NAWET DAJAC NA PALE TYPY ZOBACZYSZ ZE CIEZKO JEST ZALAPAC SERIR 6L
POWODZENIA 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no cóż sam sobie jestem winien, chyba powinienem jakąś joge zaczać ćwiczyć  , co do systemu to masz racje ciężko załapać serie 6L, mozna się nawet nie znać na sporcie wybierać typy z dwoma opcjami i rzucać sobie moneta reszka np. handi na jedną drużyne, a orzeł handi na drugą  i wydaje mi się że też ciężko by było zaliczyć serie 6L  Powodzenia  , ja jeszcze wróce ale za jakiś czas  , musze się zdyscyplinować i nauczyć panować się nad emocjami  .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no cóż sam sobie jestem winien, chyba powinienem jakąś joge zaczać ćwiczyć  , co do systemu to masz racje ciężko załapać serie 6L, mozna się nawet nie znać na sporcie wybierać typy z dwoma opcjami i rzucać sobie moneta reszka np. handi na jedną drużyne, a orzeł handi na drugą  i wydaje mi się że też ciężko by było zaliczyć serie 6L  Powodzenia  , ja jeszcze wróce ale za jakiś czas  , musze się zdyscyplinować i nauczyć panować się nad emocjami  . wystarczy zebys robil tak jak napisalem powyzej 3-4 typy dziennie ustalane z samego rana a bedzie dobrze.... a tak dla rozladowania emocji puszczaj sobie kupon za 2 pln  pozdro
|
|
|
Link skopiowany do schowka