ale Marcos musi wybiegać 3 seciory, a z kontuzją nie da rady, grega to typowy przebijacz, nawet raz go widzialem i sporo kasiory mi zarobił, warte ryzyka ale tam gdzie przy kreczu jest wygrana a nie zwrot,
ale Marcos musi wybiegać 3 seciory, a z kontuzją nie da rady, grega to typowy przebijacz, nawet raz go widzialem i sporo kasiory mi zarobił, warte ryzyka ale tam gdzie przy kreczu jest wygrana a nie zwrot,
juz go wywalilem pachwina to paskudna sprrrawa i nie bede rryzykowal czytalem z num wywiad o tej kontuzji przed chwila i powiedzial ze nie wie czy bedzie w pelni sil ale ma taka nadzieje... nie raz mialem prroblemy z pachwina i wiem ze w tydzien to sie raczej nie da no ale ja nie mam dostepu do takich specjalistow jak on nie mniej jednak Baghdatis out z kuponu dzieki Azazel177 za zwrrocenie uwagi bo pewnie bym go zostawil
orientuje się ktoś może co jest nie tak u mnie z bf, chciałem obstawić tenis i wyskakuję przekroczyłeś limit zysków albo strat, nie wiem co ja przkroczyłem, ale mój zysk na tą chwile wynosi 36e
orientuje się ktoś może co jest nie tak u mnie z bf, chciałem obstawić tenis i wyskakuję przekroczyłeś limit zysków albo strat, nie wiem co ja przkroczyłem, ale mój zysk na tą chwile wynosi 36e