|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
promotor mi kazał poprawic proporsal, wszystko kurwa pozmeinialem, siedizalem nad tym znowu jakis czas, nie usunalem jednego zdania co bylo cale zjebane w chuj sprawdza, doszedl do tego zdania powiedzial ze nie ma zamiaru dalej sprawdzac ze go ignoruje it no kurwa co za typ. Albo nie pryjmuje konspektow jak nie masz np kropki za koncu zdania, albo tytulu ksiazki napisanego kursywa ja pierdoleeee tez mialem taka gosciowe na anglistyce, jedyna rada to oddawac prace i ciagle sie przypominac. Mimo, ze masz wstret na sam widok goscia, kita rura i do przodu heheeh
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
co to za uczelnia  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stepaneeek ;( A bylby piekny start sezonu tenisowego, choc i tak jest dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepszy byl gosc z GDDKiA, ktory wypowiadal sie w tvn uzasadniajac decyzje o podniesieniu maksymalnych dopuszczalnych predkosci: " stan naszych drog pozwala na jazde z takimi predkosciami"  Oni odpowiadają chyba jedynie za krajówki, autostrady i ekspresówki a te jeżeli są, to ich stan jak na Polskie warunki jest dobry.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zimaaa
Dajcie juz lato albo chociaż wiosnę
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Nie zaśnie człowiek za cholerę, mimo że zmęczony. Kolejna noc z rzędu  Znów trzeba będzie popić aby wyregulować godziny zasypiania.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Oni odpowiadają chyba jedynie za krajówki, autostrady i ekspresówki a te jeżeli są, to ich stan jak na Polskie warunki jest dobry. Tak, ale wypowiadal sie ogolnie o wszystkich drogach w kraju co jest dla mnie dosc smieszne  Wystarczy spojrzec na drogi chociazby wojewodzkie  Pamietam wypadek VW T4 w zeszlym roku gdzie zginelo tyle osob przewozonych na "pace" i pozniejsze komentarze: "to jest droga wojewodzka, a pobocze gdzie tam jest?" Takze jest jeszcze sporo do zrobienia 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lublin/lubelskie-makabryczna-zabawa-na-torach,1,4104585,region-wiadomosc.html 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powinno byc odwrotnie, pies zlamana noga, wlasciciel mniej wiecej w 8 kregu piekla
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/nalezalo-zabronic-ladowac-jak-nie-to-strzelac,1,4108734,wiadomosc.html Bolek w formie Miałem nadzieję, że wisi już dawno powieszony za jaja, a widzą, że jednak wciąż jest autorytetem dla PO i klepie swoich po plecach, popierając ten żałosny raport, który zakpił sobie ze strony polskiej. Cały ten raport MAK mnie wkurwił i podejście "niezależnych" mediów do tej sprawy. Niby można było się tego spodziewać, ale człowiek kocha kraj i wierzy, że tu jeszcze będzie normalnie.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Pajac Moyes Yakubu wypożyczony do Leicester  padam z nóg I z kim na L'pool ekspercie od siedmiu boleści ? Cahill w AFC Beckford ? Saha ? ale zagranie jego  w FM niech sobie zagra pan Moyes bez Yakubu a tu go bronili na forum wstyd, hańba, nie chcę używać gorszych słów miłej walki Toffies
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic nie zrozumiałem. Jeszcze mniej zrozumiałem,że w tym chaosie coś cię wkurza. Mnie wkurza,że dziecko widzi się z matką tylko przez skype'a. I myślę,że to jest powód do wkurzenia. Panie prezesie to tylko sport - Maniuś Opania w "PP".
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
...ale człowiek kocha kraj i wierzy, że tu jeszcze będzie normalnie. Normalnie to było jak byliśmy dziećmi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa jak mi sie cos przysni to nie ma chuja we wsi... ;] Najpierw przysnila mi sie moja byla -bylismy razem i ogolnie sielanka jak w bajce, a pozniej snilo mi sie, ze mieszkalem w jakims osrodku wypoczynkowym (byly jakies mecze rozgrywane ale to w ogole sie kupy nie trzymalo bo grala reprezentacja wloch i brazylii bodajze  ) i zostalem dwu krotnie postrzelony przez jakiegos wariata, a oprocz tego gdzies ciagle musielismy sie chowac i takie tam. I to jednej nocy oba, nie wiem ktory gorszy 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Polska służba zdrowia.
Ugryzł mnie pies - koniec końców musiałem iść do szpitala po jakiś papierek, żeby BHP-owiec w pracy się nie czepiał.
Izba przyjęć - pacjentów sztuk cztery w holu.
Znudzona recepcjonistka kręci się tu i tam. Nosi m.in. kawę, jakieś ciasteczka po pokojach itd. Włazi kilka razy do pustej sali i kilka razy poprawia tą samą pościel na pustym łóżku. Wszystko jednakowo wolno, od niechcenia.
Gabinet lekarski jest jeden - w środku siedzi stale od 3-5 osób z personelu. Wchodzą, wychodzą raz na jakiś czas - co się rzuca w oczy: nikt nie nosi żadnych papierów, kartotek, próbek, przyrządów medycznych i żadnych innych rzeczy mogących sugerować, że ktokolwiek pracuje. Zza drzwi dobiegają śmichy-chichy i żwawe odgłosy gorących dyskusji. Sielanka przerywana jedynie telefonem, który co rusz nosi recepcjonistka. Z jej okrzyków dowiedziałem się m.in., że dzwoniła żona jednego z doktorów, oraz siostra innego (a może tego samego)?
Siedzę tak sobie w tej poczekalni pół godziny, godzinę, na zegarze już półtorej... Inni pacjenci również czekają. Jeden przysypia, drugi katuje telefon, trzeci chyba liczy wszystkie kafelki na podłodze... jak to w szpitalach bywa.
Czegoś w tej historii brakuje, nie? No właśnie - brakuje pacjenta w gabinecie lekarskim. Nie ma tam nikogo, a przed drzwiami i owszem.
Półtorej godziny minęło zanim łaskawie zawołano do gabinetu pierwszą z osób. Minęły dwie minuty - załatwione. Next. Kolejny równie szybko. Potem następny i ja. Dwie-trzy minuty, wychodzę obsłużony. Poczekalnia jest pusta. Nie minął kwadrans, wyczyścili wszystko. Prawda, że sprawnie zadziałała nasza służba zdrowia?
Tylko dlaczego do kur** nędzy półtorej godziny wszyscy musieliśmy siedzieć (ci pierwsi pewnie dłużej) zanim jaśnie państwo lekarze i ich świta łaskawie się zabrali do pracy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska służba zdrowia.
Ugryzł mnie pies - koniec końców musiałem iść do szpitala po jakiś papierek, żeby BHP-owiec w pracy się nie czepiał.
Izba przyjęć - pacjentów sztuk cztery w holu.
Znudzona recepcjonistka kręci się tu i tam. Nosi m.in. kawę, jakieś ciasteczka po pokojach itd. Włazi kilka razy do pustej sali i kilka razy poprawia tą samą pościel na pustym łóżku. Wszystko jednakowo wolno, od niechcenia.
Gabinet lekarski jest jeden - w środku siedzi stale od 3-5 osób z personelu. Wchodzą, wychodzą raz na jakiś czas - co się rzuca w oczy: nikt nie nosi żadnych papierów, kartotek, próbek, przyrządów medycznych i żadnych innych rzeczy mogących sugerować, że ktokolwiek pracuje. Zza drzwi dobiegają śmichy-chichy i żwawe odgłosy gorących dyskusji. Sielanka przerywana jedynie telefonem, który co rusz nosi recepcjonistka. Z jej okrzyków dowiedziałem się m.in., że dzwoniła żona jednego z doktorów, oraz siostra innego (a może tego samego)?
Siedzę tak sobie w tej poczekalni pół godziny, godzinę, na zegarze już półtorej... Inni pacjenci również czekają. Jeden przysypia, drugi katuje telefon, trzeci chyba liczy wszystkie kafelki na podłodze... jak to w szpitalach bywa.
Czegoś w tej historii brakuje, nie? No właśnie - brakuje pacjenta w gabinecie lekarskim. Nie ma tam nikogo, a przed drzwiami i owszem.
Półtorej godziny minęło zanim łaskawie zawołano do gabinetu pierwszą z osób. Minęły dwie minuty - załatwione. Next. Kolejny równie szybko. Potem następny i ja. Dwie-trzy minuty, wychodzę obsłużony. Poczekalnia jest pusta. Nie minął kwadrans, wyczyścili wszystko. Prawda, że sprawnie zadziałała nasza służba zdrowia?
Tylko dlaczego do kur** nędzy półtorej godziny wszyscy musieliśmy siedzieć (ci pierwsi pewnie dłużej) zanim jaśnie państwo lekarze i ich świta łaskawie się zabrali do pracy? nfz i wszystko jasne 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kacperek nie używaj słówek na K bo dostaniesz 3 dni pauzy kary i nie będziesz mógł podzielić się z nami swoimi ciekawymi spostrzeżeniami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a gdzie ty k u r w a widzisz tam słowo na k ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wkurza mnie to że człowiek stara sie przez 3 lata być z dziewczyną, w ogień się by rzucił a ona wyjeżdża za granice i od razu zrywa kontakt  już nigdy nie zaufam dziewczynie 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
|
|
|