|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje się ktoś może co jest nie tak u mnie z bf, chciałem obstawić tenis i wyskakuję przekroczyłeś limit zysków albo strat, nie wiem co ja przkroczyłem, ale mój zysk na tą chwile wynosi 36e nie możesz obstawiać imprez odbywających się w Australii jeśli nie masz środków na Koncie Australijskim, a żeby je odblokować musiałbyś załatwiać to u notariusza, a następnie z bf bzdura jak nie wiem co zaloz sobie konto u kazdego innego buka i graj bez prroblemu po co sie meczyc
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
lopez, russel, garcia, mayer, anderson, ball, cilic, istomin, sela, chardy kontrowersyjnie 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
lopez, russel, garcia, mayer, anderson, ball, cilic, istomin, sela, chardy kontrowersyjnie  po wczoraj nic mnie nie zdziwi,
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zapytam tak: co mi z tego odradzacie?
Anderson Bellucci Seppi Jovanovski Isner Garcia Lopez Clijsters 2:0
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
po ostatnim wyczynie Clajsters granie 2-0 to troszke szalenstwo moim zdaniem, ogolnie kurs na WIN jest malo zadowalajacy.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
orientuje się ktoś może co jest nie tak u mnie z bf, chciałem obstawić tenis i wyskakuję przekroczyłeś limit zysków albo strat, nie wiem co ja przkroczyłem, ale mój zysk na tą chwile wynosi 36e nie możesz obstawiać imprez odbywających się w Australii jeśli nie masz środków na Koncie Australijskim, a żeby je odblokować musiałbyś załatwiać to u notariusza, a następnie z bf nie wydaje mi się, żeby tak było, chyba że coś się zmieniło? jak 2 lata temu ja to robiłem, to oczywiście można bez problemu przelać kasę na konto australijskie, a dopiero przy wypłacie z niego konieczna była weryfikacja ze skanem dowodu potwierdzonym notarialnie (ok 14 zł)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje się ktoś może co jest nie tak u mnie z bf, chciałem obstawić tenis i wyskakuję przekroczyłeś limit zysków albo strat, nie wiem co ja przkroczyłem, ale mój zysk na tą chwile wynosi 36e nie możesz obstawiać imprez odbywających się w Australii jeśli nie masz środków na Koncie Australijskim, a żeby je odblokować musiałbyś załatwiać to u notariusza, a następnie z bf moze zrobic transfer na konto australijskie, a sprawy z notariuszem to jesli chcialby je wyplacic badz przetransferowac z powrotem na konto glowne chyba 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zapytam tak: co mi z tego odradzacie?
Anderson Bellucci Seppi Jovanovski Isner Garcia Lopez Clijsters 2:0 odradzam Isnera 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Monflis dales dupy troszke wczoraj, ale ladnie wyciagnales mecz. Jaki kurs zlapales ? 100 ? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
orientuje się ktoś może co jest nie tak u mnie z bf, chciałem obstawić tenis i wyskakuję przekroczyłeś limit zysków albo strat, nie wiem co ja przkroczyłem, ale mój zysk na tą chwile wynosi 36e nie możesz obstawiać imprez odbywających się w Australii jeśli nie masz środków na Koncie Australijskim, a żeby je odblokować musiałbyś załatwiać to u notariusza, a następnie z bf moze zrobic transfer na konto australijskie, a sprawy z notariuszem to jesli chcialby je wyplacic badz przetransferowac z powrotem na konto glowne chyba  kasa normalnie przetransferowana i można grać, wypłacić już jej nie moge, czyli tak jak piszecie przy powrotnym przelaniu pewnie ten notariusz
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Monflis dales dupy troszke wczoraj, ale ladnie wyciagnales mecz. Jaki kurs zlapales ? 100 ?  właśnie... jaki był kurs przy stanie 4:1 dla bakkera w 3 secie?
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Monflis dales dupy troszke wczoraj, ale ladnie wyciagnales mecz. Jaki kurs zlapales ? 100 ?  5.50
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zapytam jeszcze raz
macie moze problem ab sie zalogować do Unibet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje się ktoś może co jest nie tak u mnie z bf, chciałem obstawić tenis i wyskakuję przekroczyłeś limit zysków albo strat, nie wiem co ja przkroczyłem, ale mój zysk na tą chwile wynosi 36e nie możesz obstawiać imprez odbywających się w Australii jeśli nie masz środków na Koncie Australijskim, a żeby je odblokować musiałbyś załatwiać to u notariusza, a następnie z bf moze zrobic transfer na konto australijskie, a sprawy z notariuszem to jesli chcialby je wyplacic badz przetransferowac z powrotem na konto glowne chyba  kasa normalnie przetransferowana i można grać, wypłacić już jej nie moge, czyli tak jak piszecie przy powrotnym przelaniu pewnie ten notariusz bardzo możliwe, nie załatwiałem tego więc nie wiem, przepraszam za wprowadzanie w błąd 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Aga Martic Anderson Ferrer Dolgopolov Ebden 
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
zapytam jeszcze raz
macie moze problem ab sie zalogować do Unibet nie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kursy na Isie ostro w dół...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
gdzie najlepsze kursiwa na tenis i mozna grac kombosy?? no i w $ by sie przydalo...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie wiadome jest jakie mecze bedzie pokazywał Eurosport?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Monflis dales dupy troszke wczoraj, ale ladnie wyciagnales mecz. Jaki kurs zlapales ? 100 ?  5.50 chyba @23 widziałem w 3 secie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|