|
|
journeyman
|
|
journeyman
Coraz więcej na tym forum przepychanek słownych, bez sensu.. Chyba po to jest to forum, żeby wspólnie ustalić peffffy i powiększać portfel  i ewentualnie pogawędzić miło 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
[/quote]
po męczarniach...coś się nie zgadza? Nalbi ci akurat nie wszedł, ale nie przejmuj się powiedz to osobom, które te typy zagrały. Parskną Ci śmiechem w twarz. Jak będę chciał bawić się w ułana,to zaczne typować dokładne wyniku meczów. Wole w sposób klasyczny. Trudno to napisać o Tobie, rola trola jest pewnie bardziej komfortowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Federer do tej pory wygrywa  W sensie zna swoje mozliwosci i rozsądnie dobiera turnieje w ktrych startuje. Do tej pory nie kreczował - klasa sama w sobie. Dlatego zaden Nadal itd. nigdy mu nie dorownają. Tu chodzi tez o wymiar pozasportowy. frustracja fana Rogera bo mlodziak z Majorki depcze mu po pietach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zjebales włodar bo mogles napisac jak sie mecze potocza dokladnie w gemach.....a tak typy na same zwyciestwa to nie to samo 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
zjebałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zjebałem  to za malo, złóż samokrytykę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tam wystarczyło dopisać "grać tam gdzie krecz to zwrot" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Federer do tej pory wygrywa  W sensie zna swoje mozliwosci i rozsądnie dobiera turnieje w ktrych startuje. Do tej pory nie kreczował - klasa sama w sobie. Dlatego zaden Nadal itd. nigdy mu nie dorownają. Tu chodzi tez o wymiar pozasportowy. frustracja fana Rogera bo mlodziak z Majorki depcze mu po pietach  fana TENISA  ja tylko stwierdzilem niepodwazalne fakty 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
zjebałem  to za malo, złóż samokrytykę  nie wciągniesz mnie w te brudne gierki  nikt zdrowych zmysłach nie grach szlemów w bukach bez zwrotów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 złotowcy grają w fortunie a tam nie ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po męczarniach...coś się nie zgadza? Nalbi ci akurat nie wszedł, ale nie przejmuj się powiedz to osobom, które te typy zagrały. Parskną Ci śmiechem w twarz. Jak będę chciał bawić się w ułana,to zaczne typować dokładne wyniku meczów. Wole w sposób klasyczny. Trudno to napisać o Tobie, rola trola jest pewnie bardziej komfortowa  [/quote] przestań, przestań już się napinać. Zresztą zlewam to co piszesz, więc riposty nie będzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba ze ktos miał na uwadze to co sie dzialoz nalbim przez osttanie dwa tygodnie i liczyl na to ze moze nie dac rady fizycznie i skreczowac. Czesto grałem tak u bukow, ktore nei zwracaly za grecze.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam kolegów  Bagieta czy Portki ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Federer do tej pory wygrywa  W sensie zna swoje mozliwosci i rozsądnie dobiera turnieje w ktrych startuje. Do tej pory nie kreczował - klasa sama w sobie. Dlatego zaden Nadal itd. nigdy mu nie dorownają. Tu chodzi tez o wymiar pozasportowy. frustracja fana Rogera bo mlodziak z Majorki depcze mu po pietach  fana TENISA  ja tylko stwierdzilem niepodwazalne fakty  taa  . Tak samo mozna napisac jako fan TENISA ze Roger nie dorownuje Nadalowi klasa jesli chodzi o wygrywanie meczow znajdujac sie w beznadziejnej sytuacji, zaangazowaniu w gre, serce do walki(jak Fed nie formie to ma w dupie polowie pilek), czy stosunek Feda w ostatnich latach do malych turniejow. Takie pieprzenie o szopenie Vendetta, inne style gry, inne obciazenia zawodnikow i inne nastawienie zawodnikow do gry np. dla Nadala zdrowego nigdy nie ma przegranej pilki zawsze walczy do konca.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ciekawe jak dzisiaj Bagieta z Del Potro większość stawia na Del Potro ja czuję, że Cypryjczyk tanio skóry nie sprzeda...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bagieta to tydzien temu sie wycofal z sydney bo pachwina mu sie rrrozjechala a pierwszy mecz wyciagnal 3-2 wiec ja go skreslam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
JA mam pograny hc (+3,5) na niego zobaczymy..
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
jeeeeeeeeeee  wchodzę na betssona i co widzę? kasa za Nalbiego zwrócona  zmienieli zasady rozliczanie kreczy?
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
W betssonie konto od 2006 i takm zawsze za krecz jest zwrot
|
|