|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Panowie,pamiętacie na jakiej stronie są mecze tenisowe punkt po punkcie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie bet365 uzupełni ofertę o deble bo jeszcze debli u nich nie grałem a chciałbym pograć przeciw radwasnkiej ? czat nic nie wie Powinny byc.Sam czekam na jeden mecz  okej Pani mi odpisała ze traderzy będą wystawiać pełna ofertę od 1/8 a teraz sobie wybieraja i nic juz nie bedzie Panowie bet365 uzupełni ofertę o deble bo jeszcze debli u nich nie grałem a chciałbym pograć przeciw radwasnkiej ? czat nic nie wie myslisz ze odpusci debla ? kurs owszem wspaniały ale ja nie bardzo znam sie na tenisie ze o kobiecym deblu nie wspomne tak powinna zrobic i mam nadzieje ze tak zrobi
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Goget widze że czuwa jak anioł stróż 
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki Goget 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Panowie bet365 uzupełni ofertę o deble bo jeszcze debli u nich nie grałem a chciałbym pograć przeciw radwasnkiej ? czat nic nie wie Powinny byc.Sam czekam na jeden mecz  Jakie to cudo  ?
|
|
|
|
|
|
|
Ech ta głupia Tsurenko erw na set, potem 6-3 w taju i pipa nie ugrała secika 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
[ Linked Image] Po Szlema little Rafa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Venus zaczęła już trend odwracać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to bylby wstyd dla tenisa gdyby samym przebijaniem sie szlema zdobywalo, zreszta dlatego zawsze na szemach taką biede prezentowała na tym szlemie ma dobrą okazje do wygrania: syreny brak, venus bez formy, henin bez formy, kim tu nigdy nie szlo tak dobrze jak na uso + nawierchnia pod pusherke - jesli i to nie pomoże to bedzie potwierdzenie papierowej liderki rankingu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na tym szlemie ma dobrą okazje do wygrania: syreny brak, venus bez formy, henin bez formy, kim tu nigdy nie szlo tak dobrze jak na uso + nawierchnia pod pusherke - jesli i to nie pomoże to bedzie potwierdzenie papierowej liderki rankingu zapomniales o SS ktora dla mnie tu min ten polfinal ma 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Amir, kopsnij linka do swojej stronki. Z ciekawosci, chetnie obejrze. Na dzisiaj: Wawrinka  Verdasco 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tomic to będzie taki pusher, który przez całą karierę nie nabędzie porządnego uderzenia kończącego i co najwyżej kiedyś mu się fuksnie SF w szlemie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jakiej formie Schiavone?
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Wstyd to jest krasc , dawac dupy i posuwac dziewczyne przyjaciela TYSON.A ten ktory pisze takie herezje ze to wstyd dla tenisa nie ma pojecia o tym sporcie.
Sama wszystko wygrala , nikt niczego jej nie dal. A to ze zawistni Polacy bo jakze inaczej dyskryminuja ja i jej sukcesy to jest ich/wasz problem nie jej.Ona ma to w dupie.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Tomic to będzie taki pusher, który przez całą karierę nie nabędzie porządnego uderzenia kończącego i co najwyżej kiedyś mu się fuksnie SF w szlemie  Fuksnie mu sie tak ? Bo ? Skad wiesz jakim graczem bedzie za 5 czy 10 lat ? I kto ci powiedzial ze on nie ma konczacego uderzenia ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wstyd to jest krasc , dawac dupy i posuwac dziewczyne przyjaciela TYSON.A ten ktory pisze takie herezje ze to wstyd dla tenisa nie ma pojecia o tym sporcie.
Sama wszystko wygrala , nikt niczego jej nie dal. A to ze zawistni Polacy bo jakze inaczej dyskryminuja ja i jej sukcesy to jest ich/wasz problem nie jej.Ona ma to w dupie. Amir ja tez uważam, że ona ma dużo farta zwyczajnie jej gra nie predestynuje jej do bycia number 1. Ale ciszę się, że jej dobrze idzie, no i przede wszystkim że nie zapomina skąd jest;-) Zawsze będę jej dobrze życzył, bo to w sumie swoja jest;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jakiej formie Schiavone? w porównaniu z tamtym rokiem? Słabej, poza tym nogi ma obwiązane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jakiej formie Schiavone? w porównaniu z tamtym rokiem? Słabej, poza tym nogi ma obwiązane. a ta niculescu to przeciez przebijaczka, pokonalaby schiavone jej własną bronią?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jakiej formie Schiavone? w porównaniu z tamtym rokiem? Słabej, poza tym nogi ma obwiązane. a ta niculescu to przeciez przebijaczka, pokonalaby schiavone jej własną bronią? od 2 rund Schavione juz ledwo sie trzyma w turnieju dzis bedzie podobnie ale czy sie utrzyma mam nadzieje ze nie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|