|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Nie wiem jaki jest sens dodawania do ankiety pusty głos.Dla mnie to jest nonsens. A tak na marginesie dziekuje tym ktorzy na mnie glosowali 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Conrad kolejny raz największym Maliniarzem  Trzeba ciężko pracować cały rok na ten tytuł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sens jest  chodzi o to zeby Ci co nie znaja sie na danym, sporcie mogli zobaczyc wynik ankiety a nie zaglosowac na przypadkową osobe 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Gratulacje dla pustego glosa  ale to pokazuje ze generalnie nie bylo ludzi na tyle dobrych aby zasluzyli na wygrana, jak nikomu sie nie chce to mamy efekty:) PS. Nie glosowalem i widze wyniki.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
sens jest  chodzi o to zeby Ci co nie znaja sie na danym, sporcie mogli zobaczyc wynik ankiety a nie zaglosowac na przypadkową osobe  Jak nie chcesz glosowac to nie glosuj wogole a nie stawiaj na pusty glos. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
e tam gadacie.... jak zwykle krytyka i krytyka  ja tez w kilku kategoriach zaglosowalem na pusty glos bo nie mialem pojecia co kto prezentuje np. w US Sports itd Ten pusty glos jedynie obrazuje popularnsoc danych dyscyplin a nie to o czym piszą koledzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sens jest  chodzi o to zeby Ci co nie znaja sie na danym, sporcie mogli zobaczyc wynik ankiety a nie zaglosowac na przypadkową osobe  Jak nie chcesz glosowac to nie glosuj wogole a nie stawiaj na pusty glos.  Lepiej na pusty głós niz na pusty łeb, nasz opalony druhu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chcialem znac wyniki ale nie wiedzialem na kogo glosowac bo na codzien nie odwiedzam wiekszosci działów  To chyba zrozumiale.
|
|
|
|
|
|
|
sens jest  chodzi o to zeby Ci co nie znaja sie na danym, sporcie mogli zobaczyc wynik ankiety a nie zaglosowac na przypadkową osobe  Jak nie chcesz glosowac to nie glosuj wogole a nie stawiaj na pusty glos.  dzieki temu pusty glos zgarnal tyle oskarow  w koncu nie trzeba glosowac aby widziec wyniki
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
sens jest  chodzi o to zeby Ci co nie znaja sie na danym, sporcie mogli zobaczyc wynik ankiety a nie zaglosowac na przypadkową osobe  Jak nie chcesz glosowac to nie glosuj wogole a nie stawiaj na pusty glos.  Lepiej na pusty głós niz na pusty łeb, nasz opalony druhu  Dlatego ciebie nie ma na liscie nominowanych bo masz zbyt pusty łeb wyprany przez socios doktorku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie trzeba glosowac zeby widziek wynikow? jesli tak jest to zmienia postac rzeczy  Zostalem wprowadzany w blad.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typerem roku pusty głos  I pomyśleć do czego można dojść nie pisząc nawet jednej analizy 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
dziękuje chłopakom za głos dla mnie  pierwszy raz w życiu oskar dostałem w drugim niewiele brakowało
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typerem roku pusty głos  I pomyśleć do czego można dojść nie pisząc nawet jednej analizy  Forum juz od dawna nie jest bukmacherskie, to bardziej portal społecznościowy. A jak nie ma z czego wybrac, to i ciapatych sie wybierze, dobre i to 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
gratulacje dla rafała najlepszy w trzech konkurencjach 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Typerem roku pusty głos  I pomyśleć do czego można dojść nie pisząc nawet jednej analizy  Forum juz od dawna nie jest bukmacherskie, to bardziej portal społecznościowy.
A jak nie ma z czego wybrac, to i ciapatych sie wybierze, dobre i to  dziękuje za ten komentarz teraz pokazałeś jaki jesteś wstyd ! miałbyś trochę szacunku dla userów tutaj 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Czego się czepiasz, prawdę napisał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
k*rwa wkoncu byłem bliski wygrania czegoś, ale jak na złość jakiś dresiarz musiał mieć ozor jak brzytwa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziękuję za głosy  Aczkolwiek muszę przyznać, że lekko mnie zdziwiły wyniki. Tym bardziej, że nie pamiętam kiedy zamieściłem ostatnią analizę w dziale... Ale widać ludzie potrafią czytać między wierszami i wyłapują ciekawe info z QC albo po prostu udało się pojechać na renomie za rok ubiegły. Mimo wszystko dziękuję! 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|