|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie dajcie live do kazania z eurocupbasketball.com bo mi ta strona nie dziala a moze byc cos na livie pogral 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry kurs na Sienę 1.60  myslałem,że bedzie z 1.35...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry kurs na Sienę 1.60  myslałem,że bedzie z 1.35... dobry kurs na Real  oprocz McCaleba , dzisiaj raczej tez Lavrinovic nie zagra. Obrona mecz mozna wygrac, ale trzeba miec jeszze strzelby do punktow. A Real wydaje byc w dobrej dyspozycji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a w Realu Begic dzisiaj debiut, kolejny wysoki zawodnik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry kurs na Sienę 1.60  myslałem,że bedzie z 1.35... dobry kurs na Real  oprocz McCaleba , dzisiaj raczej tez Lavrinovic nie zagra. Obrona mecz mozna wygrac, ale trzeba miec jeszze strzelby do punktow. A Real wydaje byc w dobrej dyspozycji McCalebb to nie cała Siena...  Jest Kaukenas,Moss,Stonerook,Rakovic,Zisis... Lavrinovic jest questionable,tak mowi Piangiani,więc raczej zagra...po pierwszej porażce,muszą wygrac u siebie jesli chcą walczyc o awans. Siena pewny win 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a w Realu Begic dzisiaj debiut, kolejny wysoki zawodnik chcialbym wiedziec kto jest odpowiedzialny za sciagniecie Begica do Realu ,przeciez to dosc przecietny zawodnik,lepiej by sciagneli Luke Zorica to bylby transfer 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a w Realu Begic dzisiaj debiut, kolejny wysoki zawodnik chcialbym wiedziec kto jest odpowiedzialny za sciagniecie Begica do Realu ,przeciez to dosc przecietny zawodnik,lepiej by sciagneli Luke Zorica to bylby transfer  Luka to szaleniec ;)Nie wiem czy by sobie poradzil w ACB. W Croati jest gwiazda,a znam duzo przypadkow jak niektore "gwiazdy" typu Zoric pozniej sobie radziły po tranferze do silniejszego klubu.Wychodzi mu ten sezon, bo kra kapitalnie. Nie mam pojecia kto odpowiedzialny jest za sciagniecie Begica zwlaszacza,ze majac Tomica i Fishera,Velickovica i Mirotica, nie potrzebny im kolejny wysoki zawodnik. Ale watpie zeby Messina nie mial decydujacego głosu. To on jest odpowiedzialny przede wszystkim za transfery. A widocznie Begic pasuje mu do koncepcji. W sumie 221cm to jakis atut jest. A chlopak jakie tam pojecie ma o koszykowce. W poprzednim sezonie w brawach Olimpiji calkiem udany okres.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a w Realu Begic dzisiaj debiut, kolejny wysoki zawodnik chcialbym wiedziec kto jest odpowiedzialny za sciagniecie Begica do Realu ,przeciez to dosc przecietny zawodnik,lepiej by sciagneli Luke Zorica to bylby transfer  Luka to szaleniec ;)Nie wiem czy by sobie poradzil w ACB. W Croati jest gwiazda,a znam duzo przypadkow jak niektore "gwiazdy" typu Zoric pozniej sobie radziły po tranferze do silniejszego klubu.Wychodzi mu ten sezon, bo kra kapitalnie. Nie mam pojecia kto odpowiedzialny jest za sciagniecie Begica zwlaszacza,ze majac Tomica i Fishera,Velickovica i Mirotica, nie potrzebny im kolejny wysoki zawodnik. Ale watpie zeby Messina nie mial decydujacego głosu. To on jest odpowiedzialny przede wszystkim za transfery. A widocznie Begic pasuje mu do koncepcji. W sumie 221cm to jakis atut jest. A chlopak jakie tam pojecie ma o koszykowce. W poprzednim sezonie w brawach Olimpiji calkiem udany okres. dzis wyczytalem ze pozegnali dziadka Jose...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SIena + Olympiakos  powinno byc okej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos tam tez słyszałem o Garbajosie. Jezeli tak bedzie to zadne osłabienie. Swoje lata swietnosci juz dawno za soba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SIena + Olympiakos  powinno byc okej tez tak chce zagrac cos wiadomo o jakis oslabieniach .. ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jeszcze Reyes jest  Duzo tych graczy wysokich. No nic dzisiaj Real po zwyciestwo  takiego kursu nie omine Juz Ettore cos wymysli jak powstrzymac Kaukenasa czy Mossa. A CS bedzie jednym z tych ktorzy powinni ich zastopowac +Prigioni (i Zisis ma przejeb...  Real 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry kurs na Sienę 1.60  myslałem,że bedzie z 1.35... dobry kurs na Real  oprocz McCaleba , dzisiaj raczej tez Lavrinovic nie zagra. Obrona mecz mozna wygrac, ale trzeba miec jeszze strzelby do punktow. A Real wydaje byc w dobrej dyspozycji McCalebb to nie cała Siena...  Jest Kaukenas,Moss,Stonerook,Rakovic,Zisis... Lavrinovic jest questionable,tak mowi Piangiani,więc raczej zagra...po pierwszej porażce,muszą wygrac u siebie jesli chcą walczyc o awans. Siena pewny win  o 22:30 to napisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kursy na Siene spadają...już 1.55
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry kurs na Sienę 1.60  myslałem,że bedzie z 1.35... dobry kurs na Real  oprocz McCaleba , dzisiaj raczej tez Lavrinovic nie zagra. Obrona mecz mozna wygrac, ale trzeba miec jeszze strzelby do punktow. A Real wydaje byc w dobrej dyspozycji McCalebb to nie cała Siena...  Jest Kaukenas,Moss,Stonerook,Rakovic,Zisis... Lavrinovic jest questionable,tak mowi Piangiani,więc raczej zagra...po pierwszej porażce,muszą wygrac u siebie jesli chcą walczyc o awans. Siena pewny win  o 22:30 to napisz  chyba chodzi o to,żeby przed meczem napisać co się czuje odnośnie typu i jak stawia... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak najbardziej ale to ze pewny win to chyba trudno cos takiego stwierdzic przed spotkaniem, mniejsza o to, pkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Partizan ladnie wyglada w turasow nie wierze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis chodzi mi po glowie over Kaukenasa,bedzie napewno zmotywowany zeby pokazac ze zwolnienie go z Realu bylo bledem,inna sprawa ze nie zagra Bo no wiec kto ma te punkty rzucac?Stonerook to zwodnik bardziej odpowiedzialny ze obrone niz za rzucanie punktow,Rakovic ostatnio nie blyszczy,Lavrinovic nie wiadomo czy zagra,Moss przeplatanka dobre wystepy ze slabymi,Hairston nie wiem czy jakis dobry mecz zagral od czasu gdy jest w Sienie,Jaric gra ogony,Ress tez za duzo nie rzuca no wiec kto ma tu punkty zdobywac tylko Rimantas 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|