|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Clijsters jak swinia wygladala na tym korcie spocona ble Radwa lepiej sie prezentowala dokladnie tak, jak wie ze tak sie poci to nie wiem ubralaby sobie cos na ramiaczka czy cos, fila powinno jakas kare dostac za tej jej stroj, spocona swinia i tyle, dramat ogarnij sie Kim sexi wyglada taka spocona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze jakby miala odsloniete plecy a nich fajne wykwity to juz w ogole mniam mniam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bestia z Nestorem tez powinni ogarnac temat @1.7 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bestia z Nestorem tez powinni ogarnac temat @1.7  absolutnie się ie zgadzam. Analize dam później, bo mam pare obowiązków teraz. Bestia jest obecnie bestia ale bez zębów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jimmy widziałem tylko drugi set i Aga grała bardzo dobrze, kilka świetnych wymian z mocno bijącą Belgijką. Bardzo dobre volleye pod siatką, świetna w defensywie.
Zresztą spójrz na statystyki. OBIE ! Zakończyły z dodatnim bilansem winnersów do UE. To nawet Vera, która ograła lekko Kvitovą jest na minusie.
Sorry, Winnetou. Pisz co chcesz, Aga grała bardzo dobrego drugiego seta nie patrz na bilans a na ilość, 41-13 w winnersach dla Kim. Wiem, że Aga nie jest zawodniczką, która jest w stanie narzucić styl gry i tempo Belgijce, ale zagrała zdecydowanie zbyt pasywnie. Brakowało tych znakomitych zmian tempa, które mogły nie będącej w pełni formy Kim sprawić wiele kłopotów. Rzucić piłkę na środek kortu i czekać co zrobi Clijsters to może Karolajn, która jest wybiegana, a nie Radwańska, która rusza się jak rydwan Obelixa Aga nie grała wczoraj źle ale wyszła ze złym nastawieniem, zobacz sobie pierwszego seta jak będziesz miał trochę czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Clijsters jak swinia wygladala na tym korcie spocona ble Radwa lepiej sie prezentowala dokladnie tak, jak wie ze tak sie poci to nie wiem ubralaby sobie cos na ramiaczka czy cos, fila powinno jakas kare dostac za tej jej stroj, spocona swinia i tyle, dramat 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Singapur, wznawiają gry http://www.protennislive.com/framesetperpc.asp?lang=en&ref=www.atpworldtour.comNestor/Mirnyi-Paes/Bhupathi Bardzo mi się podobsa gra Nestora, Paesa mam parę zastrzeżeń, bo dzisiaj w TB 2 seta ewidentnie zawalił kilka piłek. Bhupathi mi się to za nie podobał  Widać, że potrzebuje w parze przywódcy który nim taktycznie pokieruje...idealnie do tej roli pasuje właśnie Paes. Mirnyi w AO jeszcze nie widziałem.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
no właśnie, ktoś od Agi oczekiwał 30 winnersów przeciw Clijsters ? Jak to mierzyć ? Schiavone 46-13 z Wozniacki np. a grały dłużej, no ale Pushniacki nas do tego zdążyła przyzwyczaić, że musi mieć cały kort wolny by winnersa zaliczyć, bo tak to pójdzie balon i czekanie na błąd. A zmian tempa mi nie brakowało w tym secie, właśnie sporo tych zmian tempa powodowały, że Clijsters się myliła. Szkoda, że Aga jakoś kiepsko czytała na korcie, fakt nie biegała tak niesamowicie jak swego czasu z Dementievą na turnieju w Chinach ( co to był za mecz ! ) z tym rydwanem Obelixa gruba przesada. A pierwszy set chętnie obejrzę, mimo wszystko zostawiła po sobie bardzo dobre wrażenie i to nie jest tylko moja opinia 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
widziałem 1 set agi, to wyglądało tak: aga grała dość poprawnie, nieźle, szału nie było, dramatu również. kim grała jak prawdziwy federer, albo dekoncentracja, niewymuszone i seryjne błędy, albo poezja i rywal jedynie statystował. Kim mogła mieć 6/1 6/1, ale że nazywa się Kim, to wszystko jasne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widziałem 1 set agi, to wyglądało tak: aga grała dość poprawnie, nieźle, szału nie było, dramatu również. kim grała jak prawdziwy federer, albo dekoncentracja, niewymuszone i seryjne błędy, albo poezja i rywal jedynie statystował. Kim mogła mieć 6/1 6/1, ale że nazywa się Kim, to wszystko jasne. Dokladnie :/ Widze Murray tez zrypal seta ehh drugi z najgorszych dni w tym roku wczoraj 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Kim mogła mieć 6/1 6/1, ale że nazywa się Kim, to wszystko jasne. Nie mogła mieć  Bez przesady, że baba może wszystko trafiać w kort. Wystarczy trochę źle rakietę przyłożyć, trochę za mocno uderzyć i już jest aut. Im więcej piłek wraca na drugą stronę, tym większa liczba błędów. Nawet jakby miała lepszy dzień, to by z 20 niewymuszonych zrobiła. Clijsters to typowa zawodniczka grająca z kontry co lubi używać siły rywalki. A tu musiała sama prowadzić grę. Z Pushniacki w Doha też jej ciężko szło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kamke z Bozo 2-0 jak nic nie pokombinuja...
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
pomeczowy mesydż od Rafy dla Djoka: RAFAEL NADAL: I hate the retirements, so this wasn't the day. I did last year. I hate that moment. I didn't want to repeat that.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos wie jaki to model butów w ktorych gra A. Dolgopolov ?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Ktos wie jaki to model butów w ktorych gra A. Dolgopolov ? Goget zapewne 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
zresztą mogłeś Goget napisać kilka obiektywnych zdań na temat gry Radwańskiej w tym meczu  Chyba, że z pewnych powodów nie jesteś w nastroju 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Renavand 6/2 6/1 Drieux Slanar 6/3 6/4 Van Haasteren Roger-Vasselin 7/6 3/6 6/1 Fabbiano Schukin 7/5 6/0 Peya Gensse 6/2 6/2 Oswald Reunion Island
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|