|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
skandal , u siebie z Grotte . Z wyniku 2:0 ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
no tak to jeszcze nie zostałem wyjebany macerata z 2-0 na 2-3 i latina z 2-0 na 2-3 ogólnie kpina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eh człowiek tyle już w życiu widział, a dalej daje się skusić na włoską ligę. Mimo, że ciągle powtarzam, że strasznie wyrównana liga, każdy może urwać punkty, to ładuję się grubo i potem pizda.  Może kogoś to pocieszy, ja dzisiaj po włoskiej kolejce cudów 4,5tys pln w plecak 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Eh człowiek tyle już w życiu widział, a dalej daje się skusić na włoską ligę. Mimo, że ciągle powtarzam, że strasznie wyrównana liga, każdy może urwać punkty, to ładuję się grubo i potem pizda.  Może kogoś to pocieszy, ja dzisiaj po włoskiej kolejce cudów 4,5tys pln w plecak  Jakby nie patrzył paliwo na 3/4 roku 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Ja dzisiaj zagrałem "tylko" Valentie +1,5 seta ale i to nie wystarczyło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eh człowiek tyle już w życiu widział, a dalej daje się skusić na włoską ligę. Mimo, że ciągle powtarzam, że strasznie wyrównana liga, każdy może urwać punkty, to ładuję się grubo i potem pizda.  Może kogoś to pocieszy, ja dzisiaj po włoskiej kolejce cudów 4,5tys pln w plecak  Mnie akurat takie rzeczy nie cieszą , wyrazy współczucia Korver i wirtualne  na smutki napić się ... wina włoskiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja dzisiaj zagrałem "tylko" Valentie +1,5 seta ale i to nie wystarczyło  To samo miałem a po dwóch setach tez dobrze wyglądało 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Ja dzisiaj zagrałem "tylko" Valentie +1,5 seta ale i to nie wystarczyło  To samo miałem a po dwóch setach tez dobrze wyglądało  Grali taką kiszkę, że ten jeden set to i tak spore osiągnięcie. Obejrzałem wczoraj Delectę i dzisiaj miałem deja vu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eh człowiek tyle już w życiu widział, a dalej daje się skusić na włoską ligę. Mimo, że ciągle powtarzam, że strasznie wyrównana liga, każdy może urwać punkty, to ładuję się grubo i potem pizda.  Może kogoś to pocieszy, ja dzisiaj po włoskiej kolejce cudów 4,5tys pln w plecak  Mnie akurat takie rzeczy nie cieszą , wyrazy współczucia Korver i wirtualne  na smutki napić się ... wina włoskiego  Za głupotę się płaci. Spoko loko, budżet tylko lekko uszczuplał. W styczniu już nie ma możliwości wyjść na minus.  Grunt to wyjść na swoje. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie akurat takie rzeczy nie cieszą , wyrazy współczucia Korver i wirtualne  na smutki napić się ... wina włoskiego  a wina włoskiego to w najbliższym czasie nie ruszę  Tylko szkocka + polska vodka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eh człowiek tyle już w życiu widział, a dalej daje się skusić na włoską ligę. Mimo, że ciągle powtarzam, że strasznie wyrównana liga, każdy może urwać punkty, to ładuję się grubo i potem pizda.  Może kogoś to pocieszy, ja dzisiaj po włoskiej kolejce cudów 4,5tys pln w plecak  Jakby nie patrzył paliwo na 3/4 roku  jakby się postarać to i na cały rok by wystarczyło, ostatnio mi pało pali, nauczyłem się jeździć ekonomicznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie akurat takie rzeczy nie cieszą , wyrazy współczucia Korver i wirtualne  na smutki napić się ... wina włoskiego  a wina włoskiego to w najbliższym czasie nie ruszę  Tylko szkocka + polska vodka  To był żart  ja też wole wyżej wymienione 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra wystarczy tych moich smętów. Sorry Panowie za tak lipne bety, ale w życiu bym się nie spodziewał takiego przebiegu... Do następnego 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Eh człowiek tyle już w życiu widział, a dalej daje się skusić na włoską ligę. Mimo, że ciągle powtarzam, że strasznie wyrównana liga, każdy może urwać punkty, to ładuję się grubo i potem pizda.  Może kogoś to pocieszy, ja dzisiaj po włoskiej kolejce cudów 4,5tys pln w plecak  Jakby nie patrzył paliwo na 3/4 roku  jakby się postarać to i na cały rok by wystarczyło, ostatnio mi pało pali, nauczyłem się jeździć ekonomicznie  Ja tam teraz również oszczędniej niż wcześniej ale jak widzisz L lub coś co się zwie "kierowca" a nie do końca nim jest to nie wierzę, że noga samoczynnie nie idzie w dół 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrej Nocy Panowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dinamo Krasnodar 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dinamo Krasnodar  Azs Białystok-Dąbrowa Górnicza 2 jak myslisz do gry?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spytałbyś jeszcze tydzień temu to bym grubo polecał. Teraz moja pewność spadła i dotarło do mnie, że źle wyceniałem potencjał Białegostoku. Ja ten mecz omijam, więc nie pomogę. Nie potrafię racjonalnie wycenić, ale kusi kolejny raz przeciwko Białemustokowi.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|