|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Max. 500 na kupon gralem i przyjmowali, wiec gornego limitu nie znam. Pewnie przy mniejszych wydarzeniach, jak czelki jakies sa k. 200.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś myślę że Roko nie po to wczoraj wygrywal zeby dzisiaj odpaść z rudym knypem ; )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lu/Tipsar break  grać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w fortunie z ta karta mozna grac tylko zakłady live???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Max. 500 na kupon gralem i przyjmowali, wiec gornego limitu nie znam. Pewnie przy mniejszych wydarzeniach, jak czelki jakies sa k. 200. Ale to nie taki problem jak u internetowych. Są sposoby.
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlodar w fortunie - bynajmniej u mnie w wawie - nie funkcjonuje cos takiego jak limity... owszem mozna np. pewne zdarzenie puscic maksymalnie za 200 zł na jednym kuponie ale jeszcze nie spotkalem sie z sytuacja by babka odmowila puszczenia np. siedmiu takich samych kuponow po 200 zł... teraz niby wprowadzili ze system musi zaakceptowac ale slowo daje - nigdy nie odmowiono mi puszczenia kuponu... ogolnie z naziemnych jak dla mnie fortuna i dlugo,dlugo nic... toto-syf niby chce rownac w gore, ale jezeli tam problemem jest wyplata 1000-1200 złw punkcie to o czym my mowimy... w fortunie wygrana do 4-5 k odbierasz bez problemu, raz mi sie zdarzylo ze umowilem sie z kobieta na drugi dzien, ale to byl ten slynny czwartek Pucharu UEFA z 5-6 lat temu gdy buki poniosly ogromne straty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w fortunie z ta karta mozna grac tylko zakłady live??? generalnie to wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak gra zakładów live przez internet w Fortunie. W wybranych punktach są obecnie poinstalowane monitory, które wyświetlają aktualne kursy live i można zagrać to sobie przy okienku i myślę, że na tym kończy się oferta tego pseudo-lajfa. Karta członkowska w klubie Fortuna Plus to zupełnie inna sprawa, pozwala ona na zapisywanie na niej utworzonych przez net kuponów, dzięki czemu wystarczy przy okienku podać kartę, a nie trzeba spisywać kuponów na kartce. Druga sprawa to punkty, które lecą nam na konto za zagrane kupony, a później można wymienić je na nagrody. No i to by było na tyle z tego co mi wiadomo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale to byl ten slynny czwartek Pucharu UEFA z 5-6 lat temu gdy buki poniosly ogromne straty  pamietny czarny czwartek dla buków  jakie kolejki do wypłat były 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi - a Ty jestes tam z okolic Falenicy tak? to ja juz wiem w ktorym punkcie pogrywasz  niejednokrotnie do Babci sie jezdzilo do Celestynowa i wysiadalo by zagrac w fortunie przy stacji kolejowej  a za godzinke w nasteony pociag sie wsiadalo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jimmy i ja bylem przekonany do tego co piszesz...
niemniej dzis na stronie zauwazylem ze w ofercie live bedzie valencia i ja sie pytam - jakim cudem?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w fortunie z ta karta mozna grac tylko zakłady live??? generalnie to wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak gra zakładów live przez internet w Fortunie. W wybranych punktach są obecnie poinstalowane monitory, które wyświetlają aktualne kursy live i można zagrać to sobie przy okienku i myślę, że na tym kończy się oferta tego pseudo-lajfa. Karta członkowska w klubie Fortuna Plus to zupełnie inna sprawa, pozwala ona na zapisywanie na niej utworzonych przez net kuponów, dzięki czemu wystarczy przy okienku podać kartę, a nie trzeba spisywać kuponów na kartce. Druga sprawa to punkty, które lecą nam na konto za zagrane kupony, a później można wymienić je na nagrody. No i to by było na tyle z tego co mi wiadomo. te opcja znam  Bogo break 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kavcic set  a Sousa nie moze złamac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kavcic set  a Sousa nie moze złamac  sam się połamie zaraz ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jimmy i ja bylem przekonany do tego co piszesz...
niemniej dzis na stronie zauwazylem ze w ofercie live bedzie valencia i ja sie pytam - jakim cudem?! Nie mam pojęcia o co tu chodzi, może sobie robią statystyki ile spotkań mieli na live?  Gdyby spojrzeć logicznie to nie widzę obecnie możliwości wejścia na stronie fortuny w jakiś rynek live i nie sądzę żeby posiadanie jakiejś karty coś takiego umożliwiało. Zresztą sam opis na stronie w strefie live mówi tylko o graniu w punkcie przed monitorem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i wlasnie ja tez nie wiem o co chodzi...
jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze np. w czechach maja punkty dluzej otwarte a strone robia taka sama dla wszystkich tylko pozniej tlumacza na inne jezyki
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|