|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po pięknym początku dnia później Francja, over ZAKSA-AZS (chociaż już miałem wciśnięte +1.5 na AZS i zmieniłem ostatecznie) i Real. Można było sobie odpuścić dzisiaj. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po pięknym początku dnia później Francja, over ZAKSA-AZS (chociaż już miałem wciśnięte +1.5 na AZS i zmieniłem ostatecznie) i Real. Można było sobie odpuścić dzisiaj.  nie chce Cie dobijac, ale na szczescie nauczylem sie nie grac realu, bo to najbardziej kurewska druzyna na swiecie razem z ajaxem,panata, galata naleza do czolowki druzyn ktore mnie wywalaly miliard razy i milaird razy je gralem dalej... teraz mam spokoj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskie koleje  nie wierzyłem w to co sie tam dzieje dopóki sam tego nie doświadczyłem. Kupuje sobie bilet na InterCity z miejscówką, wsiadam do pociągu a takiego miejsca jak na bilecie w całym pociągu nie ma. Jak kurvva można tak ludzi robić w chuja. Sprzedają miejscówki na miejsca których nie ma  nie wiadomo czy śmiać się czy płakać Złóż reklamację.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskie koleje  nie wierzyłem w to co sie tam dzieje dopóki sam tego nie doświadczyłem. Kupuje sobie bilet na InterCity z miejscówką, wsiadam do pociągu a takiego miejsca jak na bilecie w całym pociągu nie ma. Jak kurvva można tak ludzi robić w chuja. Sprzedają miejscówki na miejsca których nie ma  nie wiadomo czy śmiać się czy płakać Złóż reklamację. w sumie to nawet nie mam teraz jak im tego udowodnić (mogłem wziąć jakąś adnotację na bilecie od kierownika pociągu). Ale i tak nie chciałoby mi się walczyć z nimi (choć takie podejście nie jest najlepsze, bo będą dalej tak funkcjonować). Ale z jednymi debilami już się ganiam po sądach od roku bo chcieli mi mandat dać za coś czego nie zrobiłem i się odwołałem.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
debilizm ziomkowi choremu na astmę tłumaczę nie pal tyle dalej swoje chwycił się za leki na gardło w dużych dawkach szkodliwe dla astmatyków
i teraz po pogotowie mam zapier
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
debilizm ziomkowi choremu na astmę tłumaczę nie pal tyle dalej swoje chwycił się za leki na gardło w dużych dawkach szkodliwe dla astmatyków
i teraz po pogotowie mam zapier pogotowie i spierdol.... rano muszę jechać do szpitala co za kłamcy obiecywali w mieszkaniu co innego a co innego odwalili idę nie wiem kiedy wrócę !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskie koleje  nie wierzyłem w to co sie tam dzieje dopóki sam tego nie doświadczyłem. Kupuje sobie bilet na InterCity z miejscówką, wsiadam do pociągu a takiego miejsca jak na bilecie w całym pociągu nie ma. Jak kurvva można tak ludzi robić w chuja. Sprzedają miejscówki na miejsca których nie ma  nie wiadomo czy śmiać się czy płakać Złóż reklamację. w sumie to nawet nie mam teraz jak im tego udowodnić (mogłem wziąć jakąś adnotację na bilecie od kierownika pociągu). Ale i tak nie chciałoby mi się walczyć z nimi (choć takie podejście nie jest najlepsze, bo będą dalej tak funkcjonować). Ale z jednymi debilami już się ganiam po sądach od roku bo chcieli mi mandat dać za coś czego nie zrobiłem i się odwołałem. bylo o tym glosno, reklamacja pewnie niczego by nie dala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskie koleje  nie wierzyłem w to co sie tam dzieje dopóki sam tego nie doświadczyłem. Kupuje sobie bilet na InterCity z miejscówką, wsiadam do pociągu a takiego miejsca jak na bilecie w całym pociągu nie ma. Jak kurvva można tak ludzi robić w chuja. Sprzedają miejscówki na miejsca których nie ma  nie wiadomo czy śmiać się czy płakać oczywiscie wszystko przez kaczora - przedstawiam tok: 1. koleja i rzadem zarzadza PO 2. PO to partia przecietna dosc i to jest najwiekszy komplement dla nich 3. normalna partia jak rzadzi przecietnie nie mowiac juz o do dupy to dostaje kopa w dupe na wyborach i zapomina sie o niej laduja na smietniku 4. ale PO sie tak ustawilo ze trzyma kaczora za jaja i pomaga mu zagospodarowac 'opozycje' a z taka 'opozycja' partia zoofili ma ciaglosc wladzy przez lata a pedofile tez spokojnie wybieraja wiekszosc a co dopiero 'liberalowie' Proste juz?
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
i teraz po pogotowie mam zapier pogotowie i spierdol.... rano muszę jechać do szpitala co za kłamcy obiecywali w mieszkaniu co innego a co innego odwalili idę nie wiem kiedy wrócę ! no i mój ziom odszedł 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
strasznie mnie wkurza, że jutro nie zdam egzaminu, bo mi się nie chciało uczyć :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
phi, rok-dwa lata i jeszcze sie będziesz cieszył że miałeś więcej wolnego.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
córka - angina,lezy w łóżku żoneczka - rwa kulszowa lezy obok niej Ja - grypa ale nijog to ku.rwa nie obchodzi i zapierdalam sam bo teściowa też leży 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
strasznie mnie wkurza, że jutro nie zdam egzaminu, bo mi się nie chciało uczyć :/ a z czego to ? to ja Ci powiem czy zdasz 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
strasznie mnie wkurza, że jutro nie zdam egzaminu, bo mi się nie chciało uczyć :/ a z czego to ? to ja Ci powiem czy zdasz  z matmy na 1 semestrze, kuźwa był stosunkowo prosty, gdybym się nauczył to by było izi peffa peff  ale szansa jakaś jest, wyniki w poniedziałek
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Foy arbiter z premiership
nie kocha WHU
w funciaku zakupię mu okulary tylko niech poda ile +
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurwia mnie czarna passa ,zawsze braknie jednego gola do wygranej .... dzisiaj WHU 1x to oni w papę 0-1  , Bolognia over 1,5 grając 11 na 10 od 20 min konczą mecz na 1-0 ..... długo by wymieniać jeszcze . Kiedy to się skończy ?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Może musisz zastosować mój system?
Od miesiąca nie wtopiłem ani jednego meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od miesiaca nic nie postawiles? 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Dokładnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może musisz zastosować mój system?
Od miesiąca nie wtopiłem ani jednego meczu. od miesiaca nic nie postawiles?  Dokładnie  I to chyba jest najlepsze wyjście ... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|