|
|
old hand
|
|
old hand
haha odjebałem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No to to już jest przesada, w dupach sie im poprzewracalo! Jakis cwok z supportu ma gorszy dzien i bedzie szantazowal o przeprosiny. Tak jakbym poszedl do banku i by mi baba powiedziala ze mi wyplaci kase jak bede uprzejmy  ćwoki z supportow
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
doooobrze w ch**  niestety maja braki w czytaniu ze zrozumieniem na poziomie podstawowki, choc biore tez pod uwage opcje celowego wkurwiania klienta. ostatnio sie silowalem z przytepawa justysia - ja o niebie, ona o chlebie. wygrala, bonus anulowalem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dawać Banika, niech tłumaczy swoją firmę 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dawać Banika, niech tłumaczy swoją firmę  Jako jeden z nielicznych piszących na tym forum znam sytuacje po obu stronach barykady. Jestem graczem od 14 lat,a od 5 lat współpracuje z firmami. Nie chcę bronić i oceniać osób pracujących w supporcie. Sprawa, jak zawsze zresztą ma dwie strony medalu. mazik porównał sytuację z obsługą banku, więc nią też się posłużę: Jaka reakcja byłaby pracowników banku/ochrony, gdyby zostali oni niecenzuralni zwyzywani przez klienta, po tym jak wyszłoby, że pozakładał on masę kont dla darmowego bonusu i pomieszały mu się PINY/loginy, a do tego chęć dalszej pomocy pracowników skwitowałby tekstem z ordynarną propozycją stosunku oralnego?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wtedy powinien zostać pozwany do sądu za naruszenie godności osobistej itp jednak konto musiałoby pozostać w nienaruszonym stanie prawnym. Btw jeśli to prawda a zakładam, ze tak, to ze mial czelnosc to tutaj kopiowac ;/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Banik zapewniam Cię, że na pewno nie uzależnialiby pozytywnego załatwienia sprawy od przeprosin. To najbardziej nieprofesjonalne podejście z jakim się spotkałem, które świadczy o kompletnym nieprzygotowaniu ludzi z supportu do obsługi klienta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja sobie trochę pobronie Tobetu, bo ich lubię  O co bym taką aferę robił ?! Trochę kultury jeszcze nikomu nie zaszkodziło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oferując bonus bez depozytu w wysokości 5 złotych chyba należało sie spodziewać najgorszego sortu klienteli. Jednocześnie najgorszym rozwiązaniem wydaje się być dostosowanie się poziomem do owej klienteli
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Żeby nie było nieporozumień. Skan znalazłem na innym forum. Blokada konta nie dotyczy mojej osoby.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam 3 pytania: pierwsze do osob, ktore maja konto w mbanku i wyplacaly w Tobecie pieniadze, czy jezeli zlece wyplate dzisiaj wieczorem albo jutro z samego rana to do wtorku dojdzie chociaz ta ostatnia sesja o 18.15? Drugie pytanie dotyczy weryfikacji, bede pierwszy raz wyplacac w Tobecie, czy kwota jaka wyplace bedzie miala wplyw na to czy poprosza mnie o potwierdzenie danych? No i ostatnie, to ile taka weryfikacja mniej wiecej trwa w Tobecie? Z gory dziekuje za odp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam 3 pytania: pierwsze do osob, ktore maja konto w mbanku i wyplacaly w Tobecie pieniadze, czy jezeli zlece wyplate dzisiaj wieczorem albo jutro z samego rana to do wtorku dojdzie chociaz ta ostatnia sesja o 18.15? Drugie pytanie dotyczy weryfikacji, bede pierwszy raz wyplacac w Tobecie, czy kwota jaka wyplace bedzie miala wplyw na to czy poprosza mnie o potwierdzenie danych? No i ostatnie, to ile taka weryfikacja mniej wiecej trwa w Tobecie? Z gory dziekuje za odp jeżeli dziś dasz wypłate albo jurtro z samego rana kaska powinna być we wtorek wieczorkiem  co do weryfikacji, jako takiej nie ma, tzn. ja nie miałem nigdy, przelewam kase P24 z mBanku i na to samo konto kase wypłacam i nie żadnych ceregieli z weryfikikacjami
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzieki wojbest 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
U mnie jest zawsze nastepnego dnia ok 10ej rano. Weryfikacji takze nie mialem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dr House, ale chyba nie masz konta w mbanku? Z tego co sie orientuje to przelewy przychodzace sa w mbanku od 12.30, 15.15 i 18.15.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dwie oferty w Tobet: 1. Freebet na MŚ w narciarstwie alpejskim do 20PLN: LINK [ tobet.com] 2. Motokonkurs - nagroda główna Quad lub Buggy: LINK [ tobet.com]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Trochę reklamy...
Pierwsze 10 osób, które wyślą na support (oczywiście Tobet.com) maila z napisem z reklamy umieszczonej na tylnej części karabinu Tomasza Sikory podczas trwania jutrzejszych sprintów otrzyma po 20PLN na grę na zakładach!
Warunek jest jeden trzeba posiadać konto w Tobet.com i oczywiście liczone będą maile od momentu gdy baner na karabinie Sikory będzie widoczny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak sikory w ogole nie pokaza? 
|
|