|
|
addict
|
|
addict
Podoba ci sie dzisiaj Becka ryjek czy zdecydowanie wolisz skośnego Soeda??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sory Diilmach  1. Schuettler wyglądał bardzo przyzwoicie w pierwszej rundzie, był regularny, grał agresywnie i płasko, a więc zwycięstwo Soedy zwiastuje tutaj bardzo dobrą formę 2. Fakt, że Beck trafiał od początku sezonu na mocnych rywali ale styl w jakim z nimi przegrywał to osobna sprawa - widziałem spotkanie z Nadalem (trochę już czasu jednak minęło) i zagrał beznadziejnie 3. Soeda jest w rytmie meczowym, świetnie serwuje i gra płasko, więc widzi mi się tutaj sporo niewymuszonych błędów Słowaka 4. Co przemawia za Beckiem w takim stopniu, że złapałem przed chwilą 2.4 na Japończyka? tyle  dzięki wielkie, muszę jeszcze pomyśleć, bo Karol po 1.53 już nie podoba mi się jak po 1.9. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi - tu nie ma co rozmyślać jest value? trzeba grać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sory Diilmach  1. Schuettler wyglądał bardzo przyzwoicie w pierwszej rundzie, był regularny, grał agresywnie i płasko, a więc zwycięstwo Soedy zwiastuje tutaj bardzo dobrą formę 2. Fakt, że Beck trafiał od początku sezonu na mocnych rywali ale styl w jakim z nimi przegrywał to osobna sprawa - widziałem spotkanie z Nadalem (trochę już czasu jednak minęło) i zagrał beznadziejnie3. Soeda jest w rytmie meczowym, świetnie serwuje i gra płasko, więc widzi mi się tutaj sporo niewymuszonych błędów Słowaka 4. Co przemawia za Beckiem w takim stopniu, że złapałem przed chwilą 2.4 na Japończyka? tyle  Że Ci przypomnę Berrera, który tydzień temu, też grał podobno beznadziejnie. To nie są do końca wymierne argumenty. Każdy mecz jest inny. Ale nie wiem jeszcze, kogo zagram i - czy zagram w ogóle. Jeszcze myślę. akagi rozumiem ze Ty wedlu Kartezjusza "Mysle wiec jestem" oby nie za duzo i nie za dlugo bo kurs np. na becka ww chwili obecnej zrobil sie malo atrakcyjny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akagi co mowisz o tym Becku? Azja mówi - Beck ( na tą chwilę ) Ale jak by zawsze Azja miała rację, to byśmy mieli skośne oczy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi - tu nie ma co rozmyślać jest value? trzeba grać jeszcze jedno przeciwko Berrerowi konsekwentnie gram 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Akagi co mowisz o tym Becku? Azja mówi - Beck ( na tą chwilę ) Ale jak by zawsze Azja miała rację, to byśmy mieli skośne oczy.  Mi tez jakos od poczatku bardziej przypadl do gustu ryjek Karola niz go
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sory Diilmach  1. Schuettler wyglądał bardzo przyzwoicie w pierwszej rundzie, był regularny, grał agresywnie i płasko, a więc zwycięstwo Soedy zwiastuje tutaj bardzo dobrą formę 2. Fakt, że Beck trafiał od początku sezonu na mocnych rywali ale styl w jakim z nimi przegrywał to osobna sprawa - widziałem spotkanie z Nadalem (trochę już czasu jednak minęło) i zagrał beznadziejnie 3. Soeda jest w rytmie meczowym, świetnie serwuje i gra płasko, więc widzi mi się tutaj sporo niewymuszonych błędów Słowaka 4. Co przemawia za Beckiem w takim stopniu, że złapałem przed chwilą 2.4 na Japończyka? tyle  1. Oglądałeś mecz Rainera z Soedą ? Zwycięstwo nad takim jak wczoraj Schuettlerem na pewno nie jest jakimkolwiek wyznacznikiem bardzo dobrej formy. Soeda zagrał co najwyżej mocno przeciętnie. 2. Soeda agresor ?  Przecież to rasowy cp, czekający na dobry moment na kontrę. 3. Dla mnie Soeda robi zdecydowanie za dużo błędów aby można było liczyć na zdecydowaną większość błędów Słowaka. 4. Teraz kursy są prawidłowe  Mnie bardzo cieszy wczorajszy kurs 1,9 na Becka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Finanz - ja nie gram, tak jak większość.
Jest mecz, to trzeba coś zagrać.
Małymi kroczkami i spokojnie,
wtedy się więcej widzi, otaczającej przestrzeni dookoła.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anderson + Lipsky/Ram + Piczner poszli gruuuubo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry dzień  Karola juz mialem grac z Dabulem, ale odpuscilem i żałowałem  drugi raz tego samego błedu nie popelnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Oglądałeś mecz Rainera z Soedą ? Zwycięstwo nad takim jak wczoraj Schuettlerem na pewno nie jest jakimkolwiek wyznacznikiem bardzo dobrej formy. Soeda zagrał co najwyżej mocno przeciętnie. Zgadzam się - mecz był na tak żałosnym poziomie, że momentami zastanawiałem się, czemu nie poszli sobie poodbijać we dwóch o ścianę - na jedno by wyszło...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do tego Peczner, który moze namieszac w tym Zagrzebiu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do tego Peczner, który moze namieszac w tym Zagrzebiu  sugerujesz, że Piczner gładkie 2-0 zrobi i pójdzie na lody? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale nad Polaskami - poważnie myślę. z RPA coś ruszasz ? Sorry - nie było mnie parę minut. była kolejka po odbiór kasy. Jeszcze nie wiem, trochę czasu jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszedł bet: Anderson  Beck  2,20 -> 300j
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Fro - nie napisałem, że Soeda to agresor. Napisałem o meczu z Nadalem, bo to jedyne spotkanie Becka jakie w tym sezonie miałem okazję oglądać (przyznałem również, że sporo czasu od niego minęło). Na podstawie tego co wtedy zobaczyłem, a także tego co widziałem w pierwszym meczu Japończyka (tak, oglądałem  ) stwierdzam, że regularność Soedy (błędy, które robił z Schuettlerem w sporym procencie były wg mnie zasługą naprawdę dobrej gry Niemca - przynajmniej w pierwszych dwóch setach) pozwoli na wypunktowanie Karola. Widzę spore value po stronie Go i właśnie jemu powierzam mojego piniędzy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ale nad Polaskami - poważnie myślę. z RPA coś ruszasz ? Sorry - nie było mnie parę minut. była kolejka po odbiór kasy. Jeszcze nie wiem, trochę czasu jest. A już o jakimś becie jesteś przekonany??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
qucik6 - wyluzuj trochę.
Napij się kawy i zachowaj spokój.
|