|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To trzeba wierzyć Panie Marcinie, że ŁKS da radę awansować. Rycerze Wiosny - czas udowodnić, że nimi jesteśmy Tak na poważnie, jeżeli faktycznie wszystko jest robione w celu awansu to myślę, że damy radę. Często tak bywało, że im gorzej z kasą tym lepiej graliśmy 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
to polaków tez nienawidzisz ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Fanatyk, a co Ty masz do Żydów? To trochę, jak w reportażu Kemp'a. Przyjechał, spotkał jakiś kiboli, oni w koszulkach '88', on ich pyta, czemu tak, a oni, że nie lubią Żydów. Czemu? Aaaa, nie wiem, tak jakoś, nienawidzimy ich. to kombinatorzy spekulanci ,oni nie beda pracowac nigdy wicznie kombinuja jak gdzie i kogo wyjebac przecież nie od dziś wiadomo,że przez żydów największe zło na świecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Fanatyk, a co Ty masz do Żydów? To trochę, jak w reportażu Kemp'a. Przyjechał, spotkał jakiś kiboli, oni w koszulkach '88', on ich pyta, czemu tak, a oni, że nie lubią Żydów. Czemu? Aaaa, nie wiem, tak jakoś, nienawidzimy ich. to kombinatorzy spekulanci ,oni nie beda pracowac nigdy wicznie kombinuja jak gdzie i kogo wyjebac Pewnie nie spotkałeś nigdy Żyda, ale chuj. Taki stereotyp. Tak jakby Polak nie kombinował i nie kradł, a inni mają o nas taką opinię, że jesteśmy największymi złodziejami i jak będzie potrzeba to niektórzy po 10 latach znajomości będą chcieli Cię opierdolić. Stereooootypy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to polaków tez nienawidzisz ?  no co Ty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystarczy poczytać przygody niektórych w To i Owo, to się okaże, że połowo forum to Żydzi wg Ciebie, na czele z Cendrusiem, który robił 100 zł i dzida.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
@Fanatyk, a co Ty masz do Żydów? To trochę, jak w reportażu Kemp'a. Przyjechał, spotkał jakiś kiboli, oni w koszulkach '88', on ich pyta, czemu tak, a oni, że nie lubią Żydów. Czemu? Aaaa, nie wiem, tak jakoś, nienawidzimy ich. to kombinatorzy spekulanci ,oni nie beda pracowac nigdy wicznie kombinuja jak gdzie i kogo wyjebac Pewnie nie spotkałeś nigdy Żyda, ale chuj. Taki stereotyp. Tak jakby Polak nie kombinował i nie kradł, a inni mają o nas taką opinię, że jesteśmy największymi złodziejami i jak będzie potrzeba to niektórzy po 10 latach znajomości będą chcieli Cię opierdolić. Stereooootypy. To samo mialem pisac, nie rozumiem jak mozna oceniac ludzi po tym jakeigo sa wyznania, jaki maja kolor skory itp. Caja gogogo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fanatyk a ilu znasz osobiście? Ciekawy jestem, bo pracowałem długi czas z nimi i zdanie mam całkowicie odmienne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no zaczęły cieniasy w Granadzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gra ktos trefla sopot dzisiaj??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Fanatyk, a co Ty masz do Żydów? To trochę, jak w reportażu Kemp'a. Przyjechał, spotkał jakiś kiboli, oni w koszulkach '88', on ich pyta, czemu tak, a oni, że nie lubią Żydów. Czemu? Aaaa, nie wiem, tak jakoś, nienawidzimy ich. to kombinatorzy spekulanci ,oni nie beda pracowac nigdy wicznie kombinuja jak gdzie i kogo wyjebac Pewnie nie spotkałeś nigdy Żyda, ale chuj. Taki stereotyp. Tak jakby Polak nie kombinował i nie kradł, a inni mają o nas taką opinię, że jesteśmy największymi złodziejami i jak będzie potrzeba to niektórzy po 10 latach znajomości będą chcieli Cię opierdolić. Stereooootypy. co Ty gadasz,zobacz na ten zydowski mosad ,ktos byl podejrzany o terroryzm wjechali do hotelu na teren obcego panstwa odjebali goscia(nie zebym byl za terroryzmem bo jestem temu przeciwny ) i odjechali bez konsekwencji ,wszystko im wolno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gra ktos trefla sopot dzisiaj?? ja pogralem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie boję się, że nikt nikogo nie przekona tutaj do swoich racji. Także nie ma sensu dalej dyskutować na ten temat. Lepiej porozmawiajmy o koszykówce  Alicante - Cajasol ognia panowie!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz uslyszalem ze Kubica masakrycznie polamany  grozi mu amputacja reki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fanatyk, takie rzeczy się dzieją na całym świecie, a nie tylko u Żydów. Nie tylko oni kradną, zabijają i wszystko co złe. W Polsce gwałcą dzieci i na podstawie tego robisz sobie opinię o całym narodzie? Z koszykówki, Zastal lekko dzisiaj bierze mecz w ZG. Czarni spuścili z tonu mocno. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktoś strema do Malagi?
|
|